Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Spooky: ja uz to tam leju 2. rok. Zimni jsem koupil minulou zimu a mam ji jeste ted :lool: jinak tady mas tu nabidku, co mi dneska prisla, je to myslim docela solidni predem dekuji za Vás zájem o nase sluzby a posílám vám predbezný ceník na rozlestení laku u Skody Octavie: 1. mytí automobilu / panty 290/40 2. rozlestení laku 950 ( standardní brusná pasta ) 3. osetrení venkovních plastu 110 celkem cca 1 390,- Cena muze být vyssí pri pouzití kvalitnejsích lestících past. Objednávka predem cca 2 dny, podle poctu zakázek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ahoj houmiku těch 950,-je za rozleštěni celýho auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Jeníku tak to je celkem slušný... Jsem zvědavej jak to tomu pomůže... No uvidíme... třeba mě hrábne, zavřu se na zahradě a budu se snažit sám... uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 mno melo by byt. Jezdim kolem nich docela casto a porad tam maji frmol, takze k nim lidi jezdi :lool: psal jsem dotaz primo na Skodu Octavii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 mno melo by byt. Jezdim kolem nich docela casto a porad tam maji frmol, takze k nim lidi jezdi :lool: psal jsem dotaz primo na Skodu Octavii tak to je zajímvý já to budu taky potřebovat rozleštit.. a kde to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 cermi: tohle je chlape az v C. Budejovicich... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 cermi: tohle je chlape az v C. Budejovicich... no ty voe :lool: tak to se porozhlídnu tady po okolí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 cermi: by te vic stala cesta :lool: dam to tam v unoru a pak poreferuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 to jo :lool: ,ale tady sou taky na to firmičky mě jen překvapila ta cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Houmi: Tak jsem zvědavej na reference a jak to dopadne čermi: Se zbal, objednej to nějak rozumně a rovnou tady udělej malou dovolenou ;-) Houmik tě určitě rád ubytuje ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Tak jsem dnes přehodil sedačky... Sice obyč z GIV,ael oproti tej mojí prosezenj super. Sice nemaj oproti mým ani bederky,ael nevadí. Sedí se mě dobře a nemám s tím problém... Teď už jen jednou až budou love ty Top Sporty a dodělat vyhrevy... :) Fota zatím nejsou, možná zítra za světla. A na jaře je budu muset pořádně vyčistit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Tak tady fotečka sedaček. Mě se sedí dobře, Alfíkovi taky tak je to paráda. Jinak dneska započali práce na kolečkách... Makala aj ta moja... fotit se nechtěla,ale musela... A pár foto ptozatímního výsledku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 pěkný sedačky akoro jako ty moje ;) a kolečka taky pěkný,jakej bude lak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 snazim se Toma premluvit, aby je striknul do pekny ruzovy barvy ;) ale asi z toho nic nebude :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 houmiku...ta růžová by sedla víc k té tvojí bilé :o coo??? kola a horní půlku na růžovou?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 kdyz by se to dobre vymyslelo, tak bych do toho sel ;) ale kola jsou fungl novy, ty se lakovat nebudou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 houmiku...ta růžová by sedla víc k té tvojí bilé :P coo??? kola a horní půlku na růžovou?? :o to by byl pěknej cukrkandl ;) i když tyhle varianty jsou ted v modě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Kola budou řůžovoučký jak mě ukecával Houmíček a autíčko bude mít krásnej řúžovo fialovoučkej láček z bílejma přoužíčkama... ;) :o :P :lool: Jackie: Zatím půjdou komplet do černý a co dál se uvidí... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 jeste budeme s Tomickem spolecne lakovat trmeny, to bude "prdel" :P ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Že problém?? ;) :lool: co kdo má protí fialovoučkému láčku??? :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 na černo je chci taky,sakra že bych je přece jenom udělal bílý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 jeste budeme s Tomickem spolecne lakovat trmeny, to bude "prdel" ;) :o Nooo To teda bude prdeeel... :P :lool: na černo je chci taky,sakra že bych je přece jenom udělal bílý? No já osobně bych se nebál bílejch na bílí auto... Ale že budu mít já černý neznamená, že je nemůžeš udělat taky...A já ještě nevím jestli zůstanou komplet v černej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 to ano,ale už tady je hodně lidí co maj černý kola a bílí má málokdo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 ted se prodavaji Spider 100 edition na SH za 12tisic myslim... kdybych nemel svoje, tak do nich jdu, jsou nadherny. Ma na prodej 5 kousku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Houmik: Hod sem foto. Jinak pet kousku jako pet sad nebo pet kol,aby bylo na rezervu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 mno normalne, Spidery, ale komplet bily ;) a 5 kousku, ma k tomu i rezervu :D vypadaji fakt super, chvili jsem i premyslel, ze je vymenim :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak vymen ne? Otazka zda by jsi je byl schopen vymenit.Ale ty tvoje budou urcite super ;-) A na bilo je muzes za par let dat taky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 kdyz uz mi ty moje lezi pul roku doma, tak si je necham :P taky jsem je vybiral asi 2 roky :) napis do tematu o gumach v sekci podvozek, Tome :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 OK... Juknu tam... Už jsem na PC tak nakouknu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak se mě začal nějak propadat brzdovej pedál a auto brzdí až úplně dole... Po chvíli zkoumání a zkoušení jsem díky radě jednoho super mechoša zjistil, že jsou v p**i zadní bubny... Kdo ví kdy byly měněny naposledy... Takže mám dvě varianty... Buď koupím nový bubny a pakny (bubny už se mě taky moc nelíběj) nebo koupím kotoučovku z nějakejma trochu slušnějšíma kotoučema co chvilu vydrží a vyměním nápravu... Takže zítra musím na vrakáč a prohlídnout místní inzeráty... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.