Fucajs Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Zdravim, mohl by jste mi nekdo poradit jak dlouhy koupit napájecí kabel od baterky do kufru auta, kde bude zesík? Mám Octavii I combi SLX. Dá se ten napájecí kablík koupit už s očkama na baterku a zesilovač (popřípadně kde)? A na uzemnění potřebuju jak dlouhy? Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Sinuslive Odesláno Červen 2, 2012 Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Ahoj , Zalezi aky tam chces davat zosilovac , pripadne subwoofer hlavne co sa tyka kolko chces aby Ti tlacilo prudu s baterie do zosilovacu , ak chces davat okolo 400w/rms tak ti v pohode staci obycajna sada( set ) nizsie Ti pridam nejake linky , co sa tyka toho setu tak tam mas v kazdom standardne , poistkove puzdro s poistkou , kabel gnd (kostra) , dalej plusovy to je ten co tahas od baterky do zosiku , vacsinou byva najhrubsi , potom tam mas rca kabel sincovy ktory ide s radia do zosiku a potom uz len remote kabel ten vacsinou byva priamo na rca kabli , ak nie da sa pouzit aj ten najtensi jednozilovy kabel , kedze to iba spusta s radia do zosiku signal aby sa zapol , aby ti zbytocne netahal a nebol zapnuty pokial mas auto vypnute , pripadne zamknute .. Co sa tyka toho setu standardne tam byva vsetko 5 metrov dlhe , okrem kablu na kostru , to ti v pohode staci aj polmetra az meter a aby som presne odpovedal na tvoju otazku tak tie ocka , vydlicky a pod su vzdy sucastou toho setu , ale aj bez tych vsetkych veci sa to da zapojit , ale v kazdom pripade aby to nebolo cigansky spravene tak treba pouzit vseliake prechodky , oka a pod. Ak by si potreboval , alebo aj ostatni s niecim poradit co sa tyka autohifi v klude sa pytajte , profesionalne montujem na zakazky do roznych aut , zosilovace , subwooferi , kapacitori , 2 dinove radia , park. kamery a pod. Doporucujem ti konkretne tuto sadu , uz viac krat som snou pracoval .. http://www.autohifi-jean.cz/napajeci-set-zesilovace-500-wbr-autotek-at10kit-p-1596.html?cPath=14_157 bezkonkurencna cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fucajs Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Děkuji Ti moc za vyčerpávající odpoveď. Měl bych na Tebe dotaz: Já mam datový kabel, REM kabel a pojistku. Neprodáváš ty, nebo někdo jiný pouze napájecí kabel, zemnící a ty očka? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 vacsinou sa hrubka kabla pocita podla vykonu sustavy,tak isto aj rozne dlzky maju rozne odpory,ak mas len nejaku lacnu zastavbu,staci ti nejaka uni sada kablov,samozrejme kupis to aj samostatne,ale viac menej sa to ani moc neoplati,lebo ked kupujes samostatne vacsinou za to das viac ako za nejaku lacnejsiu sadu,ak ides robis nejaku lepsiu zastavbu,treba to presnejsie konkretizovat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fucajs Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Díky. Tak jsem nakonec zakoupil tu sadu, co jsi mi poslal. Takze mi to dnes prijde a vrhnu se na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fucajs Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Tak sice jsem to dělal 7 hodin, ale nakonec se to podařilo :)... Jen nevím jak mám upevnit basovou tubu v kufru a jak mam upevnit zesík v bočnici za tím krytem v kufru :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 (upraveno) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11752&view=findpost&p=1210213 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11752&view=findpost&p=1219574 ale teda ja bych si nelajzl dat na 500W RMS pri 5m delce jenom 10qmm... ...dalej plusovy to je ten co tahas od baterky do zosiku , vacsinou byva najhrubsi... ...profesionalne montujem na zakazky do roznych aut , zosilovace , subwooferi , kapacitori , 2 dinove radia , park. kamery a pod... plusovy a minusovy kabel by mel byt stejneho prurezu... nechci se te dotknout, ale uz jenom podle toho poisku te napajeci sady to bude profesionalita jako vino... Upraveno Červen 10, 2012 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.