Přejít na obsah

LED Ziarovky do smeroviek

spitfire

Doporučené příspěvky

Chcem vymenit klasicke ziarovky v prednych svetlach za LED

Nieco taketo post-477-0-52553700-1338156085_thumb.gif

Kedze ale niekoho genialnneho :angry: v Skodovke napadlo ze v prednych svetlach na smerovkach zmenit polaritu, ziadne LED tam len tak jednoducho nepojdu . Treba zmeniť polaritu napajania, jednoducho vymeniť + za - a vseto pojde aj s klasickymi ziarovkami aj LED

Preto sa chcem spytat ci ste niekto podobný problem už riesili.

V Etke som nasiel ze sa da objednat vnutorna kabelaz do svetlometu, a teda sa musi dat nejako vymontovat. V DP som nic nenasiel.

svetlo.pdf

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

bliká to efektně.... prostě jako ledka, tak ostře :) těžko popsat prostě, koukni jak bliká led blinkr v porovnání s klasickou žárovkou

Sorry, já to myslel vyloženě jako rýpanec. Takže oceňuji pohodovou odpověď. B) Nad LEDkama jsem taky uvažoval, ale spíš z důvodu menšího odběru a delší životnosti. Vyšší svítivostí jsem si nebyl tak jistý. Snad jen u interiérových světel. Odrazuje mě však nějaké přídávání odporů a oprcávání diagnostiky žárovek.

Odkaz ke komentáři

Odrazuje mě však nějaké přídávání odporů a oprcávání diagnostiky žárovek.

S Ferdovou upravou zadne odpory a opxcavani CAN diagnostiky (OBC) netreba, a presto to dale zarovky (LED) kontroluje, zadne dalsi falesne alarmy s LED... Pro O2 FL.

Moje osobni zkusenost, napr. v dennikm sviceni me perfektne funguje (tzn. bez dalsich chybach zarovek) i po vymene LED zdroju za jine.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...