Janek250 Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 No to teda jsem rada, protoze bych to asi nerozdychala, teda ja jo, ale ten s tou flexou v ruce by to nerozchodil :( by mel terrible headache??? (cti bolest hlavy) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Mazec fotky. Ta rez byla už prolezlá fest.... Ale zase bude fešanda. Držím palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 pěkná felda manželka má tu samou jen 1,3 50kw i s tejnou barvu, doted byla spokojená než začla jezdim máma kamnama... :) to orezivění mě čeká taky...klasika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 29, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 Petule blahopreji k omlazovaci kure a jsem moc rad,ze jste se s Petrem dohodli a ze jsi s jeho praci spokojena. Uz na stredni umel moc hezke veci!!!!! Uz se tesim az Izzi uvidim nazivo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 IZZI JE ZASE JAKO NOVÁ :D PETINKO TA STŘÍŠKA JE V POHODĚ TAKOVÝ DECENT, ALE TO KŘÍDLO TAM NEDÁVEJ.......TO UŽ BY BYLO MOC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 IZZI JE ZASE JAKO NOVÁ :D PETINKO TA STŘÍŠKA JE V POHODĚ TAKOVÝ DECENT, ALE TO KŘÍDLO TAM NEDÁVEJ.......TO UŽ BY BYLO MOC :) Dekuju Jeste ale neni uplne hotovo... chybi par "drobnych" uprav jen na ne musim nastradat par "drobnych" ale snad to zvladem jeste pred zimou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Dekuju :D Jeste ale neni uplne hotovo... chybi par "drobnych" uprav :P jen na ne musim nastradat par "drobnych" :) ale snad to zvladem jeste pred zimou ;) myslis pred letosni zimou??? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 myslis pred letosni zimou??? :) ;) tak tak, myslim jeste pred letosini zimou. Dnes jsem se byla domluvit a po konzultaci a cenove nabicce to spachame v listopadu takze izzi bude na zimu v polonovem kabatku Ptala jsem se i na to, jak by to bylo kdybych to chtela jen do plnice ale pry to nema smysl, po zime by to stejne zase museli vsechno zbrousit a delat znovu, takze to udelaji i s barvou ted. TO Janek: jinak cenovka je o 2tis mensi nez jsme se puvodne dozvedeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.