Přejít na obsah

Hledal jsem ale nenašel jsem stejný problém

Doporučené příspěvky

Zdravím nenašel jsem tady tento problém:před asi dvěma měsíci přesněji jak zkončily ty velké mrazy začal mě při přídávání plynu vycházet z motoru zvuk tokevé chrochtění chrčení?? nebo co??Je to slyšet v interiéru jako by od středu palubky:-)tak jsem nechal vyměnit všechny hadičky egr bylo vyčištěno a vyměněno teplotní čidlo protože mě to začlo navíc dlouze žhavit a spotřeba šla asi o 3 decky na 100km na horu. Vše bylo ok spotřeba šla na normu mé jízdy s přihlednutím na venkovní teplotu.Spotřebu už za ty dva roky na stejné každodenní trase poznám.No a teď pár dnu nazpět? Vrátilo se chrčení bo co to je a spotřeba šla zase o něco na horu asi tak 2-3decky na 100 a navíc začlo auto padat do nouzáku muže to byt toto vše nějak s něčím spojeno? Chystám se nechat vyčistit turbo a parohy a vše co je stím spojeno myslíte že to chrčení přestane a spotřeba půjde zas do normy?Vím řekne mě to mechanik ale rád bych slyšel názor od někoho z Vás.Jinak spotřeba za posledních 14tis km je 5,6l půl město a půl mimo město a dalnice tak 15-20% na 100km tímto mě spotřeba jde na 5,9l.Najeto 195tis.km. Díky a ať všem octávečky dál jen dobře slouží:-)

Odkaz ke komentáři

no dnes jsem tak nejak koukal hadice vypadaj cajk jsou tam mesic nove a pletenec nema este ani dva roky a je pekne cisty a ani kousek coudu:-) no jinak me napadlo zda ten zvuk nemuze jit z elektromagnetickeho ventilu jak je na spetnem vedeni vyf.plynu byl menenej ale i kabel k nemu byl nejakej prekousenej od nejake chlupatice co se chtela ohrat:-) no jen se to spajelo mozna to povolilo a ted nefunguje jelikoz to obcas chcipa i divne no kazdopadne se po vikendu zastavim u znameho a budu chytrejsi co rekne vag.....jo este jak sla ta spotreba nahoru ne ze by me vadilo jezdit za 5,9 l na sto i tak je to luxus spotreba ale je vetsi a to neni dobre znaci to ze tam neco nefunguje myslim si ze to bude mit neco spolecneho s teplotou ale ne motoru ale treba na sani vzduchu nebo paliva??? to prej ma vse vliv na spotrebu ?? ale diky az to vyresim podelim se o to ............mej te se zdar.kazdopadne je lepsi vic nazoru......

Odkaz ke komentáři

no za hodinu jsem to nestihl:-) az po nedeli budu chytrejsi ono auto jede bez problemu az na to obcasne zasramoceni ale zadne cukani nic takoveho jen je fakt znat ze je to linejsi ale ne zase tolik porad hrabe:-) a ta spotreba ze je vyssi o 3 decky......... startovani je taky pohoda na cvrnk za studena i za tepla......zatim zdar

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...