jofree Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 ty ses do ty "praseciny" prece jen pustil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Jsem zvědavej jak ti to bude šajnit chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 ty ses do ty "praseciny" prece jen pustil? No uvidíme jak to dopadne... Je to vše udělaný pořádně... Tak uvidím až to poskládám a jak to dopadne... Jsem zvědavej jak ti to bude šajnit chlape To já taky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Tak dneska dorazily blinkry. Nedalo mě to a hnedka jsem je dal na auto... Jen jeden boční jsem musel slepit ;) k tomu černýmu spodku ten kryt a měl jsem po ruce jen tavnou pistoli tak snad to bude držet... A pár fotos. Moc toho na nich není vidět,ale mě se líběj... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 pěkná maska, pěkný blinkry ;) ja už bych měl taky pořídit ty boční furt tam mám ty pomeranče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 (upraveno) pěkná maska, pěkný blinkry :) ja už bych měl taky pořídit ty boční furt tam mám ty pomeranče :lool: No ještě jsem čekal, že mě napíšeš špatnej lak... ;) ;) Jinak s těma tvejma pomerančema by jsi měl něco udělat ;-) Zrovna dneska odpolko jsme na to koukal... Jsem hodně zvědavej jak to dopadne v kombinaci s těma lampama... Upraveno Březen 11, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 a jak moc ten blinkr jde videt kdyz je to takhle tmavy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Chlape úplně stejně jak ten stříbrnej mě přijde... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 a tos tak koupil nebo si to nejak lakoval? je fakt, ze kdyz sem si kupoval reflexni pasky na kolo, tak sem koukal, ze se to dela i v cernym ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 No ještě jsem čekal, že mě napíšeš špatnej lak... :) ;) Jinak s těma tvejma pomerančema by jsi měl něco udělat ;-) Zrovna dneska odpolko jsme na to koukal... ;)Jsem hodně zvědavej jak to dopadne v kombinaci s těma lampama... to by jsi měl vidět můj lak už vymejšlim kde vezmu na novej kabát bo to je ostuda .. nějaka se k těm blinkrům nemůžu dokopat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 a tos tak koupil nebo si to nejak lakoval?je fakt, ze kdyz sem si kupoval reflexni pasky na kolo, tak sem koukal, ze se to dela i v cernym ;) Objednáno a koupeno z OB autodíly... ;-) Ale link mám někde na svém PC... Tak dyžtak později. to by jsi měl vidět můj lak už vymejšlim kde vezmu na novej kabát bo to je ostuda :) .. nějaka se k těm blinkrům nemůžu dokopat No tak můj lak je taky hodně mizernej,ale na celolak prostě nejsou love... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Objednáno a koupeno z OB autodíly... ;-) Ale link mám někde na svém PC... Tak dyžtak později. No tak můj lak je taky hodně mizernej,ale na celolak prostě nejsou love... jsem na tom stejně chlapy a teď po zimě no darmo mluvit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 No chlapi asi se budeme muset někde srazit... myslím, že jsem na tom nejhůř... Samej škrábanec, samá rejha... Auto holt jezdilo dost dlouho do myčky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 No chlapi asi se budeme muset někde srazit... myslím, že jsem na tom nejhůř... ;) Samej škrábanec, samá rejha... Auto holt jezdilo dost dlouho do myčky... ;) Jj nebylo by to špatný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Jj nebylo by to špatný :) já chci takýý ;) ;) ale já bych vám to asi jen zkoukla a nic víc ..myslím ten lak samozřejmě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 cerrti: Tak mi te bereme.Aspon budeme mit nejakou nezaujatou osobu ktera nam to zkoukne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 cerrti: Tak mi te bereme.Aspon budeme mit nejakou nezaujatou osobu ktera nam to zkoukne... Tomášku,děkuju za důvěru tak když nebudu vadit ostatním,ráda budu dělat dozor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 já chci takýý :D :D ale já bych vám to asi jen zkoukla a nic víc ..myslím ten lak samozřejmě :D Nene všici budou muset dát ruku k dílu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Nene všici budou muset dát ruku k dílu :D k jakýmu dílu zase??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 k jakýmu dílu zase??? Makat makat Žanetko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Makat makat Žanetko :D když tak hezky prosíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 když tak hezky prosíš :D No to víš to já umím chjo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 k jakýmu dílu zase??? No budeme společnými silami leštit a leštít až do úmoru a pak porovnávat komu se nám to bude víc blejskat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 No budeme společnými silami leštit a leštít až do úmoru a pak porovnávat komu se nám to bude víc blejskat Tomášku,jasan :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Tomášku,jasan Ale já jsem hooodně náročnej nesmí být žádné šmouhy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Ale já jsem hooodně náročnej nesmí být žádné šmouhy tak za odměnu ti to nablejskám jak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 tak za odměnu ti to nablejskám jak... Vau to se má otculka na co těšit jí budu závidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Vau to se má otculka na co těšit jí budu závidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 a pak mužeš přijet naleštit mě.....auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 a pak mužeš přijet naleštit mě.....auto :) a taky za odměnu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.