Přejít na obsah

Cesta do zahraničí

Sentinel

Doporučené příspěvky

Luka: Jo ták :lol:

A bude tam vůbec ted ke konci září aspon teplo a na koupání?když vidim jak je tady a pak kouknu na teploty tam tak se pomalu bojim :D

Teď by to tam nělo být ještě super.Dělal jsem v itálii a v září jsme ještě chodili k vodě na L. di Garda a S.T. je o hodně víc na jihu.

Odkaz ke komentáři

Tak aspon jedna dobrý zpráva :palec: doufám že dovolenou zakoučí nějaká moc pěkná bouřka :lool: mám rád bouřky a u moře jsou ještě lepší :lool: zažil jsem ji jednou v itálii a pěkná podívaná jak to všude mlátí do moře :lol: :D si přeju pěkný věci co :P

no zejtra mě čeká balení :) budu spát tak do oběda sbalim, uměju auto(přece tam neudělám ostudu :) )a pudu zase spát a v 10 vyrážíme :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsme přijeli dnes asi ve 2 ráno :) Takže cestou žádný problémy až na to že nebyla aktualizovaná navigace takže nás vedla neexistujícími cestami :) Najeli jsme 2879km průměrná spotřeba tam byla 5.7/100 a zpátky 6/100 Policajti nás ani nestavěli jen mě v Saint Tropez že jsem chodil po městě bez trička :palec: fotky pak sem ještě hodim ale nebylo ani nějak co fotit. Docela mě zklamala četnická stanice jsem čekal víc a on to obyčejnej barák a navíc to tam bylo rozkopaný a vedle stavěli nějak barák takže tam byl docela bordel. Ale italové a francouzi jako řidiči jsou docela prasata :) strašný. Je tpo tam samej chudák co nemá na auto :palec: každej tam jezdí bud Lexusem, Porsche carrera, Ferári nebo Lambem :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...