popelák Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 čauec chlapi, mám na vás dotaz. Na dvojkové oktávce mám takovej ten klasickej volant viz. odkaz a tam na té fotce ten volant je vyfocenej http://www.ojeteauto.cz/inzeraty/skoda-octavia-ii-50333/foto/ a já bych tenhle klasickej volant chtěl vyměnit za ten lepší koženej. Jde tenhle volant někde objednat? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Určitě jde sehnat, stačí se podívat na aukro apod., nebo ten stávající můžeš nechat pošít kuží... volant 1 volant 2 volant 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
popelák Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Určitě jde sehnat, stačí se podívat na aukro apod., nebo ten stávající můžeš nechat pošít kuží... volant 1 volant 2 volant 3 Perfekt. Moc díky za odpověď. Ještě jsem se chtěl zeptat, je problém do volantu, kde chybí airbag jej zpět nainstalovat? Běžnej mechanik ze značkového servisu by to měl zvládnout, ne? Vyndat ho z toho mýho volantu a přendat do koženýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Nemusí to být ani mechanik ze značkového servisu. Stačí někdo kdo ví jak na to. Volanty musí být samozřejmě typově stejné pokud tam chchceš dát původní airbag. Před vyměněnou volantu se samozřejmě airbag musí demontovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 to jsem zmáknul i já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Jak píšou kluci, zvládneš to sám, jen před odpojením bagu odpoj baterku, ať ti to pak neháže chybu...Nevím jak u OII ale u OI RS je ten bag jen nacvaklej na dvou packách, zezadu ho vhodným šroubovákem vycvakneš, pak odpojíš konektor bagu a máš ho venku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.