Přejít na obsah

MF volant

Baloo

Doporučené příspěvky

Ahoj, chci se zeptat, zdali bude fungovat MF volant, který má ovládání mobilního telefonu na volantu bez HF jednotky? Samozřejmě, že neočekávám, že ovládání mobilního telefonu bude funkční, ale jde mi spíše o to, zdali to nebude hlásit nějaké chyby. Mám komplet všechno včetně podvolantovky a spíše se rozhoduji, zdali montovat, nebo prodat, protože HF jednotku nechci, mám totiž zabudovaný Parrot. Díky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Můžu se zeptat, proč jsi nevyužil funkčních tlačítek na volantu? Já se právě chystám dodělat si MF volant a to především kvůli ovládání handsfree. Parrota jsem zvažoval taky, viděl jsem i ty jejich mini ovládání, které si můžeš dát na volant, ale překáží mi to při řízení a když to nemám na volantu, je jedno jestli už klikám na mobilu nebo na přídavném handsfree. Zkrátka to odvede pozornost řidiče...

Pokud MF volant nepoužíváš, neprodáš ho? Určitě budu shánět nějaký MF volant a měl by jít i z O2...

Odkaz ke komentáři

Můžu se zeptat, proč jsi nevyužil funkčních tlačítek na volantu? Já se právě chystám dodělat si MF volant a to především kvůli ovládání handsfree. Parrota jsem zvažoval taky, viděl jsem i ty jejich mini ovládání, které si můžeš dát na volant, ale překáží mi to při řízení a když to nemám na volantu, je jedno jestli už klikám na mobilu nebo na přídavném handsfree. Zkrátka to odvede pozornost řidiče...

Pokud MF volant nepoužíváš, neprodáš ho? Určitě budu shánět nějaký MF volant a měl by jít i z O2...

Ono je napojení na HF sadu Parrot hrozně drahý, možná i nereálný a kvůli tomu, že mám více telefonů a originální HF jednotka do mého auta se špatně shání, stojí většinou nesmysl a navíc jsou problémy s některými telefony, tak nějak tu levou část tlačítek nepotřebuji. MF volant chci, ale pouze pro rádio, což by řešila výměna levých tlačítek, ale ta tlačítka sama o sobě stojí asi 3500Kč, což je zase hrozná cena, kterou se mi nechce dávat. Nicméně volant plánuji namontovat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...