Tomant Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 (upraveno) Tak je hotovo, ještě malé úpravy, přezutí a bude dokonalá...teda alespoň pro mě :) Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem Tomant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 je hotová :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Hezká a zajímavá barva fólie ..jen bych byl možná trošku odvážnější a mj. bych k ní nedával černá kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Kluci nevite kdo by mi udelal na O1 zatmaveni zadniho 5 okna... cenovka do 1000 kc... Nechci do te P1 vrazet moc penez... Dik za typy. Jinak jsem z Brna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Hezká a zajímavá barva fólie ..jen bych byl možná trošku odvážnější a mj. bych k ní nedával černá kola :) odvážnější v čem? kola jsou zkouška,možná nechám stříknout na stříbrné nebo tmavě šedé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Nevím.. Dal bych určitě boční lišty, rovnou černé sloupky, vše bych dal spíše do lesku, než do matu.. Nechal bych si rovnou zatmavit okna a obecně, ačkoli se až stydím něco takového vypustit, ačkoli parodie na RS nemám rád a jsou tady velmi časté, k této barvě by ty nárazníky možná tak nějak seděly více :) Ale jsou to jen detaily a jen můj názor, jako celek to máš hezké, ačkoli fólie moc nemusím, tato se vážně povedla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 (upraveno) k bocnim listam jsem se jeste nedostal,ale budou tam v barve take,okna mi neustale pripomina pritelkyne,ty budou take :-) ja parodie na rs taky nemam rad a proto jsem zmenil jen barvu a kazdej pozna ze to neni rs ale jen pekna barva na klasicke oktě :-) jinak samozrejme dekuji:-) Upraveno Duben 6, 2014 uživatelem Tomant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Koneckonců s tou RS souhlasím a chválím. Jsi jeden z mála s předface, kdo si na nic nehraje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Kluci nevite kdo by mi udelal na O1 zatmaveni zadniho 5 okna... cenovka do 1000 kc... Nechci do te P1 vrazet moc penez... Dik za typy. Jinak jsem z Brna... zkusím se zepat známého, má nějakýho kamaráda, chystám se k němu s celým autem, jestli na to nespěcháš, poptám se ti až tam budu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Dneska uděláno osvětlení kufru, jelikož origo bludičky nestačí :) (bordel je pracovní, při montáži) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) Ta modrá fólie je dobrá , určitě lepší než stříbrná barva,která je hojně zastoupena Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem stanmar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 díky, taky myslím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.