kubiik Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 ja bych bubny nevymenoval... jestli se doziju toho ze budu resit stejnej problem, dam kotoucovku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 kubiik: No právě mám taky v plánu to tak udělat... i když někde tady lítal odkaz na bubny zimmerman a obložení Ferodo což nevypadalo špatně,ale jsem rozhodnutej jít do tý kotoučovky jestli seženu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Tak a teď tady byl Houmik a dovezl mě dáreček k nárazníku.... Musím dovezt od kamosa ten naraznik jeste co se me tam vali a hura na lak... A na jaře s kolečkama na auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Tak a teď tady byl Houmik a dovezl mě dáreček k nárazníku.... Musím dovezt od kamosa ten naraznik jeste co se me tam vali a hura na lak... A na jaře s kolečkama na auto... Tome tak to se už těšíme na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Cerrrti: To já taky... A moooc... Zatím i výsledkem nejsem úplně jistej,ale snad vím co dělám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Tak jsem od kamoša dovezl ten nárazník a je zkroucenej do vrtule... :-( Ani jsem nefotil... Možná zítra... Asi mu ho budu muset vrátit... To už se asi nesrovná co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 ja myslim ze az to hodis na auto ze to bude dobry. a jestli ne, tak to zkusit horkovzduskou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 No nerad bych dal love za lak a pak zjsitil že je to v řiti... Takže asi budu muset holt na auto nejdřív ozkoušet... Ale snad se to srovná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 tak to zkus a uvidis, ale myslim si ze by se to mohlo na tom aute srovnat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 pokud je to plast jako na OII, tak se to srovna. Ty moje, kdyz jsem si je vezl od lakyry, tak byly taky pekne krivy, jak lezely na koze. Na aute se ale pekne srovnaly. Je fakt, ze me prekvapilo, ze ty narazniky byly jako zivy, kdyz nebyly jeste na aute... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 to jsou vsechny aspon ten muj mi taky tak prisel... Spooky: pak dej foto, at vim, jestli si ho mam taky poridit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 horkovzduška je všemocná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 No doufám, že se srovná... Musí... A je pravda, že s rozumem a horkovzduškou by se s tím mělo dáít něco udělat... Houmik: Foto ti udělám možná hnedka zítra bez laku, pokud nepojedu k Jeřábovi pro nápravu... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 s horkovzduskou na nej nesahej. Sice jsem ho jeste nevidel, jak je krivy, ale musi se srovnat, az ho budes montovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 (upraveno) s horkovzduskou na nej nesahej. Sice jsem ho jeste nevidel, jak je krivy, ale musi se srovnat, az ho budes montovat. Jo měl by se při montování srovnat... ;-) Jsem ho zkoumal trochu líp... ;-) A teď mě držte place ať neusnu... Za hoďku a půl potřebuju vyřešit tu kotoučovou nápravu... A jsem vzhůru už od pátka od 1:15 rdit: Tak náprava vyřízená... teď jen domluvit podrobnosti a pak ji namontit... Upraveno Leden 30, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) Tak náprava prý byla odeslána v úterý nebo ve středu. Kurýr do 24hodin a náprava nikde... Snad ji doveze dneska nějak rozumně. Potřeboval bych ji o víkendu přehodit. Abych mohl příští pátek jet Otloukánkem do PHY... :) :angry: Edit: Tak prej bude náprava v pondělí. Nějaký malý nesrovnalosti s telefonním číslem. Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) to je pech tohle, mne se to stava porad :D jak jde o auto, tak se vzdycky objevi nejaky zadrhel a auto prijede ze servisu pozdeji, nez je domluveno :D neni to chyba mechanika, ale vzdycky se proste neco najde :o Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 to je pech tohle, mne se to stava porad :D jak jde o auto, tak se vzdycky objevi nejaky zadrhel a auto prijede ze servisu driv, nez je domluveno :D neni to chyba mechanika, ale vzdycky se proste neco najde :o njn... nenadělám nic. Můžu si za to sám. Měl jsme mu ten telefon napsat no. Už by to tad ybylo... Tak holt v pondělí a během úterý, středy nebo čtvrtka to budu muset nějak udělat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Je domááááááááááá :palec: :D Tak dneska kurýr dovezl nápravu. Bratr převzal, uklidil do sklepa, vypadá v super stavu. Jen musím pořešit kdy a jak ji nandám na auto... A zítra vám snad udělám fotečky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Je domááááááááááá ;) :lool: Tak dneska kurýr dovezl nápravu. Bratr převzal, uklidil do sklepa, vypadá v super stavu. Jen musím pořešit kdy a jak ji nandám na auto... A zítra vám snad udělám fotečky... tak kde jsou ty fotečky?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 tak kde jsou ty fotečky?? No nejsou ani ve foťáku... jsem včera hnedka valil zase makat do Kardašky a přijel dom asi v deset. Tak dneska by mělo být volněji. Máme jít odpoledne zkouknout nápravu v jakým je stavu a jak vypadají brzdový trubičky na autě a o víkendu výměna. Tak snad to platí. A když neplatí tak pojedu za Houmikem a přehodíme to u Houmika, když to půjde. Největší krizovka by byl ještě kámoš v Táboře jestli má volnou dílnu... No musím to nějak pořešit a po víkendu už snad autí zase bude jezdit a brzdit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 tak snad se ti to povede já už ji mám taky připravenou.jen ještě čekám až příjde podvozek a sleze to bílý svinstvo.jinak jsem koukal že chceš předělávat na bixenony?tak kdyžtak koukni ke mě ted o víkendu chci dávat bixeny na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Spooky: Jestli vyjde v sobotu čas, tak bych se přijel podívat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 tak snad se ti to povede já už ji mám taky připravenou.jen ještě čekám až příjde podvozek a sleze to bílý svinstvo.jinak jsem koukal že chceš předělávat na bixenony?tak kdyžtak koukni ke mě ted o víkendu chci dávat bixeny na auto No já právě honím dílnu pač se mě to nece před barákem dělat. Ale možná se naseru, vyndám z garáže rozdělánýho mazlíka a udělám to v garáži. (ty woe to ěm napadlo až teď) nebo sjedu k Houmikovi, má tam někde prý možnost dílny se zvedákem kterej by neměl být potřeba... Jako poslední záloha je kámoš v Táboře za mírnej úplatek... Ale udělat to o víkendu musím. Sice nemám ani na naftu,ale bez brzd je to nějaký divný... Asi už stárnu a mám bez nich strach ;) Spooky: Jestli vyjde v sobotu čas, tak bych se přijel podívat... JAsný. Jen ještě nevím kde budu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 No já právě honím dílnu pač se mě to nece před barákem dělat. Ale možná se naseru, vyndám z garáže rozdělánýho mazlíka a udělám to v garáži. (ty woe to ěm napadlo až teď) nebo sjedu k Houmikovi, má tam někde prý možnost dílny se zvedákem kterej by neměl být potřeba... Jako poslední záloha je kámoš v Táboře za mírnej úplatek... Ale udělat to o víkendu musím. Sice nemám ani na naftu,ale bez brzd je to nějaký divný... Asi už stárnu a mám bez nich strach ;) tak mě se taky už přestaly ty bubny líbit když se mi doma válí kotoučovka ;) ale zase se mi to nechce dvakrát rzdělávak když to můžu udělat všechno najednou při jedný práci.mě ted o víkendu čekaj ty svtěla,tak jse zvědav a výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 tak mě se taky už přestaly ty bubny líbit když se mi doma válí kotoučovka ale zase se mi to nechce dvakrát rzdělávak když to můžu udělat všechno najednou při jedný práci.mě ted o víkendu čekaj ty svtěla,tak jse zvědav a výsledek Jenže mě ty bubny přestaly brzdit... ;) A tím pádem brzdí špatně celý auto... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 Jenže mě ty bubny přestaly brzdit... ;) A tím pádem brzdí špatně celý auto... ;) jo takhle tak to je potom horší,to bych je už taky chtěl v tom případě mít na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 jackie: Tak tak... Kdyby nepřestali brzdit tak je asi neměním ani (zatím)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 to mě zase odešly zadní ložiska jinak bych taky neměnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 jackie: to je divny :lool: pritom se loziska meni po 20tisicich :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.