Závy Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Jasné, to věřím, že to je asi ta nejsnazší část.. To kolem řadičky musí být pekloooo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 To ještě šlo :D ač jsem u toho taky tekl ale ten vrchní díl, kde je rádio jsem dělal 3x prostě blbá manuální klima, mít climatronic, tak je to hnedka a peckovně, takhle jsem se s tím musel prc*t ted mě čekají madla u dveří, to u řidiče bude porod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 tvl zaříkávač hadů pěkná prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 pěkná práce :) já mám celý introš udělaný carbonovou folii ale přemýšlím, že nechám přšít sedačky a tapece do maskáč a dekor taky potáhnout maskáčovou látkou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Tak už je to v autě, včera jsem z toho byl zklamanej v autě to na živo vypadá už dobře, jediné co mě štve,že je propadlej tahle ten popelník, to mohlo vymyslet lépe :D Jinak jsem v autě ještě musel ořezávat, tak trochu mi to tam nešlo napasovat jak jsem to měl ohlé vše za ten plast :DLupino: Jojo přesně :D ale že to dá práci, snad to vydrží, když to dalo takovou práci Eli: Děkuji, jo to by bylo parádní, hlavně by to ladilo k tomu autu, byl by to styl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Je to paráda.. Líbí se mi to, je to takové nenásilné. Sedí to tam fakt pěkně! Ale co se mi líbí přecejen ještě víc jsou ty parádní sedačky z té fotky :D To je chlouba auta! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 jojo je to pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Děkuji chlapáci :) jojo sedáky jsou pecky a nakonec musím svůj projekt zabrzdit a počkat až se uvidím s Hynkem a budeme zase něco měnit, takže další díl skládačky mi ulehčí a budu zase mít něco top z jeho perfektní octy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Takže pánové, po menší poradě s Hynkem bude další kus jeho octy v dobrých rukou , takže se máte na co těšit. Mimochodem jedna novinka u mě a kdo pozná jaká, tak má zlatého bludištáka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Ta radicka je hodne good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Já vim, já vim!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Mesier90: Díky, také se mi hrozně líbí, mám v tom stylu i koberečky ;) Závy: No tak povídej ty vtipálku jeden jinak neschání někdo 4 kanálový zesilovač? Prodávám jeden, budu potřebovat trochu více http://auto.bazos.cz/inzerat/30889421/4-kanalovy-zesilovac-Jbl-CS-504.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Kde si ji poridil??Pokud to neni tajne?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Řadící páku mi pořídila přítule v obautodíly a koberečky sestra myslím, že přesně ve stejném obchodu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Já to přece nesmím říci :PJediné co smím říci je, že už je plán třetí generace modré bestie že ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 aaa tak to ja tam pak nahlidnu co tam maji diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Ne to jsem nemyslel :D takže jsi vedle Zavy napovím, má to co dělat s Octaviaclubem :D jinak o evoluci ticho, malinko jsme to ještě s Hynkem zkomplikovali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 No konečně jsi člen ? :D Ani jsem si nevšiml a teď koukám, že máš značku člena :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Přesně tak příteli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 že ti to ale trvalo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Tak já už to chtěl udělat předtím ale pořád jsem se k tomu moc neměl :D a vždy jsem to odložil na další dny a tentokrát už jsem to nechtěl odkládat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 jasný...tož tedy vítej do "clubu" jinak se těším na jaro, makáš na tom festovně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Děkuji :) Zase mě to členství alespoň donutí abych octu pak neprodal jako tomu mělo být minulý rok :) já se na jaro také těším a snad bude na co koukat, snažím se a doufám, že octa bude v parádním stavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Tak pánové, měníme plány s autem lak jdu již příští měsíc. Jelikož můj lakýra stíhá dostavit lakovnu na začátku léta a to nechci čekat páč bych chtěl první sraz o nějaký ten pohár zkusit již v květnu na CarWars. Kamarád mi zavolal, že má alternativu a že v únoru má jeden lakýra, co dělá klukům laky na show káry volno a tak jdu k němu ač to bude zase o něco dražší takže možnost vzduchu 100% padá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 To sou změny to sou změny :-) ' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Bohužel ano alespoň bude lak za mnou ač si budu muset půjčit od rodičů nějakou tu tisícovku :) po zaplacení kol to vrátím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 To je v prdeli, to je v prdeli... Co mám dělat? Co mám dělat? :D dilema jako krává nestíhám nic.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Ja bych udelal treba rejzi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Co to chlapy? Jsem zmatenej. Trošku se mi to zamotalo :-/ a tak se už začne octa rozebírat. Alespoň stihnu CarWars a zkusim best of best za ŠkodaScene :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.