Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Hezky chlape,fakt...ja ale asi opravdu uplne do cernych nepujdu,mam stejny pocit jako boukic,kdyz je to komplet cerny,nejak mne to odrazuje,chtelo by to jenom decent...No zacnu podvozkem o 3cm,uvidim jak to bude vypadat a pak zacnu vymejslet,jestli jina kola,nebo to necham...podlozky ale urcite nechci...

Odkaz ke komentáři

OK sefe..muzes dat kolem toho treba cervene lemovani..ale udelej si to tak jak se to libi tobe..ano??Nejlepsi je kdyz si vse zkousis..taky to tak delam.. a nechavam si co se libi me!..takhle to bude nejlepsi..muzes poslechnout nazory ale vyzdy si to udelej podle sebe..tak jak se to libi tome! NEZAPOMEN! :palec: :palec: Jen tak budes vyjmecny! :palec::pivo:

Odkaz ke komentáři

Presne,tak uvidime jak bude sluset,az to bude jeste pujde octa dolu a nakonec ta cerna strecha a mozna fiknu ty kolca na tu bilou perlet,pak uz ale fakt s upravama koncim,tesim se ale jak to snizeni s podlozkama tomu autu sekne...snad ano...(puvodne jsem podlozky nechtel ale jak to o ten kousek Bazymu leze ven,vypada to super,tak jsem neodolal) :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...