Přejít na obsah

sm0g-ovo eMBéčko

Doporučené příspěvky

No to je fajn ale mě se neukazuje vubec na palubáku... Předtím to ukazovalo aspoň že ta teplota nějaká je sice +40 ale ukazovalo, teďka když přejedu z hodin o jedno nahoru hnedka to hodí na aktuální spotřebu a to by nemělo tam by měla být teplota... Zavolám Vášovi třeba bude vědět, jinak auto startuje dobře, kamoš se mohl jen splíst a říkal že to je možná budíkama...

Závisláci a závislačky zde muj výtvor, mužu jen dodat že jsou tam nepatrné nedostatky které se budu snažit v následujících týdnech vyřešit... Fotos, fotos... tady je :D

post-16108-0-15320600-1395752210_thumb.jpgpost-16108-0-94138800-1395752220_thumb.jpgpost-16108-0-19043500-1395752234_thumb.jpgpost-16108-0-01264000-1395752248_thumb.jpg
Odkaz ke komentáři

Jo tak to bude tímhle není to po laku, není plně FL, nedostatky v interiéru, drolí se volant takže bude novej, není to umytý, plasty jsou špinavý, není vysáto, atd... až bude po laku, bude umytej interiér, budou kola tak to zas bude vypadat jinak...

Takže nemusíš psát sorry, mě to je jedno, vím že to je špinavý a vím o těch nedostatcích :)

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Dnes sem dojel k práci a najel na malej obrubnik, jen jsem citil jak se předek zvedl :D

Jo no nakonec jinej nárazník :) když jsem viděl Zavyho tak se mi to libilo snizeny, pak sem se podival na bajlovu a v te modre jak krasne vynikl, tak sem v sobotu zavolal sademu, pondeli odeslal a ja ve čtvrtek nasadil, ale byl to boj...

No tak uvidíme za 2 týdny po laku jake budou ohlasy...

Jen takova drobnost, mam listek navic na pondělní zapas Komety, nechce nekdo jít? :D

Odkaz ke komentáři

No, myslel si že to přejedu a tak sem kroutil hlavou a řekl ať si to vyzkouší, nakonec zustal vyset :D tak sem řekl že to deska vyřeší a tak jí donesl a už bez škrábance... prohlásil jen "to je nějaký nízký sakra, když jsem tam najížděl minulej rok tak v pohodě" :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

No rozleštěný komplet aby se to lesko, to by byla jiná liga u nás na vesnici :D Jen už teďka slyším jak si vykládaj v hospodě kde mám zas auto... Jelikož mě sade malinko naštval skrze nárazník tak snad dopadne dobře s lakem a pak už jen dodělám menší drobnosti a zajedu za tebou, kolik zvládneš vytepovat aut za den? :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...