Sentinel Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 (upraveno) Snad se jim vyhnu :D a jestli tak doufám že mi po tý pokutě nebudou rozumět Upraveno Září 17, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 to ano,je tam krásne na celom pobreží . tak prajem príjemnú dovolenku a vela krásnych zážitkov! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Já myslel ty z toho filmu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Luka: Jo ták A bude tam vůbec ted ke konci září aspon teplo a na koupání?když vidim jak je tady a pak kouknu na teploty tam tak se pomalu bojim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Take se podivej jestly v Franiji plati zakaz predjizdeni kolony vozidel (npr. tady v Cerne Hore gdo predjede vic jak 2 auta tak momentalne strati ridicak na 3 mseice + 150Euro pokutu - no pokud nemas nejakeho znameho v policii). no tak to mi prijde jako naprostej nesmysl. vzdyt to preci nema logiku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 (upraveno) Sentinel:myslím,že ano. ešte tam býva relatívne teplé more. Upraveno Září 17, 2009 uživatelem Laci L&K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Luka: Jo ták A bude tam vůbec ted ke konci září aspon teplo a na koupání?když vidim jak je tady a pak kouknu na teploty tam tak se pomalu bojim :D Teď by to tam nělo být ještě super.Dělal jsem v itálii a v září jsme ještě chodili k vodě na L. di Garda a S.T. je o hodně víc na jihu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Září 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Tak aspon jedna dobrý zpráva doufám že dovolenou zakoučí nějaká moc pěkná bouřka :lool: mám rád bouřky a u moře jsou ještě lepší :lool: zažil jsem ji jednou v itálii a pěkná podívaná jak to všude mlátí do moře :D si přeju pěkný věci co :P no zejtra mě čeká balení :) budu spát tak do oběda sbalim, uměju auto(přece tam neudělám ostudu :) )a pudu zase spát a v 10 vyrážíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Září 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2009 Tak díky všem za rady právě vyrážim pak napíšu jak to probíhalo a jak moc po cestě prudili policajti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 18, 2009 Sdílet Odesláno Září 18, 2009 ja myslim ze bude vsechno OK. stastnou cestu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Září 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Tak jsme přijeli dnes asi ve 2 ráno :) Takže cestou žádný problémy až na to že nebyla aktualizovaná navigace takže nás vedla neexistujícími cestami :) Najeli jsme 2879km průměrná spotřeba tam byla 5.7/100 a zpátky 6/100 Policajti nás ani nestavěli jen mě v Saint Tropez že jsem chodil po městě bez trička fotky pak sem ještě hodim ale nebylo ani nějak co fotit. Docela mě zklamala četnická stanice jsem čekal víc a on to obyčejnej barák a navíc to tam bylo rozkopaný a vedle stavěli nějak barák takže tam byl docela bordel. Ale italové a francouzi jako řidiči jsou docela prasata :) strašný. Je tpo tam samej chudák co nemá na auto každej tam jezdí bud Lexusem, Porsche carrera, Ferári nebo Lambem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.