Přejít na obsah

All in one MT6501

Doporučené příspěvky

Má s tím někdo zkušenosti, je to čínský klon Columba, má v sobě všechno, a i na Youtube jsem našel že borec v paštice má ovládání na volantu a normálně mu to chodí i maxidot atd. tak by mě zajímalo, jestli to v poho jde nebo je to problém, mám MF volant a docela by mě vadilo kdyby to bylo nefunkční a i ostatní funkce.

viz:

A jestli se do toho dá nahrát čeština.

P.S. CAN-Bus možnost propojení s vozidlem, nebo ovládaní na volantu po dokoupení přísluš.interface.

Prej to teda má fungovat, tak co a kde?? Neví někdo??

Nebo to neřešit a koupit Bolumba za 8mičku + příslušenství face gateway (1000) + třeba nějaký bluetooth atd. takže to vyjde na 12 nebo činana za 5???

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

JJ můj brácha je prodává a pohoda má ho taky v autě dokonce má display lepší rozlišení než origo colombus taky jsem ho měl v autě jenže díky tomu že mám ss tak mi nešel zvuk to jediný neumějí ještě kluci čínský zprovoznit ....

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Bohužel ne je to individualní dovoz záruka 3 roky co vím namontil jich cca 10ks a ani jedna reklamace výhodou toho je že to maká komplet s ele. auta tzn že funguje MF volant + maxi-dot a hlavně se netahá žádná antena vše je integrováno v ně přístroje dá se objednat i podsvit tlačítek+ logo audi,vw,škoda ,seat :palec:

Odkaz ke komentáři

tento typ??? Fakt??? To by bylo božžžžžžžžíííííí :palec:

GPS

Operating System Windows CE6.0

GPS Resolution Output 800x480

Media Player Yes

Card supported Normal SD card

Max Memory Supported 4GB

Map Supported Igo, Route 66, Tom-tom, supported 3D map

GPS Baud Rate Baud Rate=9600, Com Port=2

Display Screen

Screen Digital touchscreen

Resolution 800x480

Screen Dimension 6.2 inch 16:9

Language

Main Interface Language English,Francais,Deutsch, italian,Espanol,Russia,Portugues

DVD Control Language English, Francais, Spanish

GPS Console Language English, Deutch,Franch,Portugues,Spanish,Italian

DVD Play

Disk Format Supported DVD/VCD/CD/MP3/MPEG4/CD-R/WMA/JPEG

Media DVD/DVD-R/DVD+R/DVD-RW/DVD+RW/CD/CDC

Bluetooth

A2DP Yes

Microphone built-in

Received call Yes

Dialled call Yes

Missed Call Yes

Download Contacts No

TV

Built-in Analog TV Yes

Analog TV system NTSC.PAL-B/G,PAL-D/K,PAL-M.PAL-N

Built-in DVB-T Yes(Optional)

DVB-T Format MPEG-2(Support120km/h,1x antenna)MPEG4(2X antenna)

Built-in ISDB Tuner Yes(Optional)

Radio

AM Frequency Range 522-1620(Europe/China), 530-1710(America)

FM Tuning Range 87.5-108(Europe/China),87.5-107.9(America)

RDS Yes

Ipod Control

Touchscreen Control Can control Music through Touchscreen

Show Information Of Music No

Play Video No

Video & Audio

Video Input 1-Channel RCA Input

Video Output 2-Channel RCA Output

Audio Input 2-Channel RCA Input

Audio Output 4.1-Channel RCA Output(Subwoofer supported)

Reverse Camera Input Yes

Other Functions

2-Zone Yes(Listen radio while watching GPS image)

3-Zone No

PIP yes

Steering wheel control Yes

Canbus Yes

MFD Yes

TMC Yes(Optional)

V-6 Disc Changer Memory No

CDC No

Parking Assistance Yes(Optional)

Air conditioner Yes(Optioner)

Button Back Light Green Illumination

Accessories

1x User Manual,1x Power cable,1x Remote Control,1x ipod cable,1x RCA cable,1x GPS antenna,1x

USDB

To jsou všechny info co mě o tom pán poslal. Takže z toho usuzuji že ne ale pokud říkáš, že jsi ji tam měl, tak by tam při nejhorším šla nahrát.

Odkaz ke komentáři

Tak už je naroubované, upravené zapojení, že tedy funguje jen s klíčem a hlavně funguje Can bus, čili podsvit ovládnání na volantu krom zrychlování skladeb, přehazování ano, a když se dostanu na maxidotu do nabídky tak nevím jak vylézt, jinak je vše OK, ještě musím sehnat mapy a nevím jestli televize valí nebo je to jen analog :huh: Jsou tam Pal I, Ntsc a ještě něco, tak nevím :huh:

Odkaz ke komentáři

Tak bohužel čeština tam není, jinak samozřejmě podpora jen SD karet ne SDHC čili od 2gb výše, takže musím nakout tak 4x 2GB , jsem koupil 16" a ono prd :wallbash: tak doufám že mě to vemou zpět a vykopím jim ty malý :lool: , no každopádně, jinak zvuk je lepší než z nexusu, dají se tam nastavit různý věci, no a já to kupoval starší, ale je to jak nový se vším, jedinný - je že nefunguje dálka, nevím proč, ještě musím pozjistit, jinak všechno snad povalí, vyšlo mě na 5ku. Ale zase nemusel jsem měnit Gateway, nemusel jsem kodovat atd., samozřejmě - je to že neukazujou parkováky, ale co je drsný, jakmile je zařazená zpátečka 5s a déle tak při vyřazení zhasne obrazovka a znova se nahodí, čili asi tam bude automatickej mod na parkovací kameru, a toto je funce přes Can bus, takže překvapil.

Odkaz ke komentáři

Neviem ako je to s jazykom fyzicky to radio nemam ale na tejto foto ta navi keca slovensky. Parametre: 2DIN DVD-GPS 3-zone multimediálne rádio s GPS navigáciou (iGO PRIMO+mapy2/2012) pre VW/SEAT/SKODA... Jednotka má digitálny TFT displej s HD rozl.800x480, DVB-T, RDS-EON radio, DVD/CD, SD/MMC, USB...ma specialne funcie: 5CD virtual.CD menic, PIP, zmena loga, podsvietenie tlacidiel-cervena/zelena/vypnute..

Edit: Tak ma napadlo ze navi moze byt nainstalovana slovenska verzia, ale menu radia nemusi podporovat CZ/SK jazyk

post-9349-0-19574000-1337196330_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No já mám asi analog ale mám něco jinýho, podobnýho nevím no, jakože nedělá mě to problém se v tom vyznat je to jednoduchý, ale i tak by to bylo lepší v češtine, každopádně musím sehnat mapy, Ty by měl y jet IGo, TOMTOM a route 66, tak uvidíme, jestli to nějak bychytám, sere mě teda ta telka :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...