Messik Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Zdravim vcera jsem si vsiml kdyz jsem mel stisene radio :D...dal sjem plnej rejd a vyjizdel a neco krupalo u praveho kola mi prislo nevite co by to mohlo znacit? na co se pripravit? :D predem dekuji za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 kloub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Květen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2012 a je to nejak narocne na penize? :D a muzu s tim jeste nejakou dobu jezdit nebo co nejdrive vymenit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 Rozhodně vyměnit co nejdřív, kloub stojí na cc-autodíly od 450Kč do 3500Kč a pak práce u nějakého mechanika (spousta šikovnách jich je tady na klubu), cena kloubu záleží na motoru a kvalitě dílu, osobně doporučuji originální díl, případně originálního výrobce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Wolfi Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Ahoj chlapi. Nedávno jsem koupil octavku 1,6 mpi III, r.v.2009 po dost velký bouračce. Zpraveno ve Škodovce. Poslední dobou se mi ozývá, podle mě, z levé přední části jakési "chrupání, praskání" či co. Dělá to při rozjezdu a zastavování. Jsem v autech amatér. Můj automechanik mi k tomu nic moc neřekl.Řekl jen, že to může mít souvislost s tou bouračkou. Auto z venku i ze vnitř vypadá dost dobře - asi proto, že mu vyměnili po tý havérce, co mohli. Co si o tom vy zkušenější myslíte? Mám s tím do servisu? Díky za rady. Wolfi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 ať se v tom projede zkušený mechanik a uvidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Wolfi Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 ať se v tom projede zkušený mechanik a uvidí Jo, sehnat takovýho automechanika, to chce asi pořádně pátrat... Do Škodováckýho servisu s tím jet nechci. Nemám úplně nejlepší zkušenosti a pak co by taková oprava stála...? Zdravím, Wolfi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Wolfi Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Tak so podařilo. Po známém jsem zajel k automechanikovi přímo do dílny. Oddělali kryt pod motorem a křupání bylo od povolených šroubů levého ramene. Základní šroub se musel vyměnit, pač se protáčel. Teď je to dobrý. Záleží ale hodně od automechanika. Kolega toho dobrýho automech. to projížděl, slyšel to křupání a přesto mi řekl, že s tím asi nic neudělají. Pak to zvedli a ten druhý vzal klíč a zkoušel jeden šroub po druhém a zjistil povolení skoro u všech. To následně způsobovalo ono křupání při rozjezdu a brždění. Na práci se člověk mohl dívat, nikdo Vás nevyhání, nechají si dívat na ruce. Fajnová prácička. Wolfi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.