Závy Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Tak souhlasíš, že je to dobrej motor? Podle toho co jsem s tímhle motorem zažil tak to je fakticky držák :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 (upraveno) Jojo ten motor 1,7D je dobrej co vím, a je to jeden z motorů co mě takhle na to ježdění za pár kaček táhne. Hlavně to nestojí moc a motory čistě jen naftácké označení D, jsou známy jako nezničitelné :) a opravy stojí totální prd :) Taky by mě lákala MKII nebo i MKIII ale to bych musel už vydělávat, uvidíme jak to bude na jaře, když bude po ruce ten časopis :)...ale ted bych byl pro tu corsu. Tady kousek někdo prodává zachovalou za 12k a je to 1,5D Upraveno Leden 30, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 kdyz je to isuzu tak jo motor od opla stoji za hovno.Opel nikdy neumel udelat poradnou naftu.Za to benziny byly na spici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Hele a jezdí tak za 4,5l/100km i když to honíš jak pitomej :D a fakt to s tou lehkou corsou cvičí pěkně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 V tom už se nevyznám zda je od opla nebo ne. Vím, že měli hodně dobré benzínáky ale to by mě sežralo ruce :D a mě by určitě na začátek stačila 1,7D corsa :P nebo jen na zimu přežít ten hnus co všude padá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Mel jsem vectru A2000 motor c20xe a taky to cvicilo pekne,ale ta spotreba.Drobet jsme ho poladili na 165koni a to bylo letadlo.Kam se sr.. fiat cupe 2.0 16V turbo melo to 200koni a uplne nepouzitelnejch jakou koli corsu si koupis tak bude zrat malo.Jinak o jedne vim za 4tis a je to 1.2ka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 (upraveno) Jo to věřím, že to lítalo....já jsem naučenej od táty na koncern ale ten měl pořád jen VW a vše co vyšlo v motoru VR6 :D....proto moc nechápe mé nadšení z nízkého auta :DFakt? a co technický stav, není to nějaká katastrofa? STKčko ještě platné. Já totiž akorád chtěl napsat že i uvažuju se vrátit zase na to ježdění v zimě apod k 1,0mpi co jsem dříve měl, to taky nic nežralo...ač ani nejelo :D...já našel krásnou 1,2 a ještě snad hezčí 1,4 ale vše snad kolem 18kJá našel právě tuto a to je šperkovnička :) http://auto.bazos.cz/inzerat/31692939/Opel-Corsa-12-STK-122015-EKO-placen-ALU-kola-zimaky.php Upraveno Leden 30, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Táta a VR6 ? :D Takovýho chci taky tátu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Jojo to byl blázen, nejvíce jsem miloval jeho modrou Jettu VR6, barva podobná jako mám já a snad metla, to bylo pro mě nejkrásnější auto co jsme měli a že jsme měli golf MKI, MKII, Jetta, vento apod....ale vždy bud GTI nebo VR6, A Když si koupil pak škodovku, tak to byla octavia OI RS ;).....ale tyhle léta už jdou pryč, ted je to samá krabice apod...prostě zfotrovatěl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Zjistim co se da.Nic mene nedavno jsem kupoval jednu za 6tis v luxusnim stavu.A corsu za 20tis :D to bych si radsi koupil GIII 1.9TDI ten se nam poved minulej rok za 17tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Tak kdyby jsi něco sehnal určitě dej vědět, tedka nasypu vše do octy a jakmile jí složím, tak budu mít připravenou plachtu a jezdit se s ní bude asi minimálně....Je to taky možnost koupit G3 TDI ale zase pokud to bude na malé ježdění, tak je to na prd....ač pokud budu pracovat v tom časáku a budu muset lítat po republice, tak něco lepšího bude potřeba :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Tak na to ježdění bych asi pořídil corsu, páč když jde takhle posadit na zem, tak je to jasná volba :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=UMSs9TiBJ3U 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Tohle třeba vědět já že s autem budu jezdit minimálně tak octávku rozhodně neupravuju :/ ale to je věc názoru no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 A co by jsi chtěl upravovat jiného. Hold to auto přišlo a já nemohl čekat, že to dospěje až do této fáze....octávka je auto jako každé jiné, je rovna golfu, astře, passatu...vše jsou jen normální obyčejná auta ale jde o to jako práci a jak pečlivou na nich zanecháš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Věc názoru no.. Ty máš ty