Přejít na obsah

ZABUDOVÁNÍ REPRA DO ZADNÍCH DVEŘÍ 01

Doporučené příspěvky

Razty: Smím vědět důvod proč měníš komponenty za koaxi? Dyk je to krok z5... Jinak můj osobní názor je že repra v zadu jsou absolutní zbytečnost pokud nestavíš MM (Multi Media), nebo nejezdíš porád ve čtyřech... Lepší koupit kvalitnější dopředu...

Ale k věci: Nevím teď jak přesně je to v zadu uděláno,ale budeš muset oddělat středobas ve dveřích (měl by být 130mm) a místo něho přichytit tenhle nový reprouktor. Dle mě nebude vycházet na hloubku takže budeš muset podložit MDF podložkou... Alespoň by to tak mělo být dle toho co si pamatuji. Osobně jsem zadní dveře neřešil...

Odkaz ke komentáři

Pro nekoho gdo hce mit takovy rear fill ze zadu a nemuze si dovolit montaz na zadni plato (z jakeho koliv duvodu) a k tomu 13-ctky jsou malo tak je montza do zadnih dveri OK resenim. Nevym jak to vypada za tapacirem ale neslo by to nejak na zadni oblozeni "prilepyt" ten spodni dil z prednih dveri O1 nebo zadnih dveri Superb-a? Podle toho jestly vzadu je mysta tak by to slo udelat. A vypadalo by to fakt bombove.

Odkaz ke komentáři

No smely to ukol sis vytycil pane :)ja osobne bych se na to vykvaknul protoze jestli to budes chtit mit hezky udelane tak musis vytvorit nejakou ozvucnici , vytumit dalsi par dveri, poridit vhodne repro, kabelaz, zahladit repro at to zvenku nejak vypada a vzhledem k tomu jak hraje OCT 2 tak se mi zda ze je to fakt prace kterou bych vynalozil az na aparatu vysokeho levlu .)

ale pokud vymyslis nejakou rozumnou variantu rad pomuzu a priucim se a pak to okopcim ;))

PS neni treba vozit lidi vzadu, staci kdyz je clovek velky, ja sem si treba nechal hrat zadni repro i kdyz sou origo i kdyz mam vepredu celkem vykonne komponenty a vzadu basacek .)

Odkaz ke komentáři

konwas...TY REPRA VYPADAJÍ ZAJÍMAVĚ, ALE NEJSEM SI JISTÝ JESTLI BYCH TY 200 MM POTVORY NACPAL DO ZADNÍCH DVEŘÍ.

SNAD SE TADY NAJDE NĚKDO KDO MÁ V ZADNÍCH DVEŘÍCH DODĚLÁVANÉ REPRA.....NECHCI DO TOHO VRTAT DOKUD NEBUDU VĚDĚT JESTLI TO JE MOŽNÉ UDĚLAT.

TATO MYŠLENKA MĚ NAPADLA PO VYTLUMENÍ PŘEDNÍCH DVEŘÍ....KDYBY TO V TĚCH ZADNÍCH DVEŘÍCH HRÁLO TAK JAKO V TĚCH PŘEDNÍCH, TO BY BYL MAZEC :)

Odkaz ke komentáři

Mě už to kdysi taky napadlo právě a já si vybral tyhle repra..

Ty origo 13 totiz nikdy nebudou hrat, jenomze ja jsem se rozhodl pro zadni ovaly,

ktere mam uz na zesiku a kabely precalouneny kobercem. Takze uz na to asi prdim...

Ale napad je to dobrej... 20 repra se tam vejdou,

jenom je potreba jim vzadu udelat nejakou dobrou ozvucnici pro bass...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
Já bych teda rozhodně vejšky do zadních dveří nedával.

Budou Ti hrát ze zadu přímo do uší a je to zadní kanál.

Když budeš normálně sedět,tak ty zadní budeš mít blíž než přední.

Jen můj názor.

To je pravda, ale když by se dobře nasměrovaly dozadu tak by tolik rušit neměli dopředu, to se líp hodilo dát je dozadu, někde sem tady viděli i návod jak je tam šikovně umístit výšky, ale na tohle by bylo lepší aktivní zapojení přes procesor a použití časových korekcí, ale to už se zase dostává do jiných finančních a technických mezí.

Taky jsme v začátku budování zvuku v autě přemýšlel že bych dal do zadních dveří nějaký 13 nebo 16 kompa, ale ted jsem rád že jsem se do toho nepouštěl, mám ovály v platě přes zesík a bohatě to dostačuje, stejně nejvíc práce odváději přední kompa, který hrajou velice dobře ve vytlumených dveřích.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...