Jump to content

Tennis

Recommended Posts

Tak chlapci, přiznejte se, kdo se věnuje bílému sportu? Jak často, na jaké úrovni a třeba i s čím hrajete a jak si to hodnotíte.

Tak já hrál závodně od mladších žáků až do konce dorostu, pak jsem se to nějak rozpadlo a hrál jsem občas jen tak pro zábavu a nyní se pokouším dostat do kondice a herního stylu, abych se mohl vrátit po sedmi letech do soutěže alespoň v nejnižší krajský divizi.

Hmmm dobře ty!! ja hraju tenis pasivně při koukání na TV :palec: potom sem tam někdy u xboxu a taky samozřejmě i na živo s otcem :pivo::palec:

jsem velký fanda tenisu kolikrát vfztávam ve 3h ráno abych viděl Berdycha ne Petru :palec:

Tak TENIS to je muj NEJOBLIBENEJSI sport, ktery muzu provozovat po pretrhanych vazech v koleni a spatne udelane plastice kolena... ;)

Hral jsem dorosteneckou fotbalovou ligu v Moste, kde jsem si poranil koleno a po operaci jsem se uz nikdy nedostal do takove formy, aby jsem se mohl fotbalem zivit, tak jsem skoncil.

Presel jsem na tenis, hraji rekreacne 2-3x tydne (jsem prumerny hrac). Nastesti mam za barakem ZDARMA hrani na umelem povrchu. Takze jsem tam pecenej varenej a kdyby jsem mel vice casu a dostatek souperu, hraji tenis denne... ;)

Raketu mam cca 4 roky starou, uz ani nevim presny typ - trosku nadprumernou Wilsonku. ;) Ale pokoukavam po Babolat AeroPro Drive GT Nadal ´11, mel jsem moznost s ni hrat a sedi mi, perfektne liftuje a tlumi vibrace... :palec:

http://www.sportobchod.cz/babolat-aeropro-drive-gt-11-%28nevypletena%29.htm

43243.jpg

Jojo babolatka je hodně dobrá, ale mě bohužel u ní nevyhovuje vyvážení, a taky vzhledem k tomu, že jsem střízlík (ti co mě znají, vědí, viď Sejvi), tak 300g a víc je na mě moc. Nedokážu s tím hrát delší dobu, třeba dva zápasy po třech setech nedám. Ale už taky pokukuju za co bych vyměnil moje legendy jménem ProKennex, serie Destiny.

Sejvi: Nedomluvíme se někde na nějakém sranda mači? Klidně bych i dorazil do Chomutova.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...

Do Trebenic URCITE zase prijedeme (doufam ze das vedet az tam bude nejaky turnaj NEREGISTROVANYCH), je to tam fajn, NO stres a SUPER lide... ;)

Tenisovou raketu Babolat AeroPro Drive GT Nadal ´11 ma muj kolega a je opravdu POVEDENA, tak jsem si ji tez koupil.

Jeste nekolik fotek, ted uz me kazdy URCITE pozna... :D

sejvi-babolet-tenis-1.jpg

sejvi-babolet-tenis-2.jpg

sejvi-babolet-tenis-3.jpg