názory totiž hodně zcestné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Jinak zde slibované fotky....zadní sedačky venku, uloženy doma a naimpregrované...jak auto jezdí tedka 3 týden bez interiéru a je v autě zima, tak se mi skrabatěla na zadních oběrkách zad kůže.....nevíte co s tím, dal jsem je do tepla a naipregroval ale nic zatím :( potom zkusím nahřát sedáky zda povolíZde foto sedáků :( A zde foto interiéru :D A jedna maličkost od Viktora :P už patřím mezi rodinu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Oficiálně Tě vítám mezi členy :)Hele ta kůže to je něco :o to bych neměl radost kdyby se mi stalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Hod to calounikovi jak jsi rikal ze mas kousek od sebe. Ma parni naparovacku urcite a da to dokupy tu kuzi. Samo domo podmi kami to spise zkur..... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) Věc názoru no.. Ty máš ty názory totiž hodně zcestné :D O Jaké cestě tu píšeš? Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) Tak dnes je den LAK :D:...takže auto do 3h bude u lakýry a už jen čekat a čekat :( Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 (upraveno) Zde poslední fotka octy před lakem. Potom se hodí spz na stranu ;-) uz se těším až bude hotová. Ted se začne brousit a kitovat Upraveno Únor 1, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Kde seženu takové pěkné koberečky pod nohy ? :3 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Jaké koberečky máš na mysli? NA zimu a předpravu auta mám původní gumové :) na srazy mám s logem maltézského kříže, který mám i na řadící páce apod ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Sakra to je fofr :) tak to za chvilku budem delat turbo vid.Jo lesteni o tom mi ani nemluv jsem s toho hotovej jedno kolo cca 5 hodin.Hlavne v nich jsou vyzrane nepatrne dirky od soli asi??A ta cerna barva uprostred taky nic moc tak ze je asi necham opiskovat a pudou pod novej lak.Jeste to musim nak vymyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Jojo ještě jsme v sobotu brousili střechu kapotu apod zatím co rodiče byli v obchodákách :P vytáhli některé důlky a střechu jsem začli natahovat kitem :) dál už pak je lakýra, páč mě vyzvedli a už je to jen na něm. Takže má práce s kouskem laku skončila :( už aby byla doma hotová :P barva vybraná je ale příznám se že 4625 modrá nautic měla zůstat jen obohatit ale končí ;)Jo leštění kol je na prdel...na tu barvu použij barvožrout ale oblep si to co nechceš aby ti sežralo ;) jinak ty důlky musíš prostě vybrousit, mít na to zakoupené brusné kotoučky a brousit a brousit od nejhrubšího po nejjemnější a neudělat nikde bych a nakonec pastu a leštit :D je to na palici já sám jsem ještě nepokročil se svými ale tam je to tak na 10h jedno kolo, jak je to leštěné aj uvnitř :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Tak 2 balíčky novinek na octu objednány a člověk je minimálně o 1500,- zase lehčí :/ ted jen čekat když oboje dorazí a začít zatím připravovat lak a pár drobností na auto ;)..... Momentálně mi tent týden vůbec neutíká, je teprve úterý a auto je u lakýry teprve od soboty odpoledne :D.....hrůza tohle čekání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 To chce klid :) ja ho tam mel mesic a jeste je to udelany na picu Jinej odstin ve strese dolik,na zrcadku se odlupuje lak a ted se mi zacala loupat barva na zadnim narazniku jo a vlaste jeste po cca mesici my vylezly krasny rejhy od smirglu v plnici.Hned jak pojedu okolo tak na nej vlitnu.Mrzak jeden za neco zaplatis a je to na hovno.Doufam ze ostatni maji lepsi zkusenosti nez ja 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Jeste dodam v plzni firma JAPKOR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 U mě mluví za toho člověka nějaká zkušenost a hlavně jeho výtvory a tak doufám, že mě nic podobného později nepotká. To by mě asi cvaklo za ty peníze co do toho auta rvu :( maximálně mu věřím a tak doufám, že nezklame.....nakonec i mě přesvědčil že má modrá na autě skončí a namícháme vlastní jedinečnou barvu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 o 1500,- to je dobrý , ale když pulka vyplaty jedna věc na auto a druha pulka nafta a pojstka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.