popelák Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 zdravím, před týdnem jsem koupil Octavii II s najetými 172 tis. kilometry, dovoz Německo, po nekuřákovi, skoro v plné výbavě. model 06. Koupil jsem jí v automatu. zatím jsem maximálně spokojený, ale rád bych se zepta, zda má někdo z vás rovněž automat a zda je s ním spokojený, popřípadě se vyskytly nějaké problémy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
papstbiker Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Ahoj Mám Octavku II 2005 s 6st. DSG a jsem maximálně spokojen :-) kdybych si kupoval dalsi auto tak asi zase s podobnym robotem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
popelák Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Ahoj Mám Octavku II 2005 s 6st. DSG a jsem maximálně spokojen :-) kdybych si kupoval dalsi auto tak asi zase s podobnym robotem já jsem zatím taky spokojenej. jediné, co mě štve a trochu zlobí je, když točím volantem doprava nebo jedu po dálnici, kde jsou vlny a auto se začne houpat, tak se ozývá od levého předního kola divné šourání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
popelák Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 já jsem zatím taky spokojenej. jediné, co mě štve a trochu zlobí je, když točím volantem doprava nebo jedu po dálnici, kde jsou vlny a auto se začne houpat, tak se ozývá od levého předního kola divné šourání. takže nikdo neporadí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laslop Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 takže nikdo neporadí? Mám rovnako DSG 2006 a auto s inou prevodovkou už ani nechcem. U nej však netreba zabúdať na výmenu oleja. Moju keď som kúpil tak nevedeli či bol menený tak som ho radšej vymenil.a mám pokoj na ďalších 60000 km. Na tvoju otázku je ťažká odpoveď, treba hľadať čo je príčinou, nakoľko toho môže byť viac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
popelák Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Mám rovnako DSG 2006 a auto s inou prevodovkou už ani nechcem. U nej však netreba zabúdať na výmenu oleja. Moju keď som kúpil tak nevedeli či bol menený tak som ho radšej vymenil.a mám pokoj na ďalších 60000 km. Na tvoju otázku je ťažká odpoveď, treba hľadať čo je príčinou, nakoľko toho môže byť viac. taky bych jinou převodovku než automat neměnil. zatím jsem spokojený. no, já mám najeto 173 tisíc, a prý se olej v převodovce mění po každých 200 tisících km, takže nevím, jestli ho nemám nechat vyměnit hned nebo až v těch 200 tisících. s tou mojí závadou, podle mě to asi bude ložisko, ale jistej si nejsem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laslop Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Interval výmeny oleja v tejto prevodovke je 60 000 km. Ak nevieš kedy ho menil, osobne by som ho menil ihneď. Mne menili olej hneď ako som ju kúpil a zistené bolo, že tam nebol ani správny olej.. Tých 200 000 km nie je určite u automatu ale u manuálu. A samozrejme sučasne vymeniť aj filter. Napr. olej: http://www.skoda-dil...2-superb-2.html čo to o dsg: http://www.auto.cz/p...bny-popis-16887 Je tu aj téma převodovka DSG ale nájsť si to musíš sám nedá sa pridať odkaz - zakazané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
popelák Odesláno Květen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Interval výmeny oleja v tejto prevodovke je 60 000 km. Ak nevieš kedy ho menil, osobne by som ho menil ihneď. Mne menili olej hneď ako som ju kúpil a zistené bolo, že tam nebol ani správny olej.. Tých 200 000 km nie je určite u automatu ale u manuálu. A samozrejme sučasne vymeniť aj filter. Napr. olej: http://www.skoda-dil...2-superb-2.html čo to o dsg: http://www.auto.cz/p...bny-popis-16887 Je tu aj téma převodovka DSG ale nájsť si to musíš sám nedá sa pridať odkaz - zakazané tak to nechápu. mě i v autobazaru a dokonce i kamarádi, kteří mají převodovku DSG, tak tvrdí, že se tam olej mění při 200 tisících. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Jo,mi taky příjmací technik ve škodovce tvrdil,že je tam doživotní náplň,až jsem jej odkázal na dílenskou příručku,tak se posadil na židli.První DSG-myslím do roku 2008 se mění při 60.000km a to vč.filtru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laslop Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 tak to nechápu. mě i v autobazaru a dokonce i kamarádi, kteří mají převodovku DSG, tak tvrdí, že se tam olej mění při 200 tisících. To že pracuje v aurtobazáre eštene znamená , že vie čo rozpráva, myslím v prípade výmeny oleja DSG. A Tvojich kamarátov v žiadnom prípade nechcem urážať ale zjavne nemajú znalosti čo sa týka výmeny oleja v DSG prevodovke Octávie. Rozhodnutie je na tebe Aby som bol úplný čo sa týka mojej prevodovky, nechcel som to rozoberať, nakoľko tam bol iný olej ako tammal byť - zistené podľa farby oleja ,budem meniť olej po odjazdení 30 000 km . Nestojí mi to za to , aby som potom odstraňoval a platil prípadné škody na prevodovke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
popelák Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 tak díky za rady kluci. Asi to raději nechám vyměnit, než bych měl platit opravu, což by nebyla levná záležitost. Jinak, jak jsem psal o tom divném vrzání, tak to dělá guma silentbloku. Prý se to u některých oktávek vyskytuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.