Jump to content

Laciho Oktafka DSG

Recommended Posts

Tu je moja súčasná

post-15266-0-81538500-1337595616_thumb.jpg post-15266-0-57861100-1337595604_thumb.jpg

post-15266-0-38932100-1337595593_thumb.jpg post-15266-0-70819100-1337595580_thumb.jpg

post-15266-0-32275200-1337595565_thumb.jpg

Rok výroby: rozkladom VIN 2006, prvé prihlásenie XII/2005
Motor 1.9 TDi 77 KW chip cca 98 kW

DSG prevodovka
Výbava:
Automatická dvojzónová klimatizácia
4 x elektrické okna

4 x airbag
17" 18 elektrony 225/40
elelktrické zrkadka + vyhrievanie
ABS-ASR
Strešný nosič
Palubný počítač
Klimatizovaná priehradka

Tempomat /od 2015-07-29/
a ďalšie

Edited by Laslop
  • 3 months later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

ahoj kosican :D Ja sa chcem hlavne opytat na tie pruzinky na otvaranei kufra, musel si hned menit aj tie vzpery lebo boli slabe? pripadne staci ich objednat podla cisla co si uvadzal na fotke v linku? :)

ale mas to pekne, kolesa slusia :palec:

Vďaka, nie nemenil som vzpery hneď, až keď boli dosť lenivé. A aj to som kúpil značku STARLINE , vraj číňan, ale dať 70,-€ za original a dať necelých 9,- € za číňana je rozdiel :rolleyes: . Ale brzdy by som od neho nedal :wallbash:

Objednanie podla toho čisla, to je vlastne ponuka, ktorú mi poslali emailom

Pravá strana má nový homokinetický kĺb a rapkanie je minulosťou ;)

No to je krásne ale vybrácie prednej nápravy neprestali :wallbash: . Na zimných gumách boli cca od 130 km rýchlosti ale na letných to je už od cca 105 km.

Tak som sondoval a poradili mi pozrieť vnútorné homokinetické kĺby. Hlavne na strane vodiča , vraj to može robiť jeden z nich keď je vybitý. O zábavku postarané ;)

Čo vy na to??? Nejaká rada

NIK nevie poradiť?

No to je krásne ale vybrácie prednej nápravy neprestali :wallbash: . Na zimných gumách boli cca od 130 km rýchlosti ale na letných to je už od cca 105 km.

Tak som sondoval a poradili mi pozrieť vnútorné homokinetické kĺby. Hlavne na strane vodiča , vraj to može robiť jeden z nich keď je vybitý. O zábavku postarané ;)

Čo vy na to??? Nejaká rada

Vymenil som pravý vnútorný kĺb, manžeta bola deravá, čudne zdeformovaná a unikal z nej mazací tuk.

post-15266-0-35017700-1396859219_thumb.jpg

Tešil som sa však márne . Nejaké vibrácie stále zostali, nie sú už také intenzívne. Prevážim ešte raz pneumatiky, či neodletelo nejaké závažie.

Bol som v servise, kde mi obúvali pneu na disky skontrolovať, či som nepostrácal závažia z kolies prednej nápravy. Ja by som tomu, kto mi prvý krát vyvažoval kolesá nasr.l do rúk a vykopol ho. Po tom ako som videl že na jednom aj druhom trebalo 25 g som dal skontrolovať aj zadné a to ma dorazilo 40 g !!!.

No ale prd to pomohlo. :wallbash: Vibrácie pokračujú. Mám podozrenie , že pneumatiky sú poškodené, vymením kolesá. Hodím tam 18 z A4 a uvidím, či budú vibrácie.

• 2 weeks later...