Přejít na obsah

Krupanio pri plnem rejdu do leva a akceleraci

Messik

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj chlapi. Nedávno jsem koupil octavku 1,6 mpi III, r.v.2009 po dost velký bouračce. Zpraveno ve Škodovce. Poslední dobou se mi ozývá, podle mě, z levé přední části jakési "chrupání, praskání" či co. Dělá to při rozjezdu a zastavování. Jsem v autech amatér. Můj automechanik mi k tomu nic moc neřekl.Řekl jen, že to může mít souvislost s tou bouračkou. Auto z venku i ze vnitř vypadá dost dobře - asi proto, že mu vyměnili po tý havérce, co mohli.

Co si o tom vy zkušenější myslíte? Mám s tím do servisu?

Díky za rady. Wolfi.

Odkaz ke komentáři

ať se v tom projede zkušený mechanik a uvidí

Jo, sehnat takovýho automechanika, to chce asi pořádně pátrat... Do Škodováckýho servisu s tím jet nechci. Nemám úplně nejlepší zkušenosti a pak co by taková oprava stála...? Zdravím, Wolfi.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak so podařilo. Po známém jsem zajel k automechanikovi přímo do dílny. Oddělali kryt pod motorem a křupání bylo od povolených šroubů levého ramene. Základní šroub se musel vyměnit, pač se protáčel. Teď je to dobrý. Záleží ale hodně od automechanika. Kolega toho dobrýho automech. to projížděl, slyšel to křupání a přesto mi řekl, že s tím asi nic neudělají. Pak to zvedli a ten druhý vzal klíč a zkoušel jeden šroub po druhém a zjistil povolení skoro u všech. To následně způsobovalo ono křupání při rozjezdu a brždění. Na práci se člověk mohl dívat, nikdo Vás nevyhání, nechají si dívat na ruce. Fajnová prácička. Wolfi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...