magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak podlozky jsou na aute,lizatko uz jsem nezvladl,musim najit rampu,protoze kamosovi nejede zvedak a jinak se zespodu k tomu nedostanu..tak pres sobotu snad uz bude na aute... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 moc pěkná kára, pokud vše vyjde, tak lízátko bude zítra Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Diky moc,dej sem pak fotky uz jsem na tebe zvedavej jak ti to lizo sedne... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Snizovani porad oddaluju,nemuzu se rozhodnout jestli stelovaci podvozek nebo jen pruziny,ktere mi to snizi o 2cm,jeste to oddalim montazi toho lizatka,pak jeste zajedu na folii na strechu ale pak uz to chci doresit,zatim se priklanim ke snizeni jen o 2cm,vic mam fakt strach,i kdyz to vypada super... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Budeš to oddalovat, oddalovat a bude zima a na zimu to nemá smysl snižovat. Takže buď hned a nebo až na jaro. :palec: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Mas pravdu..nechci udelat unahlenej krok...ale asi to bude urcite v srpnu... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Já beru teď pružiny 45/50 a na jaro bych rád štelovák, ale zase řeším takové menší dilema. Chci 19ky Vertini, štelovák a Bremba což dokupy vyjde něco kolem 150ti, tak jestli jít do toho nebo raději doplatit z ruky lízačku a ty věci až příští rok a k tomu ještě kit od TDIfuna, ale začínám se přiklánět k variantě vyplacení lízačky a s tuněním počkat rok. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To si myslim je velice rozumny nazor...resil bych to stejne. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Porad uvazuju jak zvednout ten predek,tady zadny rampy na obzoru,premyslim dat to na spalky...nic jineho mne nenapada... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No nevím, nevím aby jsi potom nebyl přilepený ty místo lízátka :wallbash: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No prave :lool: ...,uz jsem sehnal mini vrtacku,to uz by slo ale stejne musim ten predek zvednout.... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Jn, tak na nějaký vyšší obrubník až na kraj nebo přes dva zvedáky to zvednout, ale to by jsi si musel dávat sakra bacha a necpat se pod to. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To jo,copak ty kraje ale ty stredy jsou docela daleko a tam bych pod to musel...myslis ze spolu s lepidlem budou samorezky stacit,nebo radeji sroubky s matkou?Jak to budes mit ty... Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 To netuším, ale zítra to budu vědět, tak písnu, určo se bude lepit, ale kolik a jaké šroubky budou to nevím. Popravdě bych raději šroubky s matkou a můžou být i s otcem :lol: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 JJ a dcerou :lool: ,tak dej vedet,ono to lepidlo co pouzivam ja je neservatelny,uz jsem to zkousel,je to lepidlo pro stavbare myslim ze vubec nehrozi ze by to pustilo,uz ho pouzivam dlouho ale stejne tam chci dat i ty sroubky,at to pekne drzi nez lepidlo zaschne,asi zejtra zajedu na vaclavak,tam je u kone peknej obrubnik,bude to pro turisty kino a propagace octavia clubu :lool: Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Jj, takže mám sledovat večerní zprávy jo :lol: Já když něco lepím, tak chemopren extreme, ten je taky ok, ale čím to budou lepit tady nevím, je to na nich. Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Jasne ve zpravach mne urcite uvidis,nakonec bydlim kousek od novy tak je muzu na to upozornit :lool: Chlapi shanim plechovy vrata od chleva a dva spalky,v poradku vratim :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No mate pekny vyhlidky teda s namestim...taky budu cekat na zpravy!! Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Kamarade nic jineho mi asi nezbude...jeste uvazuju ze bych pozval kamose co delaj mrtvy tah,ze by si zatrenovali tak hodku :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tak to je dobrej napad...jak jsem v 17ti zacal s kulturistikou zvedl jsem 3krat 250kg bylo to silene!!!Takze klidne je vem neni problem pro ne!!! Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 princes, ty už jsi zase doplantaný , zvedal jsi 3x250kg nebo 250x 3kg? :P :lol: to není to stejné :P Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 No ti by mi dali kamarade... :lool: Ty mi davas Martine,ja mam zachvat,malem jsem spadl ze zidle,to je teda hlaska :lool: Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Když on mi vždycky tak pěkně nahraje :lol: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Martas---jsme sehrani vid?? :lol: :pivo: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Tak jsem dodelal lizadlo...byl to peknej opruz Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 nadhera a ze predu?? :palec: Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Kamo musim to vyfotit znovu,fotky se moc nepovedly... Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Pristi sobotu strecha a predpokladam dalsi tyden podvozek dolu,tak uz se jen rozhodnout o kolik... Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 Vypadá to super ...škoda tých fotiek z predu...budeš menit len pružiny? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 3, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2012 JN to je jasny kdyz to fotis proti slunci ale i tak to vypada luxusne!!! :palec: Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky