Ataner Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 už se taky nudíš koukám...ti dala tchýně volno nebo to stíháš po ránu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 stíhám si hrát jen o polední pauze kámo....teda když mám čas si jí udělat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Pekny fotky pane taky bych neco takoveho potreboval! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 Pekny fotky pane taky bych neco takoveho potreboval! no problem, pošli foto, obratem pošlu zpět upravený.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 10, 2012 Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 jeste jsem moc nefotil ale aspon jedno muzu az bude auto nalestene tak udelam foto hej?? Kuji tady mas do SZ posilam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Ta druhá fotka je fakt luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 díky pane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 (upraveno) najdeš pět rozdílů? /foto PRINCES, upraveno mnou o volné chvilce/ Upraveno Květen 11, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Hoši, nechci vám kazit radost, ale ty úpravy fotek jsou kýč jak bič. ;) Berte mě s nadhledem, když se vám to líbí, tak proč ne, ale dovolím si o sobě říct, že mám vkus a cit právě na focení, tak jsem si dovolil tuhle kritiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 (upraveno) Hoši, nechci vám kazit radost, ale ty úpravy fotek jsou kýč jak bič. ;) Berte mě s nadhledem, když se vám to líbí, tak proč ne, ale dovolím si o sobě říct, že mám vkus a cit právě na focení, tak jsem si dovolil tuhle kritiku. když se to pánovi líbí, proč mu neudělat radost, že..... nicméně jsem obyčejná dělnická třída, né žádnej ajťák co sedí celý dny na prdeli a nemá nic jinýho na práci než si četovat nebo hrát s fotkama........howgh tak může začít lejt, mám o zábavu postaráno Upraveno Květen 11, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Zdeno nemáš změřenou tu modrou pružinku kolik tam chybí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Diky za fotky Jinac ty brzdy mam taky od Bremba nainstalovano pred mesicem ze zacatku nic moc a ted....myslel jsem ze se auto zarylo do zeme!! Fakt jsem prekvapen jak to brzdi! Tak at jsi stejne spokojeny jako ja s nema BREMBO MAXX :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 (upraveno) Zdeno nemáš změřenou tu modrou pružinku kolik tam chybí.. cca 8mm Diky za fotky Jinac ty brzdy mam taky od Bremba nainstalovano pred mesicem ze zacatku nic moc a ted....myslel jsem ze se auto zarylo do zeme!! Fakt jsem prekvapen jak to brzdi! Tak at jsi stejne spokojeny jako ja s nema BREMBO MAXX :D chvilku to trvá, než si destičky "sednou" a kotouč se úplně odmastí....pak ale nastane masakr Upraveno Květen 11, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 jj to vim ja cekal zhruba 300km nez to zaclo brutalne brzdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 teď jsem to jel projet, 4km do kopce a zpátky, NO FAKT TO NEBRZDÍ..... tak jen doufám že si to brzo sedne.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 No jsem zvědavej jak dlouho vydrží ty desky jinak pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 jj doktore, 45 minut práce, a to jsem si musel upravit vercajk, na koncern zatím nic nemám.... např. úplně nesmyslná velikost imbusu na brzdiči....ještě že mám brusku a pár sad imbus-klíčů a kdo vymyslel hvězdičku na kotouči, to mu bych dal Nobelův vyhazov..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 (upraveno) 8mm chybí Zdeno to je dobrý ale kolik má tedy být ta celková délka..:D Upraveno Květen 11, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 ja ti rikal ze to nebude brzdit me to zacalo brzdit az po 300km no jo to proto abys to daval do servisu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 8mm chybí Zdeno to je dobrý ale kolik má tedy být ta celková délka..:D problém je v tom, že oni maj ty pružinky už připravený k prodeji....takže buď koupit modrý a případně je podložit, nebo silnější, ale to by tam chtělo napsat dotaz....myslím že jsou červený.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Já myslel na ty Sedovo aby chudák věděl kolik mají před krádeží.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 tak to jsem nepobral.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Seda má nějaké v práci k dispozici tak potřebujem vědět tu délku pružinky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 já ti můžu nějaký přivézt, mám tu nějaký propisky na vyhození.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 problém je v tom, že oni maj ty pružinky už připravený k prodeji....takže buď koupit modrý a případně je podložit, nebo silnější, ale to by tam chtělo napsat dotaz....myslím že jsou červený.... http://www.hennlich.cz/produkty/pruziny-nastrojove-pruziny-248/stredni-zatizeni-iso-10243/20.html dělaj i delší ;-) jenom že někdo napíše že to maj v jednom obchodě tak to všichni objednávaj :) dělaj i delší ale museli by se asi upravit a nebo udělaj i na míru a třeba ve firmě Pérovna v Ústí n/L Seda má nějaké v práci k dispozici tak potřebujem vědět tu délku pružinky.. Áťo už máš objednaný ty modrý ;-) a místo matky jak má Zdena tam stačí dát silon ;-) když v práci nějakej bude,tak ho vemu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 určitě se tam dá dát na vymezení cokoliv, jen musíš vychytat tu vůli.....pokud máš ale nový vzpěry, stačí jen pružinky. já tam dal matice provizorně, jestli budeš mít silon i pro mě, budu ti vděčen.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Květen 12, 2012 Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Podívám se po něm :) maximálně bude bez děr ale to zpraví vrtačka a větší vrták :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 BLUE-RED VISION 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 No Zdendo za mně nic moc teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 To nee :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.