Krookous Odesláno Září 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2012 Jj já sundal stěrače a potom se musíš snažit to vycvaknout z ty drážky co je u okna a takhle postupně všude... Když na to příjdeš, tak to jde dobře :) Hlavně směrem nahoru a ne dopředu... Rozkaz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2012 Sdílet Odesláno Září 17, 2012 jj, to už mám nacvičený z výměny kabinovýho filtru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 Tak přes víkend jsme zvádli: - výměna oleje Mobil ESP 5W-30 + olejový filtr - výměna vzduhového filtru - výměna kabinového filtru - zavařená díírka ve střední části výfuku, u spojky se zadní částí - oživení plastu pod stěrači, promazaná táhla stěračů - update zadního stěrače na flatový - nalepena nálepka Octavia clubu Nyní objednány zimní gumy ContiWinterContactTM TS 850, přezujeme, vyvážíme, obujeme a může začít padat :D Kurňa, zadní stěrač tam byl celkem nový, ten jsem kupoval chvíli před prodejem, protože mi starý někdo šlohnul. BTW, tlumiče už jsi měnil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2012 Jj gumička a ramínko je jako nové. Já dal, ale flatový... Nevrže a lépe stírá :) Tlumiče a zadní kotouče + desky mam v plánu po zimě, měl jsem to rozdělaný a ještě to dají. Ty nové by akorát přes zimu orezli :( A po zimě plánuji auto snížit, tak šetřím penízky na lepší tlumiče a péra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 19, 2012 Sdílet Odesláno Září 19, 2012 no aby jsi si ale neodkurvil nové gumy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Budou jiné disky + gumy... Tyto potom prodám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 20, 2012 Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Uáááá, já pláču 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2012 Nemusíš :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Nakupovali jsme A jedna servisní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 tuhle jsem potkal Octuli s RZ 4446 :) Byla už tma, takže jsem si akorát všiml, že je tmavá a myslel jsem, že jsi to ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Dnes jsem zajel na disky nazout nové zimní gumy - nakonec jsem koupil Sava Eskymo S3+ Natřel jsem disky, auto naleštil, vysál, dal gumové koberce na zimu, dolil nemrznoucí směs do ostřikovačů, promazal zámky, dveře a příští sobotu nahodíme zimáky a může začít padat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 se Savama budeš spokojenej Já loni jezdil Eskimo HP (ty co jsou na prodej) a super.. Na Octuli mi dneska přijdou Contiky TS850, takže 2 rovnou nechám nazout a musím počkat, až mi 2 disky přijdou z opravy (jsou lehce kopnutý).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Doufám, jezdím tady ty naše hory, tak jsem potřeboval něco pořádného :D Taky jsem měl jeden disk nějaký kopnutý, ale nakonec jsme to vyměnili za rezervu a ten disk tak nějak vyvážili, na rezervu to stačí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 jj, do velehor jsou potřeba pořádný pneu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Autíčko máš zachovalé, krásné, jen ty bílé boční blinkry se tam nehodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Jojo vím, neboj po zimě plánuji úpravy :) Něco pošetřím a budou se díť věci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Zimáky jsou na autě Ovšem 3 kola šly v pořádku, ale to 4 mně tedy dalo :/ Nemohl jsem povolit bezpečnostní šroub, zabral jsem a strhl ten extra jemný závit, co tam byl :( Takže jsem pátral, pátral... No nakonec jsem tam palicí narval 4 hran a opatrně to povolil a podařilo se Na léto kupím nový bezpečnostní šrouby, ale rozhodně již jiné, jelikož tenhle jemný závit je na h***o :( Ještě jsem natřel gumy kolem dvěří olejíčkem, aby mi to nepřimrzlo :) No snad jsem na nic nezapomněl a přípravu máme :) Zimní VIF v kufru je samozřejmostí :) V motoru mi něco za studena "hvízdá". Jak se motor ohřeje, tak je to ok. Měl jsem za to, že to je volnoběžka. Ale po přečtení nějakého topicu, kde radil "chipman" zkusit stříknout WD-40 jak na klínák a volnoběžku a potom na rozvodák. No je to rozvodák, asi nějaká vačka :/ Stříkl jsem trocha WD-40 a je ticho. Takže mně asi co nejdřív rozvody a moc se nerozmýšlet co...? Interval 150tis je nesmysl, ted tam je 229.000 :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Rozvody byly dělaný ve 150tkm, tak máš do 300tkm klid. Takto to předepisuje výrobce, tak bych nelaboroval. Jeden z benefitů koupit auto s historií je ten, že si ušetříš nějaké výdaje, které by jsi dělal, kdyby jsi neměl jistotu. Jinak někde tam máš v autě kompletní sadu nových šroubů na kola. Kupoval jsem ji, protože původní šrouby už stály za ho..o a chtěl jsem je dát při další výměně na zimní. Bezpečnostní šrouby jsem zavrhnul. A právě ty bezpečáky byly mně sraly nejvíc, protože furt musíš hlídat oříšek. Ostatně ty bezpečáky bych řekl, že trochu pokurvili v pneuservisu při poslední výměně. On je totiž minule nasazoval kladivem... Tím mně sice nasral trochu, ale jsem na to kašlal, protože jsem si řekl, že dám normální a všechny nové. Měly by být někde u rezervy v pytlíku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Tome, já vím, že bych měl mít klid do 300tis, volal jsem dokonce tam, kde bylo auto servisovaný a ten technik mi to podle VIN potvrdil, ale prostě nějaká vačka tam za studena hvízdá a po debatě s kamarádem, který má servis v Praze mi bylo potvrzeno, že těch 150tis je fakt max. doporučuje držet 120tis. A raději dám 4tis za rozvody + práci, než aby se to potkalo (náhoda je blbec) a řešit potom motor, popř. hlavu aj. Rovnou bych nechal vyměnit ten tlumič vibrací a co bude potřeba. Mam rád prostě věci v pořádku na 110% Jj už byly hodně jetý. Teď tam mam ty z toho pytlíku, nový, stříbrný, svítěj :D Na léto koupím zase nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Tak dneska jsem poprvé škrábal a ometal z auta vrstvu cca 5-10cm sněhu, co Vy? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Sníh? To ne, 4° nad nulou a prší :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Já měl v autě -2°C a na autě tu bílou věc no :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 U nás naštěstí ne. Chybí mi zvracecí smajlík, abych mohl ohodnotit sníh. Jinak asi můžeš být v klidu, baterku máš Wartu rok starou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Však 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Včera pár vloček u nás poletovalo, ale zatím je teplota 2°C a prší, do sněhu to má ještě daleko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 no, tady už je taky asi 2cm vrstva.. a zimáky mám v kufru v autě, dnes ráno jsem si je vyzvedával :))) po obědě na to vlítnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Tak to máš akorát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Já jsem objednanej na přezutí Volva na zítra a Mondeo na příští sobotu. U nás sněží regulérně, kurva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Joo Tome, budeš muset hold vzít hever, klíč a dát se do toho sám :P Neboj se toho :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Na to se jednak můžu vysrat a druhak mám pneu na Mondeo v servisu uskladněný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.