Guest dato Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Dobry den vsem, Moc Vas prosim o nejakou radu, protoze uz opravu nevim co s tim. Mam Skodu Octavia II facelift, r.v.2009, 1.9 TDI, 77 kW, DSG. Vcera mi palubni pocitac zacal ukazovat chyby vsech svetel auta. Nejdou denni svetla, mlhovky, parkovacky, prave potkavaci svetlo a SPZ. Celkem ukazuje 11 chyb. Nejdriv jsem se podival na pojitky, ale ty byly v poradku. Pak jsem jel do autorizovaneho Skoda servisu v Praze a ty mi rekli, ze jsem mel rozbite dve zarovky, ale ze problem je v centralni ridici jednotce, kterou bude potreba vymenit, coz stoji kolem 15 tisic. Byl jsem trochu mimo...nicmene jsem odjel pryc, abych popremyslel co s tim. Mezi tim mi ty dve zarovky vymenily a vymazali chyby. Od te doby auto nevyhazovalo zadnou chybu. Jezdil jsem s nim cely den. Ale bohuzel dnes rano mi vyskocila ta sama chyba. Podle me neni problem v ridici jednotce, ale v jejim SW. Ja s tim zkusenosti nemam. Neumim napojit auto na PC a divat se na to. Nemate, prosim, nejake rady, co s tim? Jsem z Berouna/Prahy. Diky moc za rady David avakjan.d@gmail.com 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 tady jsi ve spatny sekci tady je O1 ;) jinak kontaktuj zdejsi cleny garny,Rolbař,MartinRS poradi daji do poradku http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showforum=73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Presuvam do OII... Inak ta jednotka stoji mozno tolko nova, ale tu v bazari taku kupis za zlomkovu cenu, keby bolo treba. Tiez doporucujem zverit auto do ruk Vasovi, Rolbarovi, alebo MartinRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.