vevca Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 přesně jak píše Martin, není to na LOL ale je to fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Jo to je mi jasný :D ale oni si pak najdou něco jiného co už neovlivním :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Tak anténa je tam :) A tady je ten černý interiér Ještě tam chybí krytka přes lampičky a 2 diody...a taky jsem ještě nesehnal černé zrcátko :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Jinak pěkná práce Nemi..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Jinak pěkná práce Nemi..;) Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak jsem konečně sehnal vypínač světel a černé stmívací zrcátko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Paradni to zrcatko akorad uz jsi mohl koupit vypinac s AUTO polohou nez ten stary tunel :palec: Pekny to je..ten strop je cerny nebo se mi zda takovy svetli na tech fotkach...ty cerne plasty jsou brutalni!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Mně to tlačítko i tak funguje, když mám to denní, tak jsem to ani neřešil. Takže je to v podstatě jako auto :) No na té fotce to vypadá světleji, ale je to opravdu černá stropnice z RS. Ale i ve skutečnosti je trochu světlejší než ty černé plasty. A to zrcátko je z GV a má to i ty difúzní ledky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak to je super!!!!Vim ze ten ovladac je stejny jen s tim AUTO je novej! Interier mas fakt nadherny v te cerne!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Paradni to zrcatko akorad uz jsi mohl koupit vypinac s AUTO polohou nez ten stary tunel :palec: bullshit protoze takhle je to spravne, vypinac s AUTO nema kontrolku pro jednu z mlhovek tusim predni, protoze kontrolka mlhovek je v FL budikach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Aha...nevim jestli myslis to ze jak mas to naten zunel a potrebujes povytahnout ovladac abys zapnul mlhovky tak kamosovi to nejde a to ma origo tohle,musi otocit na svetla a pak povytahnout me to taky nejde mam ten novej AUTO..takze jestli to jde u ruznych to nevim..jinak nevim co myslis tou mlhovkou predni?? JJ uz vim co myslis!!!Ja ji tam mam na tom ovladaci tusim...nezkousel jsem ale sviti mi mlhovky..vyzkousim jestlis e to rozsviti na ovladaci! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak to je super!!!!Vim ze ten ovladac je stejny jen s tim AUTO je novej! Interier mas fakt nadherny v te cerne!! Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Zitra vyzkousim ten ovladac jestli ta mlhovka predni tam sviti nebo ne..toho jsem si fakt nevsim natom novem ovladaci..hlavni je ze predni mlhovky sviti :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 bullshit protoze takhle je to spravne, vypinac s AUTO nema kontrolku pro jednu z mlhovek tusim predni, protoze kontrolka mlhovek je v FL budikach Jj, právě jsem si říkal, že když to tam není z výroby tak by to asi stejně nebylo ideální... Zitra vyzkousim ten ovladac jestli ta mlhovka predni tam sviti nebo ne..toho jsem si fakt nevsim natom novem ovladaci..hlavni je ze predni mlhovky sviti :lol: Jasný, tak ale mě to takhle právě funguje i tak jak jsem si představoval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 ok zitra vyzkousim!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Jasně, to jsem zvědavej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 tak byl jsem se kouknout a asi to nesviti,svitilo nato slunko tak to zkusim jeste vecer ale asi nee...to jsem si ani nevsim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 No vidíš to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 nevadi mi to...stejne to mam porad na to AUTO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 (upraveno) Jj, tak když už ho máš, tak bych to asi taky neřešil :) Upraveno Srpen 3, 2012 uživatelem Nemi13 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 dorazis na sraz? docela bych si prohlidnul realitu ;) vypada dooobre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 presne tak!Stejne malokdy rozsvitim mlhovky..corner mi staci a v mlze kdyz to rozsvitim tak to vidim ze to sviti!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 dorazis na sraz? docela bych si prohlidnul realitu ;) vypada dooobre :) Díky moc :) ale na sraz asi bohužel nedorazím :( presne tak!Stejne malokdy rozsvitim mlhovky..corner mi staci a v mlze kdyz to rozsvitim tak to vidim ze to sviti!! Jj,to je jasný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 hm hm koukam 360 km to mas :( skoda skoda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tak jako ty km mi ani nĕjak nevadí. Ale asi budu v práci :( zkusím to zjistit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tak Nemiho jsem viděl na živo :) a musím Vás říct že to vypadá moc moc dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tak Nemiho jsem viděl na živo :) a musím Vás říct že to vypadá moc moc dobře díky kámo, ale pořád je co vylepšovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 hm hm koukam 360 km to mas :( skoda skoda :( Tak nakonec do práce nejdu, tak se tam možná i ukážu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 no super se tesim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nemi13 Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 no super se tesim Snad dorazím :) Dnes namontováno černé zrcátko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.