Octavius84 Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Tak už jsem si taky vybral nový klacky na sezonu, tak ať už jsou prémie doma.. http://www.babolat-online.cz/cs/detail/tenisova-raketa-babolat-aeropro-drive-gt-2013-vypletena-zdarma-postovne-tricko-babolat-aero/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 DOBRE jsi vybral, AEROPRO novy model.... To se bude hrat... ;) Ja jsem si jeste koupil Taška na rakety Babolat Aero Line Racket Holder x6 ´13. Sehnal jsem ji se stestim za 1250Kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 To je hezký, tašku mám, akorát raketý už byly měkký, tak musím pořešit výměnu, nešli vyplíct na víc než 24kg, pak už se kroutili. A hlavně mám je předběžně domluvený se slevou 1500kč/ks. Kolik ty jsi koupil těch raket? Jednu nebo dvě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Ja jsem si koupil jen jednu, ja hraji jen rekreacne a DVE by uz byl pro me velky luxus... ;) Nahradni budu vozit mou starou, se kterou jsem hral doted. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Tak jsem si jeste objednal na tenis nejakej ten UBOR... ;) Dres Nike Striker II Game - http://www.sportobchod.cz/nike-striker-ii-game.htm Šortky Tecnifibre Short F4 Blue ´11 - http://www.sportobchod.cz/tecnifibre-short-f4-blue-11.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Jak můžeš kombinovat dvě značky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Protoze poradne sortky NIKE nemaji... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 No ono obecně sehnat něco kloudnýho v Čechách na tenis je problém... Já už hadry jen z www.tenis-point.com 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Sejvi tak už mi konečně přišly, a jsou krásný, snad i škoda s nima hrát. Ba ne, nemůžu se dočkat neděla až je skusím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Jo vim ze jsou SUPER. Chodim pravidelne na ctyrhru a nasi souperi je MAJI. Delaji si z nas prdel, protoze ja s kolegou mam starsi model (Babolat AeroPro Drive GT Nadal ´11) a oni ten NOVY. ;) Ale porazit i kdyz maji NESKUTECNE dobre rakety je DOKAZEME! Jaky jsi si tam nechal dat VYPLET? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Hoj, mám tam toto a neznám nic lepšího... http://www.tenispro.cz/tenisovy-vyplet-luxilon-big-banger-alu-power-rough-124d/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Ja mam na rakete tento vyplet: http://www.sportobchod.cz/babolat-pro-hurricane-tour-1-30-mm-%2812m%29-cut-link.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Tak Sejvi s raketama mám odehraný dva zápasy a až na pár drobností si říkám ku**a na co sem čekal tak dlouho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Jo tak to verim... ;) I ja jsem nadseny z rakety BABOLAT, s mou 10 let starou raketou se to neda SROVNAT! ;) Bude te mit ted nejaky turnaj neregistrovanych? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Ahoj, teď bohužel ne. Máme zápasy od 4.5. do 22.6. pak si dáme trochu oraz a bude asi až něco o prázdninách... Neboj, myslím na tebe a dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Narazil sem na tohle vlákno a taky přispěju,na ZŠ a učnáku sem hrál závodně,na chvilku sem přestal kvuli problémům skrz loket a koleno začal sem to léčit a nyní zase při studiu začínám na plno hrát,ale už ne závodně,ale jen tak z lehka. :) Moje vybavení zatím: 3x Wilson (K) factor six one tour se kterou hrával i Roger od kterýho je na raketě i podpis.Jinak raketa má velikost hlavy 581cm2 a váha je 355g.Použivám klasickou omotávku Pro overgrip (wilson) která mi přišla zatím,jako nejlepší co je na trhu. Jinak tašku mám taky od Wilsonu a to BLX team Roger Federer,která má taky podpis od Rogera,taška je hodně prostorná a všechno vybavení se tam v pohodě vejde.Míče klasika US Open 4. :) Myslím,že víc asi není potřeba.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 To sou hodně dobrý klacky, ale ta váha je zabijácká..... By mi upadla pro třetím setu ruka a to nemluvím o tom, že při servisu bych ji nezvedl nad hlavu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 V mobilu jsem nasel dve predturnajove fotky ze soboty... Diky za pozvani Octavius84 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Tak ono hrát s lehkou raketou neni zrovna dobrá volba.. :lool:.. já si díky tej váze odkurvil loket,ale sem po operaci takže jedu zase dál..Hlavně v tej raketě je ta jistota toho švihu,kam kouknu tam to letí.. :) .. Dřív sem chtěl kupovat Babolat,ale s tou hraje Nadal a toho nesnášim.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 No to nevím, ale hádat se nebudu. Ono jedna věc je, že to tam letí, jak píšeš, ale druhá věc je jak to letí. A hodně taky dělá výplet. A vůbec celý je to dost alchymie vybrat dobrou raketu. Zrovna se Sejvim hrajeme s Nadalovkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Já vím,já zas v tu dobu fandil Fédovi,takže sem chtěl celou jeho kolekci,jednou jsem hrál s Babolatkou a přišlo mi,že o prti Wilsonu,je to o hodně komfortnější tim jak na tom rámu maj ten vybrační systém nebo co to je... .. Výběr rakety to je pech,najít tu pravou je jak s hulkou u Pottera.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 :D hůlka mě rozsekala... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Díky... :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek_vencl Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Tak já hraju tenis rekreace, v létě tak 2x tejdně, v zimě 1x. Ale koukáním na tenis v TV bych se mohl živit profesionálně . Takže naposled mě potěšil turnaj z Kataru, škoda, že Berdych vypadl tak brzo. Mno a skoro se to bojim napsat, nekriticky vždy fandim Djokovičovi, rád na jeho zápasy koukám :D . Jak jsem zjistil, v mým okolí nemá moc příznivců, tak snad mě neukamenujete ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Vamos RAFA.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Jo asi NADAL Wawrinku ve finale udola... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 FANDÍME....... DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Taky koukám... a držím palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Nová sezona nový výplet, co vy kluci? http://www.tenislife.cz/tenisove-vyplety-sety-12-m--c33/luxilon/tenisovy-vyplet-luxilon-big-banger-alu-power-125-p746.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Pocasi uz je na venkovni tenis, ale jeste jsem letos nebyl... Zatim chodim na SQUASH, v lednu 2014 se u nas ve vesnici otevrelo SPORTOVNI CENTRUM. ;) http://www.sportcernovice.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.