KEDARBOBRY Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Ahoj, mám mezi brzdovým světlem a zadním oknem pátých dveří tři příšerné velké zdechlé mouchy :-). A nevím jak se k nim dostanu. Fakt mi tam vadí. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Kombi? Liftback? U Liftbacku je nutno sundat plastové kryty 5. dvaří, nejdřív ten spodní - pod gumovým madlem je šroub, pak to drží na těch plechových zobáčkách, je potřeba postupně vycvakávat - tahem proti směru jízdy. Horní plat dvašrouby dole, pak opatrně vyšroubovat držáky provázků zvedání zadního plata. Pak zase vycvaknou zobáčky. kombi nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KEDARBOBRY Odesláno Květen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 Mám liftback 2005, takže díky za radu. Tolik práce kvůli mouchám !!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Květen 30, 2012 Sdílet Odesláno Květen 30, 2012 A bacha na ty plastové zobáčky dost se lámou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.