Hans26 Odesláno Červen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2014 To je taky dobrý nápad ale to by bylo uplácení :-D a v ton ja nejedu :-D Já byl překvapený, že jsem tomu nevěřil a stál dokud neřekl které to je auto :-)... ale i tak mam jen pár cen. Chce to trochu rozšířit jeste alespoň o 1-2 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 když začneš točit jako prvním v řadě prezidentovi a adminům, tak to nikdo jako úplatek brát nebude :D Sakra, proč jsem jenom moderátor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 17, 2014 Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Stejně je kofola hnus ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2014 Honza9007: To je dost možné :D ale i tak by to vypadalo trochu podezřele :D a zda by to vůbec pomáhalo :D :D Octavius84: To mě nevadí :D taky si jí někdy dám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 (upraveno) Již tedy v CB a dlouho nebyla žádná fotka, bohužel to od sobotního srazu mám děsně špinavé a ještě cesta do CB, takže to neřeším, stejně musím v pátek za Mesierem na vyčištění turba a na pokec konečně :).... Zde foto z návštěvy u kámoše Upraveno Červen 18, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Vypada luxusne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 :-O, doufam ze to aspon trochu vypada jak slintaci smajlik.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 princes: Díky ale je to špinavé a ted není čas na auto, píšu bakalářku a tak až dojedu domu, tak ještě poupravím vejšku na finálku :) snadu už....pořád je z boku moc vidět vzorek gumy :( MirajZz: Není ale s upřesněním ho vidím jak vyšitého 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Tak at ti dobre dopadne ;) Poupravuj vysku,Zamberk je jeste daleko ;) ja uz nakupuji vsechny veci!2 tydny pred Zamberkem jdu nato ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Diky za navstevu a inspiraci kamo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 (upraveno) princes: na STK, které mám úspěšně za sebou jsem to vytočil o 1cm a dneska jsme to s mesierem stočili dolu zase okousek :D už drbu přední podběhy Mesier90: Není za co, já děkuju za pomoc s turbem a STK a inspirace byla maličkost. Jinak mě uvidíš snad brzy, hned jak seženu turbínu z 96kw :) a nebo stage 2 -> u mě a leštění kol...Tak zde je pár fotek z 2 dnů v Plzni :D....STK hotové, regulace nevyčištěna, poněvadž je v pořádku ale turbo umírá :(, takže budeme honit koníky :D :P příjde na řadu turbo z 96kw :) apod ptákovinky :) Zde jsem na vlastních kolech ač byli umyté a vyleštěné ukazoval Mesierovi jak působí nějaká ta kosmetika :D...bohužel jsem byl sám překvapen :D protože byly už asi dost zajetelený :( Upraveno Červen 21, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 to turbo zamrzí...ale jsem zvědavý jak to bude foukat s tvojim vyfukem a 96kw turbem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Fotky perfektni!Fakt nadhera tento vuz! ;) turbo se vymeni a bude to raketa! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Dneska s hanzem zase chill,proběhl nějaký kšeftík a malinko tuningu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Parádní fotečky, jinak turbo 96 bude super! Držím Ti palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 moc pekny. do konoce mesice budu muset taky udelat technickou a predpokladam ze neprojdu s 18 kola a slozeno + tmave skla vsude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 košin: To zamrzí ale uvidíme jak dlouho ještě pošlape princes: Fotky super ale i Mesier, přiznal že ten lak je na prd udělaný ale že to není má chyba s je škoda, že tím ztrácím body. Jinač vše je na autě udělané suprově a dostal jsem velkou pochvalu za introš Mára..00: Tak tak a ještě dost věcí proběhne Martin_TDi: To rozhodně bude ale ted se musí ušetřit a rovnou se do toho pustím ve velkým když už ale i tak bych rád v zimě měnil. KDyž ne, tak minimálně budu muset udělat celolak :D Dzordzino: Já jí měl až 21.7 ale jel jsem už tedka. Skla bych viděl jako velký problém :(, jinak sníženo ok, prošel i Zavy se stavákem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Tak kazdej ma nejaky znamy tak bych mohl projit :D :D ale mam z toho trochu vitr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 22, 2014 Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Já známý neměl :) a v klidu.. pro jistotu jsem s sebou měl papíru k podvozku, ale ani je nechtěl.. a ani mi neměřil brzdy protože by mi opřel nárazník o zem jak to je nízkí mi řekl :D tak jen ten válec objel kolem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Ja jsem se kvůli výšce nedostal ani na jámu :-D :-D a to jsem to kvůli ni zvedal :-D takže buď zavy v pohodě, to je normálka:-D...měl jsem taky nehorázný vítr z STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Červen 23, 2014 Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 musim smeknout,před tvojim autem a prací co jsi na tom udělal.prostě paráda;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Děkuji. I tak to má dosti své mouchy :-/ ale vypadá to o něco lépe než minulý rok :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 O něco je to jak nebe a dudy.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Dnes mám den blbec :( . V ČB zůstávám o týden déle kvůli baklářce ač je v pohodě, tak by bylo lepší jí odevzdat příští týden :( a dneska u baráku jsem si drbnul kola, takže doma to nechat zout a přebrousit pilníkem a vyleštit :( chjo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 si sežen nejaku popelnicu na každý den a toto nech v garaži a urob z teho leštenku na 100% to auto je koro nepoužitelne na každý den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Abych měl alespoň malou radost, tak jsem auto snížil na max. U Mesiera jsem již -10 mm níže než minulý rok a tedka jsem konečně dotočil zadek a už jedině mohu tu matici vyndat :D jsem téže bez závitu. Vpředu nehorázně hobluju podběhy :D ...jojo zaválcoval jsem podběhy a tak je to jediná věc, která dře ale to si najde samo cestu :D Zde jedna nakupovací Zde předek na který začínám být pyšný - (co se týče vejšky) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 super ale na ty naše silnice nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 To je maras! ;) Kolo zamrzi ale tak bude zase cajk neboj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 to je blázen s tou výškou :D by mě zajímalo jestli tam máš podobné cesty jako já :D jeslti jo tak ti 20km cesta musí trvat tak hodinu a půl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 my to máme teďka vyfrézovaný,by mě zajímalo,jak by jsi stím to projel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.