Guest Atila Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Ahoj,budu kupovat SII a chci se zeptat,jestli když má SII xenony,jsou to vždy bixenony,nebo se dělali i obyčejné xenony. Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 3, 2012 Sdílet Odesláno Červen 3, 2012 Buď má halogenové projektory nebo bixena, nic jiného není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 Díky super. Nechci zbytečně zakládat nové téma,tak se zeptám tady:dají se sehnat a vyměnit ty ozdobný lišty v interiéru,myslím ty na palubce a ve dveřích.Mám to v dekoru dřeva a to se mi nelíbí.Nebo bych to mohl z někým vyměnit. Problém je v tom,že sem v etce našel číslo dílu lišty v palubce (3T1 858 418),ale nikde na prodej není. Nebo máte někdo dobrý tip na polepení.To výjde levněji. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 4, 2012 Sdílet Odesláno Červen 4, 2012 ze dveri bys je musel asi odvrtat jako u OII, je lepsi to nechat potahnout folii asi. Nechapu proc 95% referencek ma to drevo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 Nevíte někdo přesné označení výbojek?Jestli to je D1S 4300K,nebo D1S 6000K ?Jedna mi svítí už trochu do fialova,a nechtějí se mi kupovat ve Škodovce za 3tis,dají se koupit za cca 700kč,ale nevím to přesné označení (svítivost). Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Nikdo neporadí?Já ani nevím kde se to dočtu.A vyndavat to jen kvůli tomu abych se podíval,to se mi nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Origo je 4300K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Jojo,už sem to vyměnil.Akorát sem zjistil,že lepší je kupovat Philips a né Osram.Škodovka tam montuje oboje jak jim to příjde pod ruku,ale Osram svítí do žluta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 8, 2012 Sdílet Odesláno Září 8, 2012 Neni nahodou D1S jen xenonova vybojka a D2S bi-Xenon?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 D1S je xenonová výbojka,která se používá i do bixenonů.Označení bixenon nemá z výbojkou nic společnýho,je to záležitost světel jako takových. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 aha,ja myslel ze bi xenon je D2S tak dekuji,jeste se chci zeptat,protoze mi to vrta hlavou mame bi xenony a kdyz dam dalkove tak se mi rozsviti zarovky v miste kde je i parkovacka a cocka ve ktere jsou xenony je zhasnuta,jak je to mozne? Myslel jsem ze to funguje jak u wv nebo audi ze se xenon rozsviti vic je tam takove jakoby zrcatko ktere vytoci paprsek vzhuru,proc nam to nedela?Rozsviti se jen zarovka co je bliz k masce?Diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Mělo by to být: světelná houkačka jen H3, trvalé dálky bixenon pomocí změny clonítka, podpořený H3. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 aha dekuji,nekde je teda chyba:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Možná to jen nevidíš, nebo to funguje jen za jízdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 uz jsme to zkusali jak nastartujes a zapnes xenony rozsviti se bi-xenony a k tomu ty H3 skoda ze se rosviti ty zarovky a ne jen ty xenony vic jak je to treba u passata :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Chlapci prečo niektoré SII majú krytky ostrekovačov chromové a druhé vo farbe karosérie? V čom je rozdiel? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Já je mám chromové,ale nevšiml sem si,že by byly ještě nějaký jiný.Možná je to nějaká sociál výbava.Zrovna tak některý nemají chrom. lišty na dveřích pod okny,a chybí i chrom. lišta na víku kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Ne ne, i základní výbava má krytky v chromu. Bez zapnutí nepoznáš (ledaže člověk odklopí krytku ostřiku), zda jde o projektor s halogenem nebo bixenon, světla jsou totožná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Tak asi uz viem. s.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.