Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

dunaj: To si hold člověk nevybere, ale hlavně at mi to doručí v pohodě at mám zase na čem pracovat

surfman: I tyhle hadříky by se později možná hodili :lol:

Dzordzino: Jojo sehnal jsem černý za dobrý peníz. Ty chceš světlý jako béžový, nebo šedivý či bílý?

Odkaz ke komentáři

Tak hoši, sehnal jsem si xenony :rolleyes: ale chci se zeptat ač jsem je kupoval tenkrát výhradně na feldu, na značku DEPO, zda je kvalitní i u O1 hlavně xenonů. Dále jsou to 2 sady xenonů tedy 2x pravá strana a 2x levá strana. Jedna sada je anglická a má zcela v pohodě držáky na přichycení a druhá je EU verze právě od DEPA, 14 staré ale po srážce se srnkou nic s nima, není skla, optika v pohodě jen ulámané držáky, bude stačit vzít držáky z UK a dát je na EU? Dle mého 100% ano, ale radši se ujistím než je koupím :) Jen tedy bych musel sehnat trafa a výbojky, ty k tomu bohužel nejsou :wacko::unsure:

Odkaz ke komentáři

Tak na ty xenony takto prdím, celkem pak pálka, tak dále hledám kompletní za slušnou cenu. Jinač koberec z laurina se ti klído podívám, to by takový problém být asi nemusel ale ten RS strop se střešním oknem ano. Nedávno někdo prodával ale chtěl za něj mysím něco kolem 2200,-

Odkaz ke komentáři

Chlapy možná se to tu už řešilo ale je velký problém, když člověk bude mít zavařený nárazník jako Lupino a měl by US-SPZ dole a na straně u řidiče jak je mřížka zaslepená? Nebo jí musím dát doprostřed, v místech chladiče :wallbash: Ač já teda na ně celkem se....prdím :D a chci jí mít dole na straně :ph34r: ale bojím se, aby mi nevzali techničák od auta nebo nějaký tyhle jejich výmysly co umí na mě vybalit :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak já nevím kam dřív skočit, leden mě moc vyždímá, košín a ty... no co se dá dělat už toho mám plný zuby tak udělám co nejvíc a v unoru podle počasí jedu k tobě... další měsíc pojede auto do lakovny, už toho mám dost (čekání, čekání, to nám mysl nebrání, čekání, čekání je trééést) :D za to furt nemužu sehnat zrcátka, ale to mě nějak netíží ty stejnak pujdou folii :) no ale ještě mě něco napadlo co asi udělám v interiéru, budu si hrát s barvičkama, to dopadne asi špatně, s temperkama mi to nikdy nešlo :D

Pomale už nevím co dřív dělat, kopu se tu doprdele a čekám na výplatu, jo a brousím jemným šmirkem barvu z pružin.. :D No tak to tipuju že to do těch 23.8.2014 stihnu a pak už začíná 7 let (když bude práce) šetření po min. 7 tis. měsíčně.. :D Hold chci jednou bydlet a jebat hypotéku do É :D

Odkaz ke komentáři

Sm0g: jo to chápu, já také jen čekám, nejradši bych šel do lakovny už ted, jakmile budu mít od tebe peníze, tak se jich budu nerad zbavovat :D

Mára: Musíš si říct, mám dost zájemců i tady v LTM ale klído ti to nechám :)

Dzordzino: Zapojení je přes 3 kable z modulu, ted si opíšu jak to šlo v propojení se světlem a blinkrem. Na vypínač nevím, řešil jsem to s klukama a asi by při připojení tohodle pak nešel blinkr, to si tam spíše naved parkovačku udělej díru do blinkru nasun jí tam a tu měj na spínač

Odkaz ke komentáři

Dnes konečně dorazili folie :) a i hadí kůže která má při sobě i lepenku :) jediné co mě na ní zklamalo, tak že na dotyk je divná, čekal jsem prostě pořádnou strukturu :lol: ale u mám doma kus středu palubky a zkusím to potáhnout. Jinač US svícení odpojeno ale ještě nevyndáno z auta, byl jsem línej si hrát s kabelama :lol::wallbash:

Odkaz ke komentáři

Děkuji, na živo je to větší pecka, když to půjde udělám zítra foto v autě. Ale toto je práce, kterou jsem zase jednou dělal naposledy :D dodělám ty blbosti a sdělám to co mám a to je konec :D se mi pak nechce ani do té koženky. Hlavně at mi to do rána se přilepí jak potřebuji :unsure: jinak mě :wallbash::wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...