Krookous Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Člověk se hold celý život učí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Dnes jsem porovnával věci v kufru a chtěl jsem něco dát pod "podlahu". Tak jsem zvedl "koberec" a koukám, koukám a nestačím se divit. Rezerva mi plavala ve vodě Vše jsem vyndal a měl jsem v místě kde je rezerva cca 20cm vody. Byla ucpaná ta dirka v "podlaze", kudy má voda asi odtýkat, respektivě to co se srazí na plechu aj. Tak jsem dirku vyčistil, voda odtekla a vše vysušil Je to normální, aby tam bylo tolik vody? Ta dirka je teď průchozí, ale je dost velká, nemá tam ještě něco být, nebo to je takhle originál...? Celkem mně to zaskončilo. Ale jinak kolem bylo vše všude suchý, takže tam nikudy neteče... Jen asi sražená voda, která se tam od podzimu nastřádala - změny teplot.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 To je nějaký divný, tolik vody se ti nemůže vysrážet. Já ani netuším, jestli tam má nějaká dírka být nebo ne. Já jsem se s tímto nesetkal. A lezl jsi tam od koupě? Bylo předtím sucho? Já tam lezl tak akorát pro bezpečák při výměně pneu. No každopádně čumím.Kudy by se to tam ale mohlo dostat? Jedině od spodu, ale to by to zase stejnou cestou muselo vytéct... Není možné, že by to tam teklo někde přes vrata? Těsnění a pod? Nemohlo by to natéci tudy, aniž by jsi si toho všimnul? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Právě, že lezl. Bylo sucho, vysával jsem ty střepy... Od ty doby jsem tam nebyl. Od spodu právě ne, ta díra byla totálně ucpaná... Kolem ty koberce, tašky a věci co vozím v kufru byly suché... Takže jediné co mně napadá je: Venku -16, v autě +22°C. Takže se orosí plechy a takto po 3 měsících se to nastřádá... Nemělo to kudy odtýkat a větrat. Doufám, že mi někdo prozradí, co je v ty díře originál, nezdá se mi, aby to bylo takto bez ničeho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 když si vzpomenu, tak se odpoledne kouknu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Super díky. Musíš vyndat rezervu a tam v podlaze je dirka a v tom bude asi nejspíš nějaký plastový nesmysl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Jedna díra?Já tam mám 4,všechny zaslepený gumovou krytkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Viz. fotka. To tam nemam a mam tam jen díru... Asi to je právě pro větrání a jako odvodnovací kanálek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Aha,toho sem si zase nevšiml já Měl sem tam taky trochu vlhko jak je vidět,celkem mě to i překvapilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 A to máš garáž vit..? Četl jsem na nějakym foru, že to je normální... Jak se vozí v kufru ta gumová vana, parkuje se venku a ten "průduch" je zanešený, tak to nevětrá, rosí se to a potom je vody víc a víc... Asi to funguje jako skleník :D No po měsící udělám kontrolu a uvidím. Ale ten plastový hybrid bych tam rád dal, přeci jen ta díra tam vypadá blbě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Nene,stojí venku.Ani plastovou vanu v kufru nemám.Ale řekl bych že to leze spodem přes ty velký gumový špunty.Když sem je pomačkal tak z podnich tekla voda (asi sníh a led co se do toho dostane). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 No dobře, ale od kdy teče voda do kopce?:D Spíš je vidět, že je "čůrka" vody vlevo od někud od shora, zrovna u tebe... Přeci když tam nemam ten špunt a pojedu na dálnici, bude pršet, tak se mi tam ta voda nemůže nahoru dostat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Ten čůrek byl od rezervy kterou sem do toho namočil.Je jasný že u tebe to nebude tenhle případ,když tam máš rybník :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Už nemam, snad... :D Uvidím co to po měsíci udělá... A hodím info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Leden 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 Tak v kufru a kolem rezervy je sucho... Dnes jsem byl v myčce a pohoda :) Jinak nalepená známka pro rok 2013, zavěšen vonný stromeček a dolita směs do ostřikovačů :D Proběhlo vysání, umytí a omytí kokty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 No jo vidíš,dálniční známka bych na to zapoměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Zdar chlape tak jak proběhla cesta z5 doufám že vše ok jinak na ty kilometry velmi slušna octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 (upraveno) Cesta OK Chipe ;-) Moc díky, jsi borec Budu Tě doporučovat kde to jen půjde Jinak pro ostatní... Dnes proběhlo u Chipa: - nakódování zavírání / otevírání oken při podržení tl. na dálkáči :) - pípnutí při zamknutí :) - odkódování aut. zamykání při překročení rychlosti 20KM/H - diagnostika, odvzdušnění brzd, celková kontrola vozidla :) Sepsali jsme co bude potřba nakoupit na "akci" motorový prostor. Pokecali jsme a potom se rozloučili :D Přítě naviděnou Upraveno Leden 10, 2013 uživatelem Krookous 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Jsem rad ze jsem mohl pomoct chlape :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 no to mně těší, že je v dobré kondici :D Však já vím, že jsem dobře koupil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Spíš ty dobře prodal a já dobře koupil ne?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 No já myslel když jsem ji kupoval já ;) A kdyby jsi věděl za kolik jsem ji koupil 3,5 roku předtím než jsi si ji koupil ty, tak by jsi se mnou asi nekamrádil To by jsi mi možná ani nevěřil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Leden 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Vím, za kolik jsi jí koupíl, projížděl jsem celé Tvoje vlákno a google je můj kamarád :D Jsi hold šikovnej a máš známý :) A jelikož jsem spokojen, tak kamarádím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 No já jsem rád, že jsi spokojen. Ono je to takové nevděčné prodávat auto někomu známému, protože nikdy nevíš co se vyloupne a pak to kazí vztahy. Viz. voda v kufru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Leden 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Voda je vyřešená a samozřejmě máš pravdu, ale tak nekupoval jsem od tebe nové auto, takže se s vadami na kráse musí počítat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Tak dnes přišel balíček od Jeldy Obsah: - rozvody - vodní pumpa - tlumič vibrací - převodový olej - "držáky" koberečků a "ucpávka" do díry v kufru :D + dárek viz. foto :) Teď jen od Chipa nainstalovat a budeme si chrotat spokojeně dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Na rozvody máš čas do 300tkm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Si měl říct, bych ti to vyzvednul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Leden 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Tome už jsme to řešili vícekrát... Každýho koho se zeptám a nebo si sním píšu, má stejný názor. A to interval 120tis. Je to akorát. 150tis je prostě přehnaný. A když hvízdá jedna z kladek, tak není co řešit... Dakie díky, ale měl jsem poštu zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Jasný, 120tkm je fakt max i na ty vylepšený rozvody Tak to je good 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.