Guest boomer Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Zdravím pánové, doufám, že nebudu za úplného idiota se svým dotazem. Mám Octávku asi měsíc, není nejnovější, ale po vyleštění a pár opravách nevypadá vůbec zle - přijde mi, že všechny Octávky vypadaj dobře ať jsou jak chtěj staré. Nemám povědomost o autech, donedávna bych ani na takovéto forum ani nepřišel a nechápal bych ani to jak si tady povídáte o tom, co jste si kde na svém autě vylepšili - no, ale nikdy neříkej nikdy...najednou mám auto, ač staré , které se mi líbí a i když te´d nemám peníze navíc, nejraději bych vylepšoval a nakupoval - tedy věc, kterou jsem dřív fakt nechápal...:). Tak dost politických úvodníků - mám Octávku SLX, kde je integrovaná handsfree - kouká na mě ze sloupku u stínítka asi mikrofon nebo co to je - nemohu nic o tom najít ( nebo se ptám googlu špatně ), jak to funguje - vidím mikrofon, ale nevím kam to vede, kam se dá připojit telefon , zda to mohu nějak využít nebo to je už staré a nepoužitelné.... nemám k tomu ani žádné povídání, prostě nic - můžete mi to někdo prosím vysvětlit ? Děkuji. Jinak fajn forum ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikloush Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Je to opravdu mikrofon? není to ultrazvukový čidlo alarmu? hoď foto ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.