vevca Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Má s tím někdo zkušenosti, je to čínský klon Columba, má v sobě všechno, a i na Youtube jsem našel že borec v paštice má ovládání na volantu a normálně mu to chodí i maxidot atd. tak by mě zajímalo, jestli to v poho jde nebo je to problém, mám MF volant a docela by mě vadilo kdyby to bylo nefunkční a i ostatní funkce. viz: A jestli se do toho dá nahrát čeština. P.S. CAN-Bus možnost propojení s vozidlem, nebo ovládaní na volantu po dokoupení přísluš.interface. Prej to teda má fungovat, tak co a kde?? Neví někdo?? Nebo to neřešit a koupit Bolumba za 8mičku + příslušenství face gateway (1000) + třeba nějaký bluetooth atd. takže to vyjde na 12 nebo činana za 5??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 JJ můj brácha je prodává a pohoda má ho taky v autě dokonce má display lepší rozlišení než origo colombus taky jsem ho měl v autě jenže díky tomu že mám ss tak mi nešel zvuk to jediný neumějí ještě kluci čínský zprovoznit .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Hojte. A má brácha nějaké webovky nebo tak něco? Docela by mě to zajímalo:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Bohužel ne je to individualní dovoz záruka 3 roky co vím namontil jich cca 10ks a ani jedna reklamace výhodou toho je že to maká komplet s ele. auta tzn že funguje MF volant + maxi-dot a hlavně se netahá žádná antena vše je integrováno v ně přístroje dá se objednat i podsvit tlačítek+ logo audi,vw,škoda ,seat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 A valilo by to i do MR 06? Nemohl bys mi na SZ poslat třeba kontakt na bratra? Docela mě to zajímá:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Máš SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 To jsi mě hezky potěšil. Díky za info. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Kolik a sranda vyjde Chipe..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 stejně jako colombus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Klon Colomba vyjde jako Columbus.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 jenže tenhle klon toho umí daleko víc např. Přehrávat v hd kvalitě wifi atd :) a nemusíš měnit jednotky v autě a ani anténu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 navíc má v sobě Bluetooth, a nic nemusíš řešit jen cvakneš a hotovo, navíc má v sobě i usb konektor, jako má toho víc, ale zas není v češtině to ovládání :( To mě asi hlavně odrazuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 pokud je ovládání v angličtině, tak to je v poho ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 To jo, ale já chci do škodovky český, chápeš, to je otázka cti, to by se ti číňani mohli naučit B) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Tak to mě fakt nenapadlo :-D To by teda měli šikmovočky zabrat,aby kvůli těch pár čecháčkům potunuli celý systém:-D Ale máš recht. Čeština rulezz:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 No nevím na co jsi koukal ty ale já to měl komplet v češtině ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 tento typ??? Fakt??? To by bylo božžžžžžžžíííííí GPS Operating System Windows CE6.0 GPS Resolution Output 800x480 Media Player Yes Card supported Normal SD card Max Memory Supported 4GB Map Supported Igo, Route 66, Tom-tom, supported 3D map GPS Baud Rate Baud Rate=9600, Com Port=2 Display Screen Screen Digital touchscreen Resolution 800x480 Screen Dimension 6.2 inch 16:9 Language Main Interface Language English,Francais,Deutsch, italian,Espanol,Russia,Portugues DVD Control Language English, Francais, Spanish GPS Console Language English, Deutch,Franch,Portugues,Spanish,Italian DVD Play Disk Format Supported DVD/VCD/CD/MP3/MPEG4/CD-R/WMA/JPEG Media DVD/DVD-R/DVD+R/DVD-RW/DVD+RW/CD/CDC Bluetooth A2DP Yes Microphone built-in Received call Yes Dialled call Yes Missed Call Yes Download Contacts No TV Built-in Analog TV Yes Analog TV system NTSC.PAL-B/G,PAL-D/K,PAL-M.PAL-N Built-in DVB-T Yes(Optional) DVB-T Format MPEG-2(Support120km/h,1x antenna)MPEG4(2X antenna) Built-in ISDB Tuner Yes(Optional) Radio AM Frequency Range 522-1620(Europe/China), 530-1710(America) FM Tuning Range 87.5-108(Europe/China),87.5-107.9(America) RDS Yes Ipod Control Touchscreen Control Can control Music through Touchscreen Show Information Of Music No Play Video No Video & Audio Video Input 1-Channel RCA Input Video Output 2-Channel RCA Output Audio Input 2-Channel RCA Input Audio Output 4.1-Channel RCA Output(Subwoofer