kilo29 Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 zdravim vas chcem sa opytat mam octaviu 2009 fl a chcel by som do nej dat palubny pocitac mozte my poradit co vsetko my treba vymenit? lebo som bol v org.skoda servis a tam my povedali ze by tostalo cca900eur a to sa my velmy nepozdava dakujem za vsetky rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 v servisu nakecaj blbostí... Zeptej se někoho z místních autoelektřikářů: Rolbař, Vaša, MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Já bych řekl že nekecají v tom že je to u nich drahý jak prase, já ušetřil víc jak 11000kč. V citaci se jedná o FL z května roku 2010 . Jinak tempomat spalubákem pokud to podporuje podvolantovka se dá udělat za 3400,- a není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 9, 2012 Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Ak je to FL MR2009, tak stačí vymeniť páčku a pravdepodobne aj podvolantovú jednotku. Chcelo by to ale hodiť na diagnostiku a zistiť, čo tam je za jednotku. Už som mal prípad, že bola podvolantovka bez podpory PP, ale už som mal aj auto, že stačilo len povoliť PP a vymeniť páčku a bolo to hotové Odkiaľ si? Ak z BA a blízkeho okolia, tak to vieme poriešiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kilo29 Odesláno Květen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2012 som z vychodu tak asi to neporiesime skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Joj tak to je veru fakt ďaleko. Ale možno budem mať v lete cestu na východ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kilo29 Odesláno Květen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 Joj tak to je veru fakt ďaleko. Ale možno budem mať v lete cestu na východ a kolko by to asi stalo keby si my to spravil?????????? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest palev Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 a kolko by to asi stalo keby si my to spravil?????????? :o posilam info o moji zkusenosti s vymenou PP za maxidot : mam 2009 FL, MR 2010, Ambiente+ cislo budiku jsem mel 1Z0 920 803 D (vyctene Vagem) a nahradil jsem je eresackymi 1Z0920843T, ktere byly vyrobeny v roce 2012. V servisu to stalo nakonec 773,- Kc vcetne DPH. 99Kc vyhledavani chyb, 198 vymena panelu pristroju a 347 RJ datova prehrani. Mam tam ty z eresa, je i propojene radio a rucicky udelaji pri startu takove to protoceni na max hodnotu a pak zpet. Neukazuje mi to tam doporuceny rychlostni stupen, ale to me nestve. Myslim, ze to tam jde nejak dodelat asi pres VAG. Jinak je potreba sebou do servisu vzit i nahradni klic, aby ho take nakodovali. Snad moje zkusenost nekomu pomuze... Budiky jsem koupil za 2800 nove, mely by byt jeste k mani, pokud nekdo ma zajem poskytnu kontakt na prodejce.... Byl jsem s nim domluven, ze pokud by nesly, tak je mohu vratit. Podminkou bylo, ze se je nikdo nebude snazit prisroubovat pred vyzkousenim, pak uz by totiz moc nove nebyly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.