magnum67 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Diky za pochvalu.... ,velice si toho vazim,uz zbyva jen vymena kol,mam uz asi predstavu,tak je to otazka casu,jinak velice ale opravdu velice uvazuju o matne cerne folii na strechu,videl jsem to v realu a je to opravdu na te modre papacka,moc moc premyslim zda do toho.... Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Octa veľmi veľmi pekná :) ale nechápem prečo vačšina ľudí zakrýva škoda znak Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 10, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 pekne to mas aj uvodni obrazovka od COLUMBA Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 dekuji,dekuji....doufam ze columba brzy poridis,ja jsem si s nim uzil sve,chybela tam jednotka bluetooth,byl tam ten zakladni fw...no hruza,uz jsem to vsechno sehnal a vyladil,nejvetsi radost mam z hlasoveho ovladani,diktovat cile do navigace byl vzdycky muj sen a columbus mi ho promenil v realitu...je to fakt velice pohodlne a nejsou s tim problemy,rozumi velice dobre a zatim jsem nemusel nic opakovat.... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2012 Pristi tyden jdu na montaz Carloc,mate s tim nekdo zkusenost?(Mam objednano carloc aktiv a sos.) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 diky moc,tak to se mam naco tesit,jak jsi udelal to hlasove ovladani??prosim te a zadni kameru mas? fakt se mi libi ten columbus Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 hlasove ovladani zacina tusim na fw 2660,pak je potreba vyvest zvlast mikrofon,protoze dle navodu jsem zkousel pouzit ten interni a nefungovalo to,potom az budes chtit ti vse poradim at se s tim nedrbes jak ja....(zadni kameru jeste nemam a myslim ze radeji potom spustim ty zadni senzory na obrazovku kolumba...) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 11, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 ok zatim moc diky predbezne za info..pak se ozvu..diky moc a fakt perfektni kara!! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Nove logo... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 12, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 vypada to uzasne na te masce to logo!!Perfektni!!! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6YQjw6XDgxk&feature=plcp]Tak dnes jsem zprovoznil otvirani kufru dle navodu z tohoto skveleho fora! Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Supr dalsi do party.. :) Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Hooodne nadupane ale otazka je co nato tlumice Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 Hooodne nadupane ale otazka je co nato tlumice Taky jsem zvedav,pokud to bude delat paseku tak je vymenim,mam kanal na celkem levne origo vzpery... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Porad se nemuzu rozhodnout,jestli jit do te matne cerne folie na strechu,poradte chlapi... Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 to by si musel sundat to modrý clonítko, ale určitě by to vypadalo dobře. Někdo z kluků to tu dokonce na rsku má. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 dej tu samou folii co mas na masce pokud to mas barvu a lesklou bo to poradne nevidim tak dej lesklou pokud tu masku mas matnoiu dej matnou strechu!At to ladi! Jinak maska bezva! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Tak dneska chlapi zadnej tunning a vzhuru na lov! Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Tak bacha na to co lovíš :pivo: a aby jsi neulovil kdo ví co. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 JJ,svata pravda,clovek musi byt opatrny :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 presne..paradni kara..jak ses rozhodl s tou strechou???? koukni ke me do vlakna! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Clovece pujdu do te strechy,urcite,uz jsem rozhodnuty,bude v matu.... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 15, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 Dobrý nápad s tou střechou, otázka je jak to bude vypadat s tou modrou clonou. Přiznej se co jsi včera ulovil? Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2012 No postup bude jasny,aplikace folie na strechu a pak jen vic hlav-vic rozumu,nafotim to a budu premyslet jestli clonitko rusi dojem ci ne,pokud ano,proste ho sundam,jinak vcera to bylo velice zajimave,to ale neni na chat,to je tak na pokec u piva ,trochu se stydim....dlouho jsem nekalil..... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Tak jsem se pustil do tech svetel,jelikoz stejne zvazuju ty nove lampy a zrejme budu menit i to brzdove svetlo,skusmo jsem to prubnul... Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Me se to libi..otazka je jak moc to sviti nebo nesviti vecer!Jsem zastance ze cim lepe ji jsi viden tim lip a mam rad kdyz to C pekne sviti! jinac parada a ta strecha chvalim pokud mas tu masku v matu,dej aj strechu do matu! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Mas pravdu,do te strechy urco pujdu,co se tyka tech svetel,mel jsem je na jednicce taky zatmavene,za cele 4roky jsem nemel jediny problem,samozrejme ze do mne par blbcu zezadu nakourilo,ale to bylo o jejich nepozornosti,sami to priznali,takze uplne cerne to neni,sviti to o neco mene ale kdyz clovek dava pozor,svetlo i brzda je videt dobre i ve dne. Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 ok...nezapomen priorita jsi ty!! Pak ostatni..to same mam ja dam tady co bych chtel na auto reknete mi sve nazory ale stejne si to udelam podle sebe!! Hlavne at se to libi me...ostatni..tem se to stejne bude libit Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Tak s tim uplne souhlasim.... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky