Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

IceFear: Jojo přesně tak, mají i své stránky videa na youtube z prestižních srazů apod :)

Mára..00: Ty blázne jeden, jsi mě tak znejistil, že jsem nevěděl zda NTX a nebo Gold Class a tak jsme to s Hynkem dali dohromady. Na lak a kasly mám vše od Gold Class a na kola NTX ;) + jsme přihodili nějaké ty detailery apod :D, takže zase pěkná cena :D

Odkaz ke komentáři

Jinak dnes jsem se ptal lakýry jak to vypadá a auto bude k vyzvednutí do 28.2, takže brzy budu v půlce mého děsného čekaní a ježdění MHD. Bohužel kasle prý byla jak po boji z 2.světové, tak se kituje a brousí špatný lak co na autě je...

Tak zatím alespoň snad využiju nové přibližovadlo, co se pořídilo mamce a to VW Lupo :D

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Už sám se pokukuju po nějakém novém přibližovadle. Také bych rád VW Lupo nebo i jiné :D hlavně něco malého co nežere :)....mamce na něj nesmím šáhnout a jediné co, tak že mi ho zatím někdy půjčí.....ale mít své :P tak je problém :D

post-19884-0-47731500-1392150409_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Dante: Fakt? Ač nesnáším automat, tak bych si ho kvůli tomuhle koupil a šetřil tím :palec: takže budu hledat asi lupo :P

Lupino: To ještě nevíš jaký :lol::smich:

ciima: Jojo přesně tak, žádné cigára, chlast a už vůbec drogy u mě nenajdeš :lol: max na ženský bych mohl mít úchylku ale to patří k autum a tak se to toleruje :lol:

Odkaz ke komentáři

To je jasný já bych rozhodně radši koncern a nejlépe Lupo, ošahám si to u mamky a pak si pořídím nějaké své nejlépe červené :D. Já bych na polo dal r14 a bude BBS RS a nebo jedny milované a to jsou Schmidt TH-line :P takovej menší stylovej a pojízdnej nákupní košík :D....a určo bych vybíral něco co by mi nežralo ;)

Odkaz ke komentáři

Já už mám rozdělanou octu a tak tam skončí ona. Už je na ní toho mnoho a tak to dotáhnu. Třeba bude lupo druhý co tam jednou příjde :D :smich: a neboj surfmane mám ještě více nápadů ale tohle je pro mě nej kombinace červená s černými koly...popřípadě leštěnými :P....černá zrcadla a střecha :)

Odkaz ke komentáři

Koukám, že každý máme něco :D já tedy octu dávám komplet dohromady :) ale H@nZ ta tvá vypadá i z venčí bezvadně :palec:

Jinak v sobotu večír změnili mé kola ze sezony 2013 majitele jimž je OC člen sm0g ;) takže budou v dobrých rukou a na očích....snad se jim nic nestane, hrozně se mi nechtělo je dát pryč, když jsem je zase viděl jak se lesknou a jsou čisté :wacko:

Doma jsem jinak měl balíček od Escape6 s kosmetikou od megu :P ale nestihnu nic zkusit ani na kolech na leštění, páč auto je pořád v lakovně a dělal jsem věci jako masku a plasty interiéru. Dále se mi povedlo u stejné firmy vyhrát díky soutěži, která probíhala na Facebooku vyhrát jejich zlatou edici vesty Escape6 B) :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

no na fotce vypadá všechno líp :D z blízka bych z toho laku brečel.. budu to muset zkusit aspon rozleštit všude takový ty malý škrábanečky od každodeního používání <_< ty to budeš mít ted TOP po laku :palec:

Upraveno uživatelem H@nZ
Odkaz ke komentáři

Na fotkách vypadá i můj lak perfektně ale na živo rejpalové najdou vady ;) .... Jo přesně takovéhle škrábanečky jsem měl také a i velké co už rozleštiti nešli. I na fotkách co mi posílal jak kitoval všechny důlky, tak je to vidět že tam jsou škrábance. Já budu muset ted octu přeložit na víkendovku :D a sehnat jiné :( ... doufám, že se to všem bude líbit je to zase něco trochu jiného než u mě bylo a hlavně já měl jen obyčejnou barvu, tak je to krok dopředu :)

Odkaz ke komentáři

tak jako každá barva je svim způsobem obyčejná a pokud nebudeš mít duhu tak to stejně bude někdo mít :D taky bych z toho rád udělal víkendové auto ale spíš uvidíme časem jak budou penízky ;) letos jí plánuju vytáhnout do chorvatska tak uvidíme jak se pochlapí :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...