Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

mam tam dve tupky a jedna uz se rozlejza, tak ho chci vymenit :) to vis, na sezonu :P ty jo, covece... ja bych dal na tvoje auto spis tu cervenou, bude se to tam hodit vic. Ja bych jim nic nerikal, pak bych dal fotku, jestli to poznaji :lool:

Odkaz ke komentáři
mam tam dve tupky a jedna uz se rozlejza, tak ho chci vymenit :D to vis, na sezonu :) ty jo, covece... ja bych dal na tvoje auto spis tu cervenou, bude se to tam hodit vic. Ja bych jim nic nerikal, pak bych dal fotku, jestli to poznaji :P

No červená víc vynikne... Jdu dát dotaz do brzd... :-D

OK... tak pak foto... budeme je napínat... začalo mě to bavit... :lool:

Odkaz ke komentáři

jn, ta cervena tam vynikne lip :) dneska jsem se o tom bavil s tatou a on se me ptal, co tam chci dat za barvu, rikam bilou a on prej... no to ale bude dost videt v tech cernych kolech? :D neasi ty voe :lool: :P kvuli cemu to delam :lol:

Odkaz ke komentáři
jn, ta cervena tam vynikne lip :) dneska jsem se o tom bavil s tatou a on se me ptal, co tam chci dat za barvu, rikam bilou a on prej... no to ale bude dost videt v tech cernych kolech? :D neasi ty voe :lool: :P kvuli cemu to delam :lol:

No když o tom tak přemýšlím tak u mě budou dobře vidět obě... ;) Jak zelená tak červená... :pivo: Ale červenou mám doma... nemusel bych kupovat tak ji asi dám a pak dyžtak předělám... Snad se mě tu k tomu ještě někdo vyjádří...

Odkaz ke komentáři
Co máš s předním sklem? Jo barvičku mám krásnou červenou... Dneska jsem s ní patlal tatíka feldu... Luxus barvička... a přemýšlím jestli vubec mám kupovat tu zelenou... :)

A hele a prozradíme jim to co mě leží na poště?

Ty spooky můžeš mi říct proč už nejdeš na tu poštu?! :lool: takhle nás natahovat :P

Odkaz ke komentáři
Ty spooky můžeš mi říct proč už nejdeš na tu poštu?! :P takhle nás natahovat :)

Te úplně jednoduchý. Mám to na poštu asi tři kilometry (takže hrozná dálka) a čekám až mě dojde zbytek k tomu abych to mohl namontit do auta. A když si vyzvednu jen tu část co už je na poště tak budu akorát daleko víc nervní a na ty pošťáky nas**nej... Tak dneska už to snad ale dorazí. Zítra bych nejspíš hned provedl montáž... I když z toho mám trochu strach,ale snad to zvládnu... :lool:

Odkaz ke komentáři
Te úplně jednoduchý. Mám to na poštu asi tři kilometry (takže hrozná dálka) a čekám až mě dojde zbytek k tomu abych to mohl namontit do auta. A když si vyzvednu jen tu část co už je na poště tak budu akorát daleko víc nervní a na ty pošťáky nas**nej... Tak dneska už to snad ale dorazí. Zítra bych nejspíš hned provedl montáž... I když z toho mám trochu strach,ale snad to zvládnu... :)

hm takže vime zas prd :lool: :P .. určo to zvládneš :D

Odkaz ke komentáři
jasná :lool: já jen trošku rejpu bo mám dobrou náladu sem se rozhod že dneska nepujdu do práce a pujdu montit fahrwerk :lool:

Správné rozhodnutí... :lol: Taky umím rejpnout :D Já se zase rozhodl do práce jít a odpolko jet pracovně na Innu (bo jak se to píše)

kdyz reknes co to je tak ti to pomuzu namontovat ;) :pivo: :lool: :P :)

Tak já až to vyzvednu tak dám foto a ty zítra dojedeš mě helpnout... :D :lool:

Odkaz ke komentáři
Tome ty valíš na Innu??waůůů :) vem mě sebooooooooooou :D

Věř tomu, že by jsi tam nechtěla... Prej tam bude cca 3000 lidí... No bude to asi dost masakr a tělo na tělo...

A když o tom tak přemýšlím tak asi se mě ta práce bude aj líbit po dlouhej době zase... :lool: :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...