banana Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 (upraveno) Čus, tak jsem se přišel taky ukázat s mým novým přírůstkem - panem Burtonem :) Je to Octavia I combi, vyrobená v roce 2003 s motorem ALH - 1,9 TDI, 66kW + chip, typický Ambiente. Barva podle mě pěkná - modrá metalíza. Při koupi najeto 194tkm. Vidina, kam octu směřovat by byla. Tady z fóra, aspoň co sem zatím viděl, se tomu částečně přibližuje (včetně barvy) Vladanův bourák ;), čímž ho na dálku zdravím. Ideálně bych to viděl nějak takhle: - interiér RS - nebude - xeny - doma - trysky 764 - doma - možná trochu níž - možná kotoučová náprava - hotovo ale na začátek pár menších věcí - poladit drobný technický věci - hotovo - klasicky rozvody, filtry, oleje - hotovo - vysranej tlumič vibrací - hotovo - letní pneu - hotovo - tempomat - hotovo Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Vypadá celkem zachovale a barva pěkná..jinak tě tu Vítám..a pokud bys chtěl začít těma kotoučema na zadek,,tak mám komplet nápravu a dokonce z kombíka B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Taky Te tady vitam a preji mnoho zdaru pri upravach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Díky klucí, kotouče zvážim, dík za nabídku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Taky tě tady vítám :) moc pěkná, pro upravy dobrej základ tak at se ti daří při upravách ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Cau kamo tesi me ze se nekomu libi moje octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Cau kamo tesi me ze se nekomu libi moje octa Mě se taky líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Vítej mezi náma, chtělo by to víc fotek, ale i tak z té jedné vypadá moc pěkně . No přeju ti hodně úspěchu s úpravama a taky hodně km bez poruch ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 (upraveno) Díky díky :D O víkendu jsem udělal pár věcí, jak bude pěkný počasí a čas, tak vyrobim pár fotek. Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Porad je kradou, cim dal casteji kontroluji kolecko a ostriky. Ne, opravdu nemyslim jen STK, ale i hlidky u silnici. Mam takovy pocit, ze na to snad dostali extra skoleni, bavili jsme se o tom s klukama nedavno v Brne. Takze jestli xenony, tak komplet. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 (upraveno) Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Ty, to nevim, napis tady mistnim mechanikum. ;) Ale vis jak, oni si to nevymysleli a pokud to ma narizeny, tak to kontrolovat musi, nebo by mel. Je pravda, ze je to treba prkotina, ktera nezpusobi dopravni nehodu, ale na aute to nema co delat. Vem to z druhy stranky, kdybys byl policajt, taky bys za to pokutoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Duben 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 (upraveno) Asi jo. Musim to rozmyslet. Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 Ahoj, ja xenony mam 2 roky ale to uplne natvrdo. Jsem ze zminovanyho brna a policajti me uz parkrat staveli a nikdy nic. Jen je dobre mit na narazniku domecky s ostrikama:) samozrejme jsem svetla troch sklopil:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Duben 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 (upraveno) Zdar, tak se o víkendu udělalo aspoň trochu pěkně a já jsem mohl vyfotit octu. Zatím jsem s ní pohnul asi takto: - letní kola + nový pneu - tempomat by Jarda aka Rolbař (ještě jednou dík, funguje v pohodě) - volant, pedály RS - rozleštěnej lak + a nějaký kraviny Příští víkend jsou na řadě rozvody, filtry, olej, ... Čus. Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Dobrý,,docela kvaltuješ .. A jak se blejská,,jak psí kulky.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 jen ať se blejská moc jí to sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 (upraveno) Dík ;) News: Rez na kufru vyřešená přes origo servis na záruku - Výměna celých dveří. Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Moc pekna Octavecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 máš to pěkný ) čim jsi dělal lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 máš to pěkný ) čim jsi dělal lak? Děkuju klucí. K tomu leštění - jestli čekáš, že ti tu napíšu odstavec ve stylu co, jak, jakej vosk nejdřív, jakej potom, jakej nakonec a že tě nakonec oslnim 5místnou sumou, co jsem do toho vrazil, tak tě musim zklamat Vzal jsem normálně obyč leštěnku, Sonax Xtreme, s kámošem jsme na to vlítli a za odpoledne bylo za podpory piva naleštěno. Zkoušeli jsme na to i leštičku, ale růčo to bylo lepší ;) A když kámoš z práce řikal, jak jel na Slovensko a tam mu to parta cikánů nablejskala za 25 euro se všim všudy, tak se tam snad vydám taky :D Hele prej naleštěný, navoskovaný, vyvoněný... prostě jak nový. To se ti u nás nestane, když za to nedáš 5000. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 no já potřebuju taky něco takovýho udělat a nechci do toho dávat velký moneay, takže si to normla sonaxem extrém takhle rozleštil jo? to je dobrý, asi do thoo taky pujdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 (upraveno) Přesně, vzal sem sonax a nazdar. Já měl dost zašlý oba přední blatníky, tam to šlo krásně. A škrábance z parkovišť. 90% z nich zmizelo, čuměl jsem. Jo ještě jsem měl jakousi brusnou pastu na ty větší. A takle krásně vypadala pak ráno po dešti střecha :) Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Jj tohle mi dělá i po šamponu s voskem co mám :) tak já koštnu ten sonax a uvidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 (upraveno) Přátelé, co vám povim.... Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 ses do toho pusil teda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Červen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 (upraveno) Snažim se to dát trochu do pucu, mám rád, když je to hezký :) Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 7, 2012 Sdílet Odesláno Červen 7, 2012 Loziska vymenit, kdyz uz to budes delat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Červen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Yes Sir. Dík za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
banana Odesláno Červenec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 (upraveno) Přátelé, v rychlosti... abych to tu tak moc nezanedbával :) Zadní kotoučovka konečně na místě, vyměněnej napínák, tlumič a zadřená volnoběžka alternátoru. Upraveno Květen 4, 2013 uživatelem banana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.