supported) Reverse Camera Input Yes Other Functions 2-Zone Yes(Listen radio while watching GPS image) 3-Zone No PIP yes Steering wheel control Yes Canbus Yes MFD Yes TMC Yes(Optional) V-6 Disc Changer Memory No CDC No Parking Assistance Yes(Optional) Air conditioner Yes(Optioner) Button Back Light Green Illumination Accessories 1x User Manual,1x Power cable,1x Remote Control,1x ipod cable,1x RCA cable,1x GPS antenna,1x USDB To jsou všechny info co mě o tom pán poslal. Takže z toho usuzuji že ne ale pokud říkáš, že jsi ji tam měl, tak by tam při nejhorším šla nahrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2012 Hele tedkom mlel prodejce neco o interfacu, já si myslím že by to mělo fachčit ne Maxidot + MF volant je tak před Can bus????? tady přímo na tomto modelu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Tak už je naroubované, upravené zapojení, že tedy funguje jen s klíčem a hlavně funguje Can bus, čili podsvit ovládnání na volantu krom zrychlování skladeb, přehazování ano, a když se dostanu na maxidotu do nabídky tak nevím jak vylézt, jinak je vše OK, ještě musím sehnat mapy a nevím jestli televize valí nebo je to jen analog Jsou tam Pal I, Ntsc a ještě něco, tak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Tak uka uka, hoď sem nějaké videjko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 vydrž, kopíruju si filmy a muziku na Sdčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 A menu je teda v CZ nebo ne ? A za kolik se to dá pořídit ? Dej sem kdyžtak nějakej odkaz na prodejce ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Tak bohužel čeština tam není, jinak samozřejmě podpora jen SD karet ne SDHC čili od 2gb výše, takže musím nakout tak 4x 2GB , jsem koupil 16" a ono prd tak doufám že mě to vemou zpět a vykopím jim ty malý :lool: , no každopádně, jinak zvuk je lepší než z nexusu, dají se tam nastavit různý věci, no a já to kupoval starší, ale je to jak nový se vším, jedinný - je že nefunguje dálka, nevím proč, ještě musím pozjistit, jinak všechno snad povalí, vyšlo mě na 5ku. Ale zase nemusel jsem měnit Gateway, nemusel jsem kodovat atd., samozřejmě - je to že neukazujou parkováky, ale co je drsný, jakmile je zařazená zpátečka 5s a déle tak při vyřazení zhasne obrazovka a znova se nahodí, čili asi tam bude automatickej mod na parkovací kameru, a toto je funce přes Can bus, takže překvapil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Neviem ako je to s jazykom fyzicky to radio nemam ale na tejto foto ta navi keca slovensky. Parametre: 2DIN DVD-GPS 3-zone multimediálne rádio s GPS navigáciou (iGO PRIMO+mapy2/2012) pre VW/SEAT/SKODA... Jednotka má digitálny TFT displej s HD rozl.800x480, DVB-T, RDS-EON radio, DVD/CD, SD/MMC, USB...ma specialne funcie: 5CD virtual.CD menic, PIP, zmena loga, podsvietenie tlacidiel-cervena/zelena/vypnute.. Edit: Tak ma napadlo ze navi moze byt nainstalovana slovenska verzia, ale menu radia nemusi podporovat CZ/SK jazyk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Tak navigační program samozřejmě musí jet v CZ je to samostatnej program kterej je na SD kartě a je na tobě jakej tam použiješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Allesi, mas pravdu si ma predbehol kym som odoslal edit Este si sa pytal na cenu tak na slovensku je toho hafo a cena cca 360Eur s analog TV tunerom alebo + cca 30 Eur za DVB-T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 No já mám asi analog ale mám něco jinýho, podobnýho nevím no, jakože nedělá mě to problém se v tom vyznat je to jednoduchý, ale i tak by to bylo lepší v češtine, každopádně musím sehnat mapy, Ty by měl y jet IGo, TOMTOM a route 66, tak uvidíme, jestli to nějak bychytám, sere mě teda ta telka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 16, 2012 Sdílet Odesláno Květen 16, 2012 Zaujimave, ze na stranke vyrobcu uz tuto verziu ani nepisu tusim, ale uvadzaju (asi novsi) model MT-7761(Skoda). A jazyk menu a spol uvadzaju: Support Menu Language & Navigation voice:English/French/Arabic/Dutch/German/Italian/Portuguese/Spanish/Russia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polygraf Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 viete mi poradit, tiez chistam tam dat podobne auto radio, zatial mam tam MP3 stream modelovy rok 2007, pasovala by do ramu toto: http://erising.com.cn/product/513506411-210377446/Erisin_800_480_Touchscreen_7_2_din_skoda_octavia_GPS_TV_3D_Menu_DVD_TV_CD_USB_MP3_Radio_RDS_PiP_TMC.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.