Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Jo bohužel tomu bylo tak, nechal jsem se tenkrát při první evoluci, když se to dělalo na facelift zlákat tím, že to umí a lakuje všem ostatním auta a bohužel jsem naletěl a měl jsem na octě pomeranč :(

Jinak dnes mi dorazili 2 ze 3 balíčků doplňků na auto ;)

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Oki, chtěl jsem počkat na to další....tak první balíček přišel z obautodíly a byly tam konečně nové znaky na octu....do zadu jssem objednal z citiga :P

post-19884-0-85775800-1391705299_thumb.jpg

a pak mi také dorazili pochromované krytky na šrouby kol ¨:P je to detail na leštěným kole ale myslím si, že celé to bude dělat suprový dojem :)

post-19884-0-68260800-1391705353_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V pořádku, já změnil vše co na autě je možné změnit. Z venku příjde novej lak, lehce novej desing, uvnitř kompletně nový interiér (nový koberec, sedačky, tapece, volant, loketka, podlaha a boky kufru apod..) téměř komplet celá hudba prochází obměnou ;), nové kola přišli a další detaily s vozem B) ....
Jednoduše řečeno jsem octu postavil zcela nově :rolleyes: B) :wub:

Odkaz ke komentáři

Ještě bohužel ne :wallbash: a ještě moc práce mě čeká a začíná být už málo času a i mé trpělivosti :( aj někdy mě to přestává bavit :unsure::huh: ted mě čekají druhé státnice a bakalářka, takže to musím nějak skloubit. Hold na finální podobu se bude muset trochu počkat asi ....ale tak se to napínání prodlouží. Stejně jsem přemýšlel, že bych sem dal foto auta až bude dodělané :loool:

Odkaz ke komentáři

:smich::lol: chápu, snažím se dávat sem hned aktuální fota z práce na autě, jen někdy se zapomene většina věcí vyfotit :wallbash: a tak některé díly do ted jsou neznámy na autě ač prošli úpravou :) ted mě čeká oprava všech plastů z introše co jsou poškrábány, tak něco se lákne a pak příjdou na řadu malda apod, na kterých jsem se rozhodl sundat hadí kůži a vrhnout se na černý lesk s doplnkovou duhou co mi na zakázku namíchá lakýra :)

Odkaz ke komentáři

Aby se neřeklo, že sám vůbec nic nedělám a tak už mám zrenovované plasty do interiéru a ted se snažím opravit lak na masce a olakovat madla, zatém jsem to zkusil na starém šedivém madle a zatím nic moc :(
Lak drží ale na některých místech se po čase zase probudila ta struktura :(

post-19884-0-14764000-1391794590_thumb.jpgpost-19884-0-20049500-1391794626_thumb.jpg

+ navíc bude obměna samolepky na čelním skle...již to je na papíře aj vyřezané :P hold jsem si jednou zase hrál :D

post-19884-0-34239500-1391794659_thumb.jpgpost-19884-0-65169700-1391794676_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Sprej na plasty bych řekl.. :D Já furt hledám něco puvodního českého nebo už aji německého, ale nechci orlici co drží VW znak to bych si tam radši dal škodovky znak, ale to je spíše německé, něco jiného ale na stejný princip sháním, nenapadá tě nic? :D

Odkaz ke komentáři

Je více druhů. Mám jak od motipu černý matný sprej, tak obnovovací od mercurials ;). Jde o to zda chceš schovat škrábanečky a nebo jen obnovit tu barvu. Já je mám všechny předělané tak mám i motipáka ;)

Nevím co by jsi chtěl a co by ti sedělo. Ta orlice se mi děsně líbí ale je to výhradně pro VW no, já bych to nekazil znakem škodovky. Tento nápis a skupina nadšenců vznikla a většina pochází z Rakouska :).....nikde mě nenapadá, kde sehnat nápady, já projíždím net s fotkama celkově aj videa, páč potřebuju inspiraci na další 2 projekty :lol::rolleyes: B) .... Musíš zkoušet vymýšlet své nápady, být kreativní.....to na čelním okně a na bokách byli mé návrhy co jsem si vyřezal ;)

Novinka: :smich:

Jinak už mám v obchodu Ecspase6 připravenou objednávku na kosmetiku na auto. Snad úplně vše je od firmy Meguiars a hlavně nejvyšší třída Gold Clas :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...