chjetjov Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Boze to je sex jak je ta guma natazena :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 princes: nemůžeš srovnávat koupi nových a jetých alu předpokládám, že jarysek kupoval nový, když je měl někde ze skladu, tak proto bych požadoval zaplacení přezutí, vyzutí a vyvážení... jooo, áčko je hodně pěkný!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 nesrovnavam..vsak ja je mam taky nove!!! :wallbash: Jinach bych to nepsal kdyby byli starsi tak moje chyba ze jsem si koupil starsi a jsou na hovno ale koupil jsem je funglovky!!! :wallbash: Jeste jsem to tu psal DAKIE ze jsem jak dorazli kola volal ze tam je jina stredici dira nez jsem si objednal..rikal ze mi poslal duralove krouzky misto plastovych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Vzpomínáš jak jsem se o tom bavili, proto jsem volil Origa Themisto, předtím RH, OZ ale i různá blata jako Mam, Lantisti apod. nikdy více, pro sebe jen origo, nebo premiové značky. Už jsem se vyškolil B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Princes: Sorry, popletl jsem to s těma staršíma pneu :D Kde si kupoval kola? Duralový středící kroužky jsou OK, i plastový v poho, toho bych se nebál.. A jinak samozřejmě, že i nový kolo má lehce odchylky, nikdo to nedokáže vyrobit tak, abys nemusel dovažovat.. Dle tel. informace od známého z pneuservisu je na novém kole opravdu cca 50g závaží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 no tech 50gramu..,i rekli aj v te firme ze je to ok..jako vyvyzene to je a nic to nedela geometrie ok kdyz jsem byl a pak znova gumy se nesjizdi..tak to necham tak..plastove krouzky jsou dobre ale predtim jsem mel ty ARCASTINGY D666 byli tezke a nejak mi to delalo porad paseku na zadni naprave poskakovalo to..nechal jsem 2krat rovnat vsechny kola..koupil nove pneu vsechny!!Nechal koupit nove stredici krouzky..menil jsem kola za jine 18tky bo jsem si myslel ze je to neco s autem a jine kola OK..furt mi to poskakovalo jemne ze zadu..cim vic lidi tam sedlo tak to vic poskakovalo..nevedel jsem uz cim to je..prodal jsem je na passata v combiku a na tom je to ok tak nevim!Koupil jsem nove kola uplne nove bo ty byli starsi a prvne jak jsem to rozbalil tak stredova dira jina nez jsem si objednal a pak na vyvazovani tam je na jednom kole o neco vice gramaze Kola jsem kupoval na aluapneu.cz VEVCa - Jo pamatuji,jsem ti aj volal kvuli tomu jestli pamatujes!No byla to hruza sice byli pekne nerad jsem se jich zbavil a jeste jsem do nich nastrkal plno penez zato jsem si mohl koupit ciste kola za 20tis bez gum,natolik me vysli ty starsi kola :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 jj právě, duralový kroužky jsou OK, ale základem jsou prostě dobrý kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 jj presne..jako jsou dobre..nechtel jsem origo kola no..to ma kazdy a ja musim mit vzdy neco jienho nez ostatni..koupis je nove za dobre penize ty origo ale jine jsou proste jine stejne mam kola tak rok nebo 2 mas sice jsem ted za rok mel asi 3sady kol Tak pocitam ze pristi rok nebo se uz divam budou 19tky..dalsi rok 20' a tak to bude pokracovat nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 No každopádně bych se díval po nějaké klóudné značce, ronnal, BBS, OZ, Momo, Borbet, Advan Racing, speeline atd. Vyvaroval bych se Mam, Lantisti, Advan Racing z číny nechápu jak můžou mít stejnej název, Yakuza japan, Akuma, kupodivu i Alessio ,a samozřejmě neznačkový kola jsou to číny vyjma alessio to jsou taloši, ale všechno jsou to hrozný měkoty, příšerný závaží na tom, a po sezoně na českých silnicích jsou z nich uz 99% brambory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Diky sefe..moje kola jsou z japonska..napsano..odolne vuci narazum tak uvidime..ale koukam uz po jinych...ale jsou to palky za ty kola ale kvalita neco stoji jak pises! Mam rad trosku extravaganci..takze moje 19tky budou trosku brutus nez si kazdy kupuje vsak uvidis sam! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 no kola budu posilat zpatky tak jeste budu platit dopravu ale tu mi pry zaplati... jinak prezuti samozrejmne nezaplati.. moc se jim nelibylo ze sou vsechny nazuty ale je to jeho chyba tak to pry uzna... jinak ty gumy sou natazeny fakt krasne :wub: uz aby byli na aute :( dneska uz sem dal par veci na lak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Dobře ty !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 no kola budu posilat zpatky tak jeste budu platit dopravu ale tu mi pry zaplati... jinak prezuti samozrejmne nezaplati.. moc se jim nelibylo ze sou vsechny nazuty ale je to jeho chyba tak to pry uzna... Tak ještě aby člověk po nich kontroloval správný rozměry a rozteč! Rozhodně bych požadoval proplacení, byla to jejich chyba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Presne tak..ja to zkontroloval hned a taky byli spatny..jine nez jsem si objednal.. Mazec no Porad si nenapsal kde si kupil ty kola??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 tak kola sou doma.. snad to uz bude sedet :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 parada!!Drzim palce!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Jsem zvědavej:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 ukaaaaaaaaaaaaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 ukaaaaaaaaaaaaa No tak...Jary...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Až zitraaa... Dneska nestíhám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 jaaaj to nas pekne napinas!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 hosi sem v prdeli... Vypadla mi penezenka kdyz sem vylejzal z auta.. :( 4000kc v hajzlu a vsechny doklady, karty :( :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 ale hovno???Jaaaaj vratil ses tam hned ale asi uz byla pryc ze???Vsecno to nahlas a zastav kartu z banky To nasere kurva!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Ser peníze ale ta lítačka okolo vždycky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 třeba ti je někdo hodí do schránky........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Už sem to obvolal... Tenhle týden se poved... Sem v prdeli celkem z toho.. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 celkem??Verim ze dost..taky se mi to stalo ale nekdo ukread s auta,,je to hnus no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Tak to je pruser kamo ,zažil som to,takže viem o čom to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 kurw... tobe se sere jak svina ... držim palce at vše vyjde.. a vsadim se že ti vypadla jak jsi šel přehazovat gumy na dobré kola ??? :( :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.