Krookous Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Zdravím všechny :) V pátek jsem si odvezl od uživatele TomasB jeho - teď už mojí Octávku Stav, popis, foto, plány, neplány napíši později, stím se počítá Ale teď řeším následující: - stačí klasické povinné ručení? "2500/rok" - vyplatí se připojistit skla + živelné katastrofy? "4700/rok" - jít do povinného + připojištění + pojištění proti krádeži? "6100/rok" Tyto ceny mně vyšly nejlépe u ČSOB a pojistník by byl samozřejmě OTEC a ne já.. :D Také řeším zabezpečení vozidla: - určitě chci tajný vypínáč - někdo z okolí Liberce, kdo stím má zkušenosti, popř. poradí kde mi to pořádně udělají..? - vyplatí se koupit něco na volant a pedály..? - jinak mam klasicky alarm s hlídáním vnitřího prostoru a Construct... Zatím díky za tyto rady do začátku, abych mohl v klidu jezdit a spát, po-té už jen to "příjemnější" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 vzal bych kompletní pojištění, za rok to není zase tolik pěněz a když by ji někdo "odvezl" tak aspoň něco dostaneš a nezůstanou ti oči pro pláč ... Co si představuješ něco na volant a pedály. RS pedály jsou spíš na efekt, pokud nejsi závodník tak rozhodně nepoznáš rozdíl :D. A na volant určitě nic, leda vyměnit za jiný a tam už záleží co se ti líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Díky za radu, asi půjdu do toho komplet no :) Přední okno už má něco za sebou, tak bych si ho aspoň na základě toho vyměnil :lool: Zítra tam zavolám a uvidím co mi řeknou Jinak nemyslel jsem vzhled, ale zabezpečení... Tvz. zámek volantu, pedálů atd... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Doporučuju si to pojistit na sebe. Sice teď nemáš bonusy, ale ono tě to dříve nebo později dohoní stejně. Takže jednou musíš začít sbírat ty bonusy. Tak to udělej rovnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 ale rozdíl na ceně bude klidně i 5tis. jen na POV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Možná, ale levnější to nebude ani později. A na tátu to nebude pojišťovat věčně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Jestli mate v rodine malou motorku nebo treba karu za auto, tak si nech na sebe pojistit tohle. ;) Po par letech muzes nechat prehlasit auto, az budes v nejaky bonusovy skupine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Jo to vím, ale má to takhle každej druhej a v tomhle státě nehodlám platit nic navíc, co není potřeba Jinak na tátu komplet se vším 6tis na sebe jen povinné 6tis, takže asi tak :) Což se týče toho TP atd.. Stihneš to poslat zítra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 tak ať Octa slouží! původně měla bejt moje :) a potkal jsem tě včera v Lestkově pokud chceš tajný vypínač, tak mi písni SZ a předám ti kontakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Jo to vím, ale má to takhle každej druhej a v tomhle státě nehodlám platit nic navíc, co není potřeba Jinak na tátu komplet se vším 6tis na sebe jen povinné 6tis, takže asi tak :) Což se týče toho TP atd.. Stihneš to poslat zítra? Máme sice v pondělí poradu jak obvykle, ale zkusím tam zejtra ráno hned s otevíračkou naběhnout, odhlášení by snad nemělo být na dlouho. Pokud by tam bylo moc lidí, tak bych tam sjel v úterý. Snad nebudou kolegové moc žbrblat, že jedu pozdě. Jestli se zítra zadaří, tak bych to večer mohl vzít někam směr Liberec. Co ty na to? Při tom bych si vyzvednul tu zapomenutou pojistku. Jestli mate v rodine malou motorku nebo treba karu za auto, tak si nech na sebe pojistit tohle. ;) Po par letech muzes nechat prehlasit auto, az budes v nejaky bonusovy skupine. jo, to je řešení. tak ať Octa slouží! původně měla bejt moje :) a potkal jsem tě včera v Lestkově pokud chceš tajný vypínač, tak mi písni SZ a předám ti kontakt Jelikož jsme se o tom bavili po telefonu, tak Krokouš není ten co mi furt volal, klidně snad 10x během půl hodiny :smich: Tenhle borec byl z Sauto a už jsem z něj umíral. Nakonec mi pak volal, že na sjednaný termín nepřijede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel14 Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Ale jde o to jestli daná pojišťovna zohledňuje bonusy získané za pojištění mopedu/vozíku při pojištění auta. ;) Zjisti si jestli pojišťovna někoho z rodiny neumožňuje přenesení bonusu na rodinného příslušníka - mohl bys mít bonus třeba 50% a zároveň by se načítal bonus i Tobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 tak ať Octa slouží! původně měla bejt moje :) a potkal jsem tě včera v Lestkově pokud chceš tajný vypínač, tak mi písni SZ a předám ti kontakt Poslána SZ :) Ale jde o to jestli daná pojišťovna zohledňuje bonusy získané za pojištění mopedu/vozíku při pojištění auta. ;) Zjisti si jestli pojišťovna někoho z rodiny neumožňuje přenesení bonusu na rodinného příslušníka - mohl bys mít bonus třeba 50% a zároveň by se načítal bonus i Tobě. Uvidím, zítra to obvolám no, dnes mi to nikdo nebral :D Máme sice v pondělí poradu jak obvykle, ale zkusím tam zejtra ráno hned s otevíračkou naběhnout, odhlášení by snad nemělo být na dlouho. Pokud by tam bylo moc lidí, tak bych tam sjel v úterý. Snad nebudou kolegové moc žbrblat, že jedu pozdě. Jestli se zítra zadaří, tak bych to večer mohl vzít někam směr Liberec. Co ty na to? Při tom bych si vyzvednul tu zapomenutou pojistku. jo, to je řešení. Jelikož jsme se o tom bavili po telefonu, tak Krokouš není ten co mi furt volal, klidně snad 10x během půl hodiny :smich: Tenhle borec byl z Sauto a už jsem z něj umíral. Nakonec mi pak volal, že na sjednaný termín nepřijede Tak pokud to zítra nestihneš, tak se nic neděje, já mam stejně volno až st,čt takže dřív nemám čas to jít přihlásit... :( Jinak pokud to stihneš, tak nemam problém se sejít :) Do cca 20.00hod budu v Jabloneci nad Nisou a po 20.00hod budu už v Liberci :) Kdyžtak MT na mně máš pro lepší domluvu zítra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Krádeže aut v Liberci Tak tohle je skvělá zpráva, hned se mi bude líp spát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Jsem si dneska odebral lísteček s pořadovým číslem, vyčkal jsem hodinu až na mně dojde na registru řada a u okýnka mi frajer říká, že mám jít do jiných dveří, že se tam na odhlášky lístky neprovozují. Jsem kurva trošku zuřil a vystál druhou frontu, která byla naštěstí na 10 minut. Ale to jsem mohl být už dávno v Praze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 tak to naštve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Jsem si dneska odebral lísteček s pořadovým číslem, vyčkal jsem hodinu až na mně dojde na registru řada a u okýnka mi frajer říká, že mám jít do jiných dveří, že se tam na odhlášky lístky neprovozují. Jsem kurva trošku zuřil a vystál druhou frontu, která byla naštěstí na 10 minut. Ale to jsem mohl být už dávno v Praze... Rozumím. Jinak tím navečer jsi myslel kolem 18.00 nebo kolem 20.00hod..? Popř. Ti hodím GPS, kde jsem... No a kdyby se Ti sem nechtělo jezdit, je to přeci jen zajížka jako pes, tak to pošleš poštou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Ale jo, na oplátku se zastavím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Ale jo, na oplátku se zastavím OK budu čekat až se ozveš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 Tak včera jsem úspěšně dostal originál velký a malý TP :) Také se mi podařilo uzavřít povinné ručení spolu s pojištěním proti odcizení a pojištění všech skel :) Dnes jsem byl na vinfotu a také opískování skel a registraci vozu do cebie. Dorazila mi také originál zelená karta a mam evidenčku, takže zítra hurá pro nějaké pěkné čísla a vše napsat na sebe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 to čumím :D Pískování skel :o Aby jsi nedal do zabezpečení víc jak stála Octa ;) Jsem rád, že vím, kde auto skončilo a budu znát jeho další osud. U těch předešlých jsem si vždycky říkal, že bych chtěl znát jejich další osud. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 pískování skel = VINko v dolní části ;) některý pojišťovny ti na tohle dají slevu na pojistném, takže se to za 2-3 roky vrátí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 to čumím :D Pískování skel :o Aby jsi nedal do zabezpečení víc jak stála Octa ;) Jsem rád, že vím, kde auto skončilo a budu znát jeho další osud. U těch předešlých jsem si vždycky říkal, že bych chtěl znát jejich další osud. Neboj, pískování i s registrací u Cebie mně stálo 849,- Jojo budeš nás mít pod "kontrolou" :P pískování skel = VINko v dolní části ;) některý pojišťovny ti na tohle dají slevu na pojistném, takže se to za 2-3 roky vrátí ;) Nemám tam teda Vinko, ale nějaký kód, který mam i na ty kartičce a je tam nalepený ten čtvereček, že to je registrovaný vůz :) O víkendu hodím nějaké fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 Tak dnes jsem byl auto konečně přihlásit, dostali jsme celkem dobré značky, viz. fotky :D Jinak jsme zajeli aspoň do myčky, aby to vypadalo Není to zase tak hrozné co? Také máme omytý motorový prostor, bylo to potřeba! Fotky dodám zítra Ale otázka na "TomasB": - jeden údaj je výměna oleje, to mi je jasný. - druhý je repas turba, ten mi je taky jasný. - ale třetí je výměna vzduchového filtru, nebo něčeho jinýho...? Díky Tome http://krookous.rajce.idnes.cz/Octavecka user habaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 8, 2012 Sdílet Odesláno Červen 8, 2012 máš taky dost těch 4 ve značce :D taky jsem měl štěstí na pěkný číslo.. někdy bysme mohli udělat společný foto ;) vzduchovej a kabinovej filtr doporučuji měnit s olejem ;) palivový filtr každou druhou výměnu (po 30tkm) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2012 Klidně, není problém :) Jen co na ní hodím letní gumy na hliníku, vyleštím, tak se vrhneme na fotky Jojo to plánuji, ale zajímalo by mně, jestli to bylo k filtru... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Tak dnes jsem byl auto konečně přihlásit, dostali jsme celkem dobré značky, viz. fotky :D Jinak jsme zajeli aspoň do myčky, aby to vypadalo Není to zase tak hrozné co? Také máme omytý motorový prostor, bylo to potřeba! Fotky dodám zítra Ale otázka na "TomasB": - jeden údaj je výměna oleje, to mi je jasný. - druhý je repas turba, ten mi je taky jasný. - ale třetí je výměna vzduchového filtru, nebo něčeho jinýho...? Díky Tome http://krookous.rajce.idnes.cz/Octavecka user habaki Jo, to by měl bejt myslím filtr. To tam takhle psal kámoš co to servisoval. Až budeš dělat olej, tak na něj koukni a případně vyměň. Moc ale na tom filtru najeto nebude, měnil se při nějaké výměně oleje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Jasně díky, mrknu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Tak mi přišel email, že mam aktivovaný účet jak na octaviaclubu, tak zde na fóru Kde mam zažádat o "Na diskuzním fóru si pro jistotu zažádejte i ikonku člena klubu, která vám otevře další možnosti fóra jakou jsou skrytá sekce, vetší limit soukromých zpráv a příloh příspěvků apod."...? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 máš tam ikonku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Super, díky kolego 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.