Martin_TDi Odesláno Duben 10, 2016 Sdílet Odesláno Duben 10, 2016 To je luxusní světelný účinek ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 12, 2016 Sdílet Odesláno Duben 12, 2016 Paráda draku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Kluci ,svítí to parádně.Dnes večer nepršelo,tak jsem zkusil zajet prubnout světla. Nejsou seřízená,svítí moc doprava,dálková i trochu nahoru,tak to není tak markantní,ale LED svítí fest,na druhé foto je vidět za těmi auty barák.Po seřízení to bude svítit na silnici.Dálkové jsou srovnatelné s HID H1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Další komponent přestavby na LED dorazil. LED H3 ,jsou trochu jiné konstrukce než H1 v dálkových,teplota je 5000K,kterou lze upravit filtrem na 3000,6000 a 8000K.Objednal jsem s filtrem 3000K,tak jako jsem měl výbojky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 to máš už ty LED i v potkávacích? a videjko by nebylo, jak to bliká atd? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Zatím mám LED jenom v dálkových,chtěl jsem vyzkoušet,jak to bude svítit,než začnu objednávat další. S těmi dálkovými jsem spokojený,tak jsem objednal LED H3 do mlhovek,ty dnes dorazily a LED D2S do potkávaček,ty jsou stále na cestě. Renovaci parabol pro potkávačky mám taky hotovou,tak až to dorazí vše, teprve začnu skládat komplet,seřídím pořádně světla a nějaká videa pro inspiraci udělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 na ty potkávačky jsem zvědavej, a ty měly být zamněnitejné s D2S jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 LED s paticí D2S jsem v nabídce našel,v ruce jsem je neměl,ale napájení je pouze 12V ,tak nebude třeba zapojovat zapalovací modul,a bude stačit napájení přímo ze svorkovnice světla.Myslím,že úprava napájení složitá nebude a že to bude fungovat. No a když ne,tak je tam nedám ;) ,zase taková cenová pecka,abych to neprubnul to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 LED D2S Kdyby někdo chtěl pedály OIII RS do OI,dají se sehnat. Podle prodejce a čísla 721 173 C a 721 174 A co na nich je jsou asi s OI kompatibilní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 a máš ty pedály vyzkoušený? na kolik vyjdou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Hele vyzkoušený je nemám a asi hned tak mít nebudu,ty z OIII co jsem nedávno nainstaloval drží,tak tyhle budou ležet zatím v šuplíku.Vzhledem k tomu,že cenovka 7€ je tak směšná,tak mi to nedalo je nekoupit :-) Tady máš nějaké foto porovnání s orig RS OI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Pošleš mi prosím link? Za ty prachy je klidně zkusím :) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Budou pasovat,má to i popisu.Dokonce jsou teď o euro levnější než jsem kupoval já :-) http://www.aliexpress.com/item/Newest-Stainless-Steel-Gas-Brake-Pedal-MT-AT-Pedal-For-Seat-Ibiza-6K-6L-6J-Skoda/32296350830.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 Přestavba na LED jde pomalu,vybrat LED takové aby se vešly do korpusu a ještě aby je měl dobrý prodejce není jednoduché :-) U dálkových je místa dost,tak je celkem jedno,jak dlouhá je patice s chlazením a elektronikou.D2S a H3 jsou moc natěsno,tam se výběr podstatně zužuje. První LED D2S se nevešly,vzal si je kamarád.Objednal jsem jiné a ty snad budou dobré.Stále čekám na H3 3000K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2016 (upraveno) LED D2S v tlumených je na místě,první dojem,srovnatelné s výbojkou,zatím těžko říct co je lepší.Možná LED,ale zatím zkoušeno jenom v garáži. LED asi svítí líp před autem. levá LED pravá výbojka Paraboly jsou po renovaci,za pá tisíc km by byl rozdíl ve prospěch LED jednoznačný.Vím jak vypadaly paraboly před renovací.To zřejmě s LED nehrozí.Tak spokojenost.teď ještě H3 :-) Napájení LED se vejde do korpusu,vše napájeno pouze 12V odpojeno napájení tlumených od ŘJ,zapalovací modul demontován úplně. Upraveno Květen 21, 2016 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 22, 2016 Sdílet Odesláno Květen 22, 2016 LED OI, fakt masakr!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 23, 2016 Sdílet Odesláno Květen 23, 2016 Doufám že budeš v Žamberku, abych Ti to mohl pořádně okuknout na živo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Konečně dorazila sada LED H3 3000K .Zrovna jsem měl smůlu na prodejce :-) ,jedno z delších dodání. Přestavba světlometu na LED je komplet,ŘJ světlometu hlídá naklápění,napájení D2S je odpojené,startér výbojky jsem demontoval úplně. Teď už jenom vyměnit,a dojet doladit světla na seřízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Po dlouhé době malá drobnost :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Ty jsi tak krásně hraješ ! Máš můj velký obdiv !!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 (upraveno) Martine,už si moc nehraju,jenom občas :-) Na podzim jsem odstranil asi jediný problém,prahy zničené za předními koly.Myslel jsem,že budou po smrti i blatníky,ale kupodivu ne. Tady se nabízí poukázat,že parkování ve vytopené garáži není takové drama,jak se obecně píše.:-) Je za námi technická v pořadí osmá,na dva roky je pokoj.Sice jsem jel letos trochu ze strachem,ale výsledek.super.Je pravda,že jsem nasadil přední okna pokovená do přesně povoleného limitu a neupravená světla.Zadní velké brzdy,sportovní podvozek bez komentáře. Upraveno Duben 2, 2017 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 Nějaké věcičky do nové sezóny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 2, 2017 Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 Gratuluju k velmi úspěšné STK ! :palec: Na té druhé fotce je kamera do auta ? Ale co je jsou ty poslední dvě věcičky tak to netuším..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 (upraveno) Díky,že auto je v top stavu vím,ale že nenapíše ani ty lehké,které se zpravidla píšou by mně nenapadlo. Kamera a zpětný palivový ventil,musím ho dát mezi filtr a napojení vedení k bufíku. Upraveno Duben 2, 2017 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Tak takové parádní vychytávky ještě v autě nemám :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Burton.official Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Super auto !! pěkné vychytávky (y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Fíha, tys neměl tempomat? Už si nedokážu představit jezdit bez něj :))) Parádně ladíš a je super, že tě to ještě nepřešlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 No,neměl :-) Před lety jsem ho koupil,ale pak jsem zjistil,že ŘJ ho nepodporuje,tak šel do světa.Teď už mám dlouho jinou ŘJ ,ta ho umí,tak jsem ho znova objednal. Krátce po STK,ještě musím přehodit přední okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Covece nemel jsi problem s tim duplexem? Ja musel vejfuk sundat a dat po STK zpet :) (zadnej kraval, ale homologovanej Remus, jen ho nemam v papirech) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.