Přejít na obsah

Jaryskovo Capuccino

Doporučené příspěvky

nesrovnavam..vsak ja je mam taky nove!!! :wallbash: :wallbash: Jinach bych to nepsal kdyby byli starsi tak moje chyba ze jsem si koupil starsi a jsou na hovno ale koupil jsem je funglovky!!! :wallbash: :wallbash:

Jeste jsem to tu psal DAKIE ze jsem jak dorazli kola volal ze tam je jina stredici dira nez jsem si objednal..rikal ze mi poslal duralove krouzky misto plastovych :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Princes: Sorry, popletl jsem to s těma staršíma pneu :D Kde si kupoval kola? Duralový středící kroužky jsou OK, i plastový v poho, toho bych se nebál.. A jinak samozřejmě, že i nový kolo má lehce odchylky, nikdo to nedokáže vyrobit tak, abys nemusel dovažovat..

Dle tel. informace od známého z pneuservisu je na novém kole opravdu cca 50g závaží ;)

Odkaz ke komentáři

no tech 50gramu..,i rekli aj v te firme ze je to ok..jako vyvyzene to je a nic to nedela geometrie ok kdyz jsem byl a pak znova gumy se nesjizdi..tak to necham tak..plastove krouzky jsou dobre ale predtim jsem mel ty ARCASTINGY D666 byli tezke a nejak mi to delalo porad paseku na zadni naprave poskakovalo to..nechal jsem 2krat rovnat vsechny kola..koupil nove pneu vsechny!!Nechal koupit nove stredici krouzky..menil jsem kola za jine 18tky bo jsem si myslel ze je to neco s autem a jine kola OK..furt mi to poskakovalo jemne ze zadu..cim vic lidi tam sedlo tak to vic poskakovalo..nevedel jsem uz cim to je..prodal jsem je na passata v combiku a na tom je to ok tak nevim!Koupil jsem nove kola uplne nove bo ty byli starsi a prvne jak jsem to rozbalil tak stredova dira jina nez jsem si objednal a pak na vyvazovani tam je na jednom kole o neco vice gramaze

Kola jsem kupoval na aluapneu.cz

VEVCa - Jo pamatuji,jsem ti aj volal kvuli tomu jestli pamatujes!No byla to hruza sice byli pekne nerad jsem se jich zbavil a jeste jsem do nich nastrkal plno penez zato jsem si mohl koupit ciste kola za 20tis bez gum,natolik me vysli ty starsi kola :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

jj presne..jako jsou dobre..nechtel jsem origo kola no..to ma kazdy a ja musim mit vzdy neco jienho nez ostatni..koupis je nove za dobre penize ty origo ale jine jsou proste jine :lol:

stejne mam kola tak rok nebo 2 mas sice jsem ted za rok mel asi 3sady kol :pivo: Tak pocitam ze pristi rok nebo se uz divam budou 19tky..dalsi rok 20' a tak to bude pokracovat nahoru :lol:

Odkaz ke komentáři

No každopádně bych se díval po nějaké klóudné značce, ronnal, BBS, OZ, Momo, Borbet, Advan Racing, speeline atd.

Vyvaroval bych se Mam, Lantisti, Advan Racing z číny nechápu jak můžou mít stejnej název, Yakuza japan, Akuma, kupodivu i Alessio ,a samozřejmě neznačkový kola jsou to číny vyjma alessio to jsou taloši, ale všechno jsou to hrozný měkoty, příšerný závaží na tom, a po sezoně na českých silnicích jsou z nich uz 99% brambory.

Odkaz ke komentáři

no kola budu posilat zpatky tak jeste budu platit dopravu ale tu mi pry zaplati... jinak prezuti samozrejmne nezaplati.. :wallbash: moc se jim nelibylo ze sou vsechny nazuty ale je to jeho chyba tak to pry uzna...

Tak ještě aby člověk po nich kontroloval správný rozměry a rozteč! Rozhodně bych požadoval proplacení, byla to jejich chyba!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...