Octavius84 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Tak chlapci, přiznejte se, kdo se věnuje bílému sportu? Jak často, na jaké úrovni a třeba i s čím hrajete a jak si to hodnotíte. Tak já hrál závodně od mladších žáků až do konce dorostu, pak jsem se to nějak rozpadlo a hrál jsem občas jen tak pro zábavu a nyní se pokouším dostat do kondice a herního stylu, abych se mohl vrátit po sedmi letech do soutěže alespoň v nejnižší krajský divizi. 0 Quote Link to comment
Bazy Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Hmmm dobře ty!! ja hraju tenis pasivně při koukání na TV potom sem tam někdy u xboxu a taky samozřejmě i na živo s otcem jsem velký fanda tenisu kolikrát vfztávam ve 3h ráno abych viděl Berdycha ne Petru 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted May 3, 2012 Author Share Posted May 3, 2012 No jestli dobře to ještě nevím, to se uvidí teď v sobotu, čeká nás první mistrák. Ale i tak díky... 0 Quote Link to comment
sejvi Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Tak TENIS to je muj NEJOBLIBENEJSI sport, ktery muzu provozovat po pretrhanych vazech v koleni a spatne udelane plastice kolena... ;) Hral jsem dorosteneckou fotbalovou ligu v Moste, kde jsem si poranil koleno a po operaci jsem se uz nikdy nedostal do takove formy, aby jsem se mohl fotbalem zivit, tak jsem skoncil. Presel jsem na tenis, hraji rekreacne 2-3x tydne (jsem prumerny hrac). Nastesti mam za barakem ZDARMA hrani na umelem povrchu. Takze jsem tam pecenej varenej a kdyby jsem mel vice casu a dostatek souperu, hraji tenis denne... ;) Raketu mam cca 4 roky starou, uz ani nevim presny typ - trosku nadprumernou Wilsonku. ;) Ale pokoukavam po Babolat AeroPro Drive GT Nadal ´11, mel jsem moznost s ni hrat a sedi mi, perfektne liftuje a tlumi vibrace... http://www.sportobchod.cz/babolat-aeropro-drive-gt-11-%28nevypletena%29.htm 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted May 3, 2012 Author Share Posted May 3, 2012 Jojo babolatka je hodně dobrá, ale mě bohužel u ní nevyhovuje vyvážení, a taky vzhledem k tomu, že jsem střízlík (ti co mě znají, vědí, viď Sejvi), tak 300g a víc je na mě moc. Nedokážu s tím hrát delší dobu, třeba dva zápasy po třech setech nedám. Ale už taky pokukuju za co bych vyměnil moje legendy jménem ProKennex, serie Destiny. Sejvi: Nedomluvíme se někde na nějakém sranda mači? Klidně bych i dorazil do Chomutova. 0 Quote Link to comment
sejvi Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Octavius84: Neni problem, mam klice od tenisoveho kurtu, tak jen zjistim kdy tam je volno a muzes me VYKLEPNOUT... :D Zde je kurt, kousek za Chomutovem. - http://goo.gl/X9Fem 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted May 3, 2012 Author Share Posted May 3, 2012 No jestli tě vyklepnu to nevím, teď momentálně mám techniku ve stadiu stagnace ale nějak se domluvíme 0 Quote Link to comment
sejvi Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 No jestli jsi hral zavodne, tak budes URCITE lepsi! Ale rad hraji s lepsimi, nebot delaji malo chyb, sice prohraju, ale lepe si zahraju. ;) Zjistim volne terminy a pak ti poslu SZ. 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted May 3, 2012 Author Share Posted May 3, 2012 Ok, akorát bych to teď moc nehrotil, jestli tě můžu poprosit, nech to až na prázdniny. Teďka skoro nic nestíhám. Mám dvakrát týdně ofiko trénink, jednou týdně mistrák a tak už toho času moc nezbývá... 0 Quote Link to comment
luigi5 Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 @ sejvi babolatu bych se nebal hral jsem ho v dorostu jezis to uz je doba cas od casu hraju jeste stale s babolatem nebo fischerem, rozdil neba a dudy, treba dame set na srazu :D 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted May 5, 2012 Author Share Posted May 5, 2012 Tak sem dneska moc nezabojoval dostal jsem naloz... 0 Quote Link to comment
sejvi Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Trenink, trenink a ono to prijde... ;) 0 Quote Link to comment
Bazy Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Sejvi: berem si raketu i na 4. oc sraz ?? 0 Quote Link to comment
luigi5 Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Sejvi: berem si raketu i na 4. oc sraz ?? Uz jsem si to napsal na blbenku 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 JJ, nic jinýho mi nezbývá :D P.S. Zítra mě to čeká znova... 0 Quote Link to comment
sejvi Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Na 4.OC sraz si raketu urcite vezmu... ;) Muzeme dat nejaky miniturnajek. Kdo ma alkohol tester, at ho vezme. Zajimava by byla hra s JEDNIM promile v krvi. 0 Quote Link to comment
Gatorade Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Ja som rekreacny hrac chodim hrat 2x do tyzdna niekedy 3x a mam tu Babolatku Aero Pro Drive Nadalovu, hra sa s nou super, vyplet RPM Blast :) Som velky Nadalov fanusik 0 Quote Link to comment
sejvi Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Tak dnes velmi dobrý tenis s Octavius84, sice počasí nic moc, umělý povrch byl hodně podmáčený a už se brzo stmívalo... Tenis byl hodně vyrovnaný, díky že jsi dorazil do Chomutova... 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Není vůbec zač, škoda toho počasí a že se už tak brzy stmívá. Jinak tenis super... 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted November 15, 2012 Author Share Posted November 15, 2012 Tak co kluci, jak vidíte naše víkendové šance? 0 Quote Link to comment
sejvi Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 URCITE budu koukat a DRZET palce... Mohlo by se to povect, sance urcite je! ;) 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted November 15, 2012 Author Share Posted November 15, 2012 Já bohužel koukat nebude, šance sice je, ale.... 0 Quote Link to comment
Mirek1.8T Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Budu koukat a fandit ! 0 Quote Link to comment
bobanek66 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 H O Š I D Ě K U J E M 0 Quote Link to comment
romariooo Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 To byl skvělej zápas a musim uznat že jsem Radkovi moc nevěřil :( Gratulace!!!!! 0 Quote Link to comment
Neználek Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Krásný tenis celé tři dny a konec nádhera . 0 Quote Link to comment
sejvi Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Tak jsem si udelal RADOST... ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=353&view=findpost&p=1326955 0 Quote Link to comment
sejvi Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Do Trebenic URCITE zase prijedeme (doufam ze das vedet az tam bude nejaky turnaj NEREGISTROVANYCH), je to tam fajn, NO stres a SUPER lide... ;) Tenisovou raketu Babolat AeroPro Drive GT Nadal ´11 ma muj kolega a je opravdu POVEDENA, tak jsem si ji tez koupil. Jeste nekolik fotek, ted uz me kazdy URCITE pozna... :D 0 Quote Link to comment
Octavius84 Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 To věřím, že je fajn raketa, ale přijde mi jako nešťastné řešení mít dvě rakety a každou jinou. Tak jsem to myslel. A samo že až budeme v Třebe něco dělat tak dám vědět. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts