Guest chipmann Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 JJ pasuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest richmond Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 ahoj tak prohledavam net abych nasel neco levnejsiho nez colombuse misto streamu a koukam ze jsem asi nasel B) chtel sem se vas zeptat jestli mate nejaky novinky k temhle cinanum protoze mi prijde ze na ceskejch strankach toho moc neni. Diky :) Jo a jeste, potrebuju k tomu mit maxidot nebo MF volant? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Takže aktualizace u BT Handfree jsem musel upravit mikrofon, originál je tam taková malá potvora v průměru tak pul centimetru a nebylo skoro rozumět, vyměna za mikrofon ze starší bosch sady za asi centimetrový a je to už uplně normal. Jinak stále jsem nesehnal mapy a program jsem nějak na to zhnilej ale kdyby někdo měl tak sem s tím . A ještě nevalí dálka, tak jestli odešel přijímač , zkusím taky vyměnit ale to mě žíly netrhá, nepotřebuju to, mám MF volant ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysak44 Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 A jak je to s tou čínskou kopií, dejte někdo odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 To je ona :Dchci ted přidělávat parkovací kameru, tak se uvidí, jestli něco uvidí B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 (upraveno) Ako ovladas jas obrazu bez dialky? Navi ti uz funguje? Upraveno Únor 12, 2013 uživatelem Huba73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Navi ani ovladč mi nevalí, bohužel, už jsem měnil mikrofon a na HF aby bylo vůbec rozumět, a zapoměl jsem na ten přijímač, vysílač vysílá, jas neřeším, když by mě to čubli, tak koupím columbuse, kvalita zvuku je jinde, tohle byla z nouze cnost za dobrý peníze a neřeším to, filmy valí, radio , cd, sd, BT atd. všechno frčí, jen holt navi nevalí, třeba to stačí nějak přeflešovat,a el jak říkám, neřeším, mám navi externí, už dlouho a i na telefonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenko.j Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 zdar, ja sem ted koupil klon z číny a všechno fachčí,i parkovaci kamera,jedním slovem luxus,hlavní menu je v A a GPS je v CZ,kdo by chtěl mužu zaslat fotky na mail a po případu i adresu do číny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honefr Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Tak jestli bys byl tak hodný tak já bych o nějaké ty fotečky měl zájem. Zrovna se rozhoduju jestli columbuse nebo čínu. Columbus mě odrazuje hlavně mapami navteq. Měl bych ještě otázku, co tam jde všechno spustit za navigace? Já jsem zvyklý na TomToma ale vezmu i iGo pokud jde do iGa nahrát mapy Tomtoma což je myslím teleatlas. Mohl bys poslat i nějaké foto šipek na maxidotu? A funguje ti navi i v tunelu bez GPS jako columbus? Moc ti děkuju, můj email je: honefr@gmail.com 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Po zkušenostech, už nic jiného než origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Tak ja som s chinanem spokojny.Ucel plni uz 3 roky.Ale ja to mam hlavne na film.:-) Ono origo je origo.Ale na bezne pouzitie staci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 To já nepopírám, ale moje zkušenost je taková, že za dobu co jsem to tam měl asi rok jsem si pustil film 5x cca a to jen z nudy a stejně jsem se nedodíval. ted využívám hlavně zvuk, sanmozřejmě columb by yl další level. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.