Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

Houmik: Nenadelas nic.Kdyz popraska tak holt necham za 500 opiskovat a za dalsich 500 novej lak. Jen se budu modlit aby me neprisel nedoplatek za plyn.To se pak do toho auta asi prestehuji. ;-)

To je takovej pakec?Ja bych to zkusil asi malonko nahrivat pri tom odlepovani...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
ty voe, to by me nasralo. Ja ted zkousel dat dolu ty bocni listy a je to pakarna, moc mi to nejde. :) :smich:

Fakt to nic není houmiku já jich sundsl už mraky jen s toho bolejí prsty :smich:

Odkaz ke komentáři

TAk jelikož stále nemám dvě kola doma tak jsem si včera udělal další malou radost. Houmik mě dovezl středový krytky. V kolech držej i když nejsou zacvaklý nějak festově tak přemýšlím, že bych je malonko pojistil silikonem aby hnedka neupadli někde... Par ilustračních foto, bohužel jen mobilem...

PS: Přemýšlím tu krajní stříbrnou linku nějak dát do černé. Ale nevím čím. Každopádně by to mohlo vypadat ještě lépe. Co vy na to?

post-60-1271136221_thumb.jpg

post-60-1271136229_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
ten stribrnej prouzek bych tam nedaval ja osobne :smich: moc si to nedokazu predstavit :smich: ale jinak dobry :smich: kuwa, chlape, uz se musi zadarit a musi se to dodelat i s motorem, at je klid :smich:

Houmiku, myšlen byl ten stříbrnej prozužek po obvodu toho znaku. Přemýšlím ho dát nějak do černé. :smich: Po obvodu kol určitě žádnej stříbrnej pruh nebude... Jo chtělo by to dodělat,ale víš jak to je... Motor a náprava moc peněz... A nejsou... :-(

Odkaz ke komentáři
Houmiku, myšlen byl ten stříbrnej prozužek po obvodu toho znaku. Přemýšlím ho dát nějak do černé. :D Po obvodu kol určitě žádnej stříbrnej pruh nebude... Jo chtělo by to dodělat,ale víš jak to je... Motor a náprava moc peněz... A nejsou... :-(

neco by to chtelo na ten znak.. je takovej moc svitivej.. jinak pekny... a co nakou folii pres nej?

Odkaz ke komentáři
a kdy je srovna?

to nevím... :-( Ještě to neudělal... začíná mě to pěkně srát...Ale už opravdu :-( Ještě máš Borbety?

SPOOKY A CO KDYBY SI TEN STŘEDOVÝ ZNAK KOLA FOUKL TÍM SPREJEM OD MOTIPU, CO S NÍM MÁ KONWAS ZATMAVENÉ ZADNÍ LAMPY :) :)

taky už mě to napadlo ;-) Jen se mě nece ten sprej kupovat kvuli tomu tenoukýmu proužku. Budu muset zjistit jestli nemá někdo doma nějakej zbytek...

Odkaz ke komentáři
to nevím... :-( Ještě to neudělal... začíná mě to pěkně srát...Ale už opravdu :-( Ještě máš Borbety?

taky už mě to napadlo ;-) Jen se mě nece ten sprej kupovat kvuli tomu tenoukýmu proužku. Budu muset zjistit jestli nemá někdo doma nějakej zbytek...

tak ho koupime na pul ja bych si striknul ty svetla zadni jen to ciry

Odkaz ke komentáři
tak ho koupime na pul ja bych si striknul ty svetla zadni jen to ciry
To by jsme mohli... Se dyžtak nějak domluvíme.

TAK TEN ZNAK PŘESTŘÍKNI CELÝ :) KDYŽ TO STŘÍKNEŠ JEN TAK ZLEHKA,TAK TO POŘÁD BUDE VIDĚT,ALE NEBUDE TO TAK BÍT DO OČÍ

Když já s tím prostředkem nemám problém,ale ta okrajový linka mě tam nějak nesedí... a jak to tak vypadá tak obuju ty gumy od Houmika co tu mám pro známýho a na celý 17" se vyseru... To ještě nesrovnal...Přestávám na to mít náladu...

Odkaz ke komentáři

ty voe, bejku :smich: mrzi me to i za tebe... jestli chces, jeste dneska se ti zeptam, kdo by byl schopnej ty kola narovnat za rozumny peniz, ok? Prece to ted nevzdas, kuwa, bys me nasral :) mame domluveny to foceni a ti rikam, to klapne :)

Odkaz ke komentáři
ty voe, bejku :D mrzi me to i za tebe... jestli chces, jeste dneska se ti zeptam, kdo by byl schopnej ty kola narovnat za rozumny peniz, ok? Prece to ted nevzdas, kuwa, bys me nasral :) mame domluveny to foceni a ti rikam, to klapne :smich:

Už jsme o tom s Liskym mluvil... dyžtak mu zavolám... tenhel řek že to nejpozději v neděli udělá minulej tejden... Jen neřekl kterou holt no...

koukam ze s kolama sme na tom stejne :(

No podobně... :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...