Přejít na obsah

Krookyho Octávečka

Doporučené příspěvky

Dnes jsem porovnával věci v kufru a chtěl jsem něco dát pod "podlahu".

Tak jsem zvedl "koberec" a koukám, koukám a nestačím se divit. Rezerva mi plavala ve vodě :blink:

Vše jsem vyndal a měl jsem v místě kde je rezerva cca 20cm vody. Byla ucpaná ta dirka v "podlaze", kudy má voda asi odtýkat, respektivě to co se srazí na plechu aj. Tak jsem dirku vyčistil, voda odtekla a vše vysušil :palec:

Je to normální, aby tam bylo tolik vody? :wallbash:

Ta dirka je teď průchozí, ale je dost velká, nemá tam ještě něco být, nebo to je takhle originál...? :lol:

Celkem mně to zaskončilo. Ale jinak kolem bylo vše všude suchý, takže tam nikudy neteče... Jen asi sražená voda, která se tam od podzimu nastřádala - změny teplot....

Odkaz ke komentáři

To je nějaký divný, tolik vody se ti nemůže vysrážet. Já ani netuším, jestli tam má nějaká dírka být nebo ne. Já jsem se s tímto nesetkal. A lezl jsi tam od koupě? Bylo předtím sucho? Já tam lezl tak akorát pro bezpečák při výměně pneu. No každopádně čumím.Kudy by se to tam ale mohlo dostat? Jedině od spodu, ale to by to zase stejnou cestou muselo vytéct... :blink:

Není možné, že by to tam teklo někde přes vrata? Těsnění a pod? Nemohlo by to natéci tudy, aniž by jsi si toho všimnul?

Odkaz ke komentáři

Právě, že lezl. Bylo sucho, vysával jsem ty střepy... Od ty doby jsem tam nebyl.

Od spodu právě ne, ta díra byla totálně ucpaná... Kolem ty koberce, tašky a věci co vozím v kufru byly suché... Takže jediné co mně napadá je: Venku -16, v autě +22°C. Takže se orosí plechy a takto po 3 měsících se to nastřádá... Nemělo to kudy odtýkat a větrat.

Doufám, že mi někdo prozradí, co je v ty díře originál, nezdá se mi, aby to bylo takto bez ničeho :blink:

Odkaz ke komentáři

A to máš garáž vit..?

Četl jsem na nějakym foru, že to je normální... Jak se vozí v kufru ta gumová vana, parkuje se venku a ten "průduch" je zanešený, tak to nevětrá, rosí se to a potom je vody víc a víc... Asi to funguje jako skleník :D

No po měsící udělám kontrolu a uvidím. Ale ten plastový hybrid bych tam rád dal, přeci jen ta díra tam vypadá blbě :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Cesta OK Chipe ;-)

Moc díky, jsi borec :palec: Budu Tě doporučovat kde to jen půjde :palec:

Jinak pro ostatní... Dnes proběhlo u Chipa:

- nakódování zavírání / otevírání oken při podržení tl. na dálkáči :)

- pípnutí při zamknutí :)

- odkódování aut. zamykání při překročení rychlosti 20KM/H

- diagnostika, odvzdušnění brzd, celková kontrola vozidla :)

Sepsali jsme co bude potřba nakoupit na "akci" motorový prostor.

Pokecali jsme a potom se rozloučili :D

Přítě naviděnou :pivo:

Upraveno uživatelem Krookous
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...