Pepééé Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 RudisTDic: Díky, díky bál jsem se toho, že to bude málo, ale po vejkendu na cestách s plným kufrem a 5 lidmi v autě jsem zjistil, že je to úplně dostačující.... Ataner & Konny: Jsem velice rád, že se Vám líbí má kombinace barev měl jsem z toho celkem strach, ale všechno dobře dopadlo... :) Dodo36: zdar no nechal jsem seriové tlumiče a mám to teprve 3 dny a do Prahy jsem ještě nejel. Zatím super..je to sice trošku tvrdší, ale s tím jsem počítal jsem moc spokojen asi ani lízátko z Cupry dávat nebudu jelikož auto denně využívám a nerad bych jezdil s orvaným lízátkem..... toto foto mluví za vše.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 čus kolego, smekám, koukám parádní pokrok, až se stydím, že já tu svoji zanedbávám někdy by jsme se mohli sejít a pokecat, když to máme tak daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 To by bylo skvělý. Tenhle týden na práci kašlu. Takže kdy a kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 to jsme dva, taky na práci dlabu tenhle týden. dělají nám okna, takže můžu odpoledne. Nesejdeme se na parkingu na Rozkoši? Takovej minisrázek OC clubu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 ok, tak vrhněte do placu nějakej termín a čas, já bych moh tak od 14 hod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Moc pěkný kombíček - dobře se o něj staráš, to je vidět na první pohled !!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Lumen1.8 & surfman tak to by bylo super :-) mě by se to hodilo v ut nebo ve středu...ve čt musím do práce a v pátek nemám vůbec čas.... Martin_TDi: no díky moc za pochvalu, jen musím doladit nějaké kosmetické vady co nejsou na fotkách vidět a bude to super :-) a jak je to přísloví když se o auto staráš tak se ono pak postará o Tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Úterý i středa mi vyhovuje, tak se nějak domluvte a já prijedu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Mě je to taky nějak jedno Surfman to rozhodne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 (upraveno) a je to na mě :lool: tak ve středu navečer tak kolem 17 hod. na parkovišti u kempu Rozkoš? Upraveno Červenec 2, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Ok, budu tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 já taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 O.K. budu tam a a přidá se i Novadac :) A klidně bych to hodil i na vlákno regiony východ třeba by se přidal ještě někdo:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 paráda, čím víc tím líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 tak paráda už, aby byla středa :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Tak dneska dopoledne bylo zase pracovní a takhle to dopadlo posuďte sami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Ahoj , moc pěkná práce .. vypadá libově. Jen možná tu matnou masku bych dal do bílé barvy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Tak dneska dopoledne bylo zase pracovní a takhle to dopadlo posuďte sami tééééda tobě to ale jde, se začnu stydět, že mi taky nejde takhle dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Paráda, já mám výfuk nějak dole a nejde zvednout. Byly vytahaný gumy, tak jsem koupil nový držáky, ale stejně to není ono. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 jo vytahaný gumy...to je blbý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Meverick: no díky za pochvalu..O tý masce jsem už taky přemýšlel, ale nějak se mi do toho nechce nerad bych to s tou bílou přehnal..Viděl jsem takhle podobně udělanou koktu a ta měla bílé lízatko z cupry a podle mě to vypadalo děsně... Surfman: no už jsem to plánoval dlouho ale nebyl na to nějak čas :-) Lumen: díky kámo no mě nepřijde, že ho máš nějak dole ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Ten dnešek platí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 jasná páka že platí, jen mi auto zmoklo, takže vypadá bad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 No právě, já ho mám za tyhle dva dny ukrutně zasraný a ještě jedu do Hostinného. Snad to stihnu trochu umýt. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 tsss, určitě ne tak jako já, černá je sice elegantní, ale je nani úplně všechno vidět :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Za chvilku jedu luxovat a kapánek to umýt takže to bude voňavka když nezprchne... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 nes.r já to asi nestihnu, ještě nám běhají po bytě okenáři a dodělávají drobnosti takže není čas. bůůůůůůůů, já nechci mít nejšpinavější káru :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepééé Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 zas tak špinavé jsi to něměl :D ...ale fajn odpolko, mohlo se tam prodávat něco k jídlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 ono by asi dole v kempu bylo něco k jídlu, jenže by po nás chtěli vstupný, paka příště domluvíme setkání v h.k. někde u jídla :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.