Guest houmik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Dneska jsem pri vylejzani z auta zjistil, ze mam trosku odrbany kraj bocniho vedeni na svy sedacce. Tak jsem si rekl, ze bych koupil novy sedak, uz se mi zda lehce prosezeny a nechal udelat potahy. Tak se chci zeptat: Nevi nekdo, jestli se da sehnat ten penovy sedak novy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Dneska jsem pri vylejzani z auta zjistil, ze mam trosku odrbany kraj bocniho vedeni na svy sedacce. Tak jsem si rekl, ze bych koupil novy sedak, uz se mi zda lehce prosezeny a nechal udelat potahy. Tak se chci zeptat: Nevi nekdo, jestli se da sehnat ten penovy sedak novy? :) Jj dá buď origo ve škodovce ,ale je to dost nákladný a nebo levnější varianta je dát to čalouníkovy ten už si poradí a efekt je ještě lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 (upraveno) mno dobre, to resi ten potah... ale kdyz uz budu davat potahy nebo nechavat znova calounit, tak chci vymenit ten sedak prave. Tak me zajima, jak by se to nejlip vyresilo. Upraveno Září 13, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 někde jsem měl odkaz na čalounictví co právě dělají ten molitan a dokonce i s lepším bočním vedením .....zkusím to najít ...mám to http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 videl jsem, ze je predelavaji ty sedaky, ale chce za to 9000 Kc za predni sedacky, to nedam tolik penez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 to souhlasím,taky bych to nedal,řešení je jiný lepší sedák a potah od MADu a je to l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 http://www.auto.asp2.cz/octavia-1-sedacky.aspx jiny sedak... a ted je otazka, jestli koupit novy ve skodovce nebo od chlapika, co jsem dal ten odkaz ted nebo koupit nejakou jetou spolujezdcovo a prehodit to z toho. Problem je ten, ze mam vyhrevy sedacek, tak jak to vymyslet, aby to bylo co nejjednodussi a neposralo se to vyhrivani nebo zkusit koupit komplet ridicovu sedacku neprosezenou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Clovece aspon tam v Cesku mate teh sedacek v 100 ruznih kombinaci a za smesne prahy. Jestly budel detal calouneni tak urcite lepsi bocni vedeni dvou prednih, a da se to usyt z origo materijalu. Jinak elegance sedacky s vyhrevem uricte nebude problem sehnat a to dokonce i neprosezene. Urcite i za smesne prahy. A vykasli se na skodovku, ta Ti vyprazni mesicni konto velice rada. Inzeraty do ruk a hura na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 ja sem ty molitany menil oba dva (operadlo sedak). kupoval sem to promi ve skodovce, ale bylo to docela dost penez. uz si ale nepamatuju kolik. myslim ze na tom prehozeni nic nezkazis ani s vyhrevem. jetou bych nekupoval nebo spis si myslim ze ji v nejakym 1A stavu poridis za hodne penez... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Já bych určitě šel k autočalouníkovy tam určitě nebude problém dělají to běžně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 jde o to kolik si rekne potom za praci... calounice co mi delala tapecy mi rikala ze delala komplet sedacku (molitam, potah) tak bych se ji mohl pro zajimavost zeptat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 jde o to kolik si rekne potom za praci... calounice co mi delala tapecy mi rikala ze delala komplet sedacku (molitam, potah) tak bych se ji mohl pro zajimavost zeptat... No určitě bych to zkusil myslím si že tě to vyjde levněji než kupovat to origo ve škodovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 no ja mam pocit ze me ty molitany vysly cca na 2000... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 presne tak, taky si myslim, ze jety sedacky ve stavu "jako novy" nesezenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Ale urcite jo, vsak jenom tu na foru bylo jih hned nekolik a vzhledove bili opravdu slusne za ty prahy. Tak pocitej nejakih mozna do 2000 tisic za jednu sedacku, ale spis bude problem koupit jenom jednu nebot se vetsionu prodavaji bud predni, nebo komplet vsehny. A ktem sedackam delanym u calounika tak nevym, jsou sikovni lide ktery to delaji opravdu dobre, ale zustava otazka jak udelaji ty spoje - budou se lisit od tovarnih a stejne kolik vydrzi, aby sedacka nepopraskala na bocih po treba 4-5 let uzivani? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 no prave, vsechny ja nepotrebuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 vsak proto jsem vymenil jenom ty molitany a na sedacce mam potahy od MADu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 (upraveno) presne takhle nejak jsem myslel, ze bych to udelal Upraveno Září 13, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Pánové nemůže se někdo mrknou do Etky na kolik by ty sedáky vyšli přímo od škodovky? Já mám RSové a ty když seženu jeté tak je to za ranec a navíc 99% je už u řičiče zleva totálně prosezených.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 a kdyz uz budete v tom hledani, tak prosim mrknete i na cenu obyc sedaku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 tak ten obyc sedak je nejakych 1900 Kc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 klasicky sedak 65,50€ sportovy sedak 93,64€ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adler Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 nez resit calounika+trebas potahy tak bych shanel jine sedaky je jich dost na prodej ... bud nake pekne z leona sporta nebo golfa higline ... do 5ti urco sezenes kdyz s ezadari tak za 3 taky .... jinak bych mel za cca 2500 sedaky z elegance .. najeto cca 100tis na prednich :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 sedaky nebo sedacky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Asi sedacky. Ja som na SH cez inzerat kupil komplet sadu sedaciek, ako nove, stali ma len 3300Kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 jenze me by stacila jen jedna :) sedel jsem ted o vikendu na sedacce spolujezdce a to bylo 100 a 1 ty sedaky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adler Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 sedacky sem myslel .... jinak nekdo tu prehazoval molitany ze ridicove na spolujezdcovu... na starem foru jsme to nekde cetl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 No já mám vyměněný sedák řidiče a stálo to i s prací 800kč (u čalouníka) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 to si mu tam prinesl sedacku, at ti prehodi ten molitan? to je pekna cena tech 800 Kc ;) kde ze bydlis, chipmanne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 to si mu tam prinesl sedacku, at ti prehodi ten molitan? to je pekna cena tech 800 Kc ;) kde ze bydlis, chipmanne? ;) Jj je to kluk který čalouní hlavně pro němce je to opravdu šikula jinak jsem s Teplic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.