Přejít na obsah

Zdenaalova voňavka

Doporučené příspěvky

Hoši, nechci vám kazit radost, ale ty úpravy fotek jsou kýč jak bič. ;) Berte mě s nadhledem, když se vám to líbí, tak proč ne, ale dovolím si o sobě říct, že mám vkus a cit právě na focení, tak jsem si dovolil tuhle kritiku.

když se to pánovi líbí, proč mu neudělat radost, že.....wink.gif nicméně jsem obyčejná dělnická třída, né žádnej ajťák co sedí celý dny na prdeli a nemá nic jinýho na práci než si četovat nebo hrát s fotkama........howghloool.gif

tak může začít lejt, mám o zábavu postaránopalec.gifbiggrin.gif

post-20071-0-17754500-1336729902_thumb.jpg

Upraveno uživatelem zdenaal
Odkaz ke komentáři

Zdeno nemáš změřenou tu modrou pružinku kolik tam chybí..

cca 8mm

Diky za fotky :palec:

Jinac ty brzdy mam taky od Bremba nainstalovano pred mesicem ze zacatku nic moc a ted....myslel jsem ze se auto zarylo do zeme!!

Fakt jsem prekvapen jak to brzdi! :palec:

Tak at jsi stejne spokojeny jako ja s nema BREMBO MAXX :D

chvilku to trvá, než si destičky "sednou" a kotouč se úplně odmastí....pak ale nastane masakrbiggrin.gifpivo.gif

post-20071-0-16382300-1336739634_thumb.jpg

Upraveno uživatelem zdenaal
Odkaz ke komentáři

problém je v tom, že oni maj ty pružinky už připravený k prodeji....takže buď koupit modrý a případně je podložit, nebo silnější, ale to by tam chtělo napsat dotaz....myslím že jsou červený....

http://www.hennlich.cz/produkty/pruziny-nastrojove-pruziny-248/stredni-zatizeni-iso-10243/20.html

dělaj i delší ;-) jenom že někdo napíše že to maj v jednom obchodě tak to všichni objednávaj :) dělaj i delší ale museli by se asi upravit a nebo udělaj i na míru a třeba ve firmě Pérovna v Ústí n/L

Seda má nějaké v práci k dispozici tak potřebujem vědět tu délku pružinky..

Áťo už máš objednaný ty modrý ;-) a místo matky jak má Zdena tam stačí dát silon ;-) když v práci nějakej bude,tak ho vemu